FIFA Mafia: Alles Verwandte, des Fussball Präsidenten Armando Duka, Lefter, Nard Koka und Arlen Hasanaj

Wieder einmal Sprengstoff Anschläge von der eigenen Familie ausgeführt.

Das Verbrecher Fussball Syndikat des Armando Duka, mit der Dollaku Familie fälscht erneut Unterschriften für Wahlen

Verbrecher Syndikat, mit Jung in Berlin

January 25, 2022

Albanian Football Federation Chief’s Home Hit by Explosion

The home of Armando Duka, head of the Albanian Football Federation, was hit by an explosion amid his ongoing dispute with the mayor of Tirana, Erion Veliaj, about upcoming elections for the federation’s leadership.

„Der Sprengstoff wurde vom Verwandten von Lefter und Nar Koka platziert“ / 34-jähriger Gesellschafter von Joint Ventures

  1. Januar 2022

Arlen Hasanaj, 34 Jahre alt, der gestern wegen des Verdachts festgenommen wurde, der Täter zu sein, der am Montag den Sprengstoff im Haus des Chefs der ALF, Armand Duka, platziert hatte, hat die Anklage nicht akzeptiert. Er weigerte sich, über etwas anderes zu sprechen, als zu sagen, dass er von den Behörden vergeblich festgenommen worden sei.

Laut Report TV entpuppt sich Arlen Hasanaj als Cousin und enge Person von Krenar Hasanaj, der bis vor kurzem Administrator in der Firma Kantinta „Gjergj Kastriot Skënderbeu“ war, die der Familie Koka gehört. Laut diesen Dokumenten war Krenar Hasanaj auch der Verwalter der Kantine von Lefter und Nar Koka, aber zu verschiedenen Zeiten war er auch ein Anteilseigner. Da es den Verdacht gibt, dass es in den letzten Jahren zu Konflikten zwischen Armand Duka und den Koka-Brüdern gekommen ist, obwohl sie familiäre Beziehungen haben. Und Arlen Hasanaj hätte verwendet werden können, um die Botschaft zu übermitteln.

Während die andere Spur die Inszenierung des Präsidenten des albanischen Fußballverbandes Armand Duka ist, um von den neuesten Nachrichten über Skandale in Richtung AFF abzulenken. Während andere Personen von der Polizei begleitet wurden.

Letzte Nacht wurde der 34-jährige Arlen Hasanaj festgenommen, der Eigentümer eines Privatgeschäfts in der Küstenstadt ist, genauer gesagt des im Juli 2020 gegründeten Unternehmens „Euroshop Durrës“ mit Partner Albi Lika.

Dieses Unternehmen ist neben dem Barkaffeemarkt auch im Bereich der Produktion, Lagerung von Vieh und landwirtschaftlichen Lebensmittelprodukten tätig. Die ersten Verdachtsmomente gehen davon aus, dass es zu einem geschäftlichen Konflikt kam, denn wie Report Tv erfährt, gingen die Steuerfahnder vor 2 Tagen zur Kontrolle in die Räumlichkeiten der Eierfirma „Aiba“, die dem Leiter gehört FSHF Armand Duka und sein Bruder, Abgeordneter Agron Duka, sagten, dass sie eine Denunziation von einem unzufriedenen Kunden erhalten hätten, bei dem es sich vermutlich um „Euroshop Durrës“ handele.

Genau dieser unzufriedene Kunde soll der 34-jährige Arlen Hasanaj sein, der auch Besitzer eines Ladens ist, nur 500 Meter vom Haus des Herzogs in Durrës entfernt, genau dort, wo er gestern den Sprengstoff platziert hat. Report Tv brachte zuvor das gesamte vollständige Video, in dem es den Anschein hat, dass das schwerwiegende Ereignis letzte Nacht gegen 22:03 Uhr stattgefunden hat. Der junge Mann, der von der Polizei als Arlen Hasanaj verdächtigt wird, kommt mit dem Auto, geht hinaus und nähert sich ruhig und zündet das Feuerzeug des Tritol-Sprengstoffs, die kleine Menge nicht einmal 100 Gramm, mit einem Feuerzeug an und wirft es dann das eiserne Tor.

Nachdem er den Sprengstoff geworfen hat, rennt der junge Mann weg, während innerhalb weniger Sekunden die Explosion stattfand. Niemand aus der Familie des Herzogs kam heraus, während das Video eine Frau vorne zeigt, die aus dem Haus kommt und dann innerhalb weniger Sekunden die Polizei eintrifft. Die FSHF und Armand Duka waren in den letzten Tagen aufgrund der Enthüllung aufeinanderfolgender Skandale und seines Versuchs, durch Manipulation der Wahlen eine sechste Amtszeit zu erreichen, in den Schlagzeilen. Angesichts dieser Versuche steht die Stadtverwaltung von Tirana, die bei der Staatsanwaltschaft der Hauptstadt Anzeige erstattet hat. Duke hat dieses Ereignis mit dieser Situation in Verbindung gebracht, in der er sagte, dass ihm das Leben gedroht wurde, wenn er den Posten nicht verlässt, während die SP verlangt hat, dass dieses Ereignis nicht politisiert wird. / Report TV

“Eksplozivi u vendos nga i afërmi i Lefter dhe Nar Kokës”/ 34 vjeçari aksioner në ndërmarrje të përbashkëta

January 26, 2022 

Arlen Hasanaj, 34-vjeçari që është arrestuar ditën e djeshme se dyshohet si autori që vuri të hënën eksplozivin në shtëpinë e kreut të FSHF-së, Armand Duka, nuk ka pranuar akuzën. Ai nuk ka pranuar të flasë për asgjë tjetër, përveçse ka thënë se është arrestuar kot nga autoritetet.

Arlen Hasanaj sipas Report TV rezulton se është kushëri dhe person i afërt me Krenar Hasanajn, i cili ka qenë deri para pak kohe administrator në kompaninë Kantinta ‘Gjergj Kastriot Skënderbeu’, në pronësi të familjes Koka. Krenar Hasanaj sipas këtyre dokumenteve ka qene edhe administrator i kantinës në pronësi të Lefter e dhe Nar Kokës, por në periudha të ndryshme edhe aksioner. Duke qenë se ka dyshime se mes Armand Dukës dhe vëllezërve Koka ka pasur konflikte këto vitet e fundit, edhe pse kanë marrëdhënie familjare. Dhe Arlen Hasanaj mund të jetë përdorur për të çuar mesazh.

Ndërkohë që pista tjetër është ajo e inskenimit nga ana e Presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit Armand Duka për të larguar vëmendjen nga lajmet e fundit për skandale në drejtim të FSHF-së. Ndërkohë që të tjerë persona janë shoqëruar nga policia.

Mbrëmjen e djeshme u arrestua 34-vjeçari Arlen Hasanaj, i cili rezulton pronar i një biznesi privat në qytetin bregdetar, më konkretisht i kompanisë ‘Euroshop Durrës’ themeluar në korrik të 2020, me ortak Albi Lika.

Kjo kompani ka si veprimtari përveç market bar-kafes, edhe në fushën e prodhimit, magazinimit të prodhimeve të ushqimeve blegtorale e bujqësore. Dyshimet e para janë se ngjarja ka ardhur si pasojë e një konflikti për biznesin, kjo pasi siç Report Tv mëson, kur inspektorët e Tatimeve shkuan 2 ditë më parë për kontroll në ambientet e kompanisë së vezëve “Aiba”, në pronësi të kreut të FSHF-së, Armand Duka dhe vëllait të tij deputet, Agron Duka thanë se kanë pasur denoncim nga një klient i pakënaqur, që mendohet të jetë ‘Euroshop Durrës’.

Pikërisht ky klient i pakënaqur dyshohet të jetë 34 vjeçari Arlen Hasanaj, i cili është edhe pronar i një dyqani vetëm 500 metra larg nga shtëpia e Dukës në Durrës, pikërisht aty ku dje vendosi lëndën plasëse. Report Tv solli më herët të gjithë videon e plotë, ku referuar pamjeve duket se ngjarja e rëndë ka ndodhur mbrëmë rreth orës 22:03. I riu, të cilin dyshimet e Policisë janë se është Arlen Hasanaj, vjen me makinë, del dhe afrohet me qetësi dhe ndez me çakmak fitilin e lëndës plasëse tritol, sasia e vogël as 100 gram, dhe më pas e hedh te porta e hekurit.

Pasi hedh lëndën plasëse, i riu largohet me vrap, ndërsa brenda pak sekondash ndodhi edhe shpërthimi. Askush nga familja e Dukës nuk ka dalë, ndërkohë që në video duket një grua përballë që del nga shtëpia dhe më pas brenda pak sekondave vjen policia. FSHF dhe Armand Duka kanë qenë kryefjala e lajmeve ditët e fundit, kjo për shkak të zbulimit të skandaleve të njëpasnjëshme dhe tentativës së tij për të marrë një mandat të 6-të duke manipuluar zgjedhjet. E përballë këtyre tentativave është Bashkia e Tiranës, e cila e ka bërë një kallëzim në Prokurorinë e kryeqytet. Duka e ka lidhur këtë ngjarje me këtë situatë, ku ka thënë se është kërcënuar me jetë nëse nuk le postin, e ndërsa PS-ja ka kërkuar që kjo ngjarje të mos politizohet./ Report TV

DEA, Armando Duka, Fussball Boss in Albanien, Fifa, Platini finanziert. Ein Internationaler Drogen Boss

Raporti në DEA për lidhjet me klanet e drogës në Shijak, Bashkia e Tiranës, hetim ndërkombëtar për Armando Dukën e FSHF
January 23, 2022 11:49

Raporti në DEA për lidhjet me klanet e drogës në Shijak, Bashkia e Tiranës, hetim ndërkombëtar për Armando Dukën e FSHF

Bashkia e Tiranës, në cilësinë e aksionerit të Klubit të Futbollit, do të kërkojë të hënën një hetim kombëtar dhe ndërkombëtar për shkeljet dhe korrupsionin 20 vjeçar të Armando Dukës në Federatën Shqiptare të Futbollit.

Burime nga Bashkia e Tiranës konfirmojnë se, prej dy javësh, një skuadër juristësh shqiptarë, amerikanë dhe britanikë po asistojnë aksionerin e Tiranës në një dosje voluminoze shkeljesh, për t’ia prezantuar FBI, DEA, NCA, Scotland Yard, SPAK, Prokurorisë së Tiranës, Krimit Ekonomik, Agjencisë së Pastrimit të Parave, AMA, Hetimit Tatimor, AKU, si dhe ambasadave Amerikane e Britanike në Tiranë.

Çështjet e shitjeve ndërkombëtare të ndeshjeve dhe basteve të paracaktuara do t’i paraqiten oficerëve rajonalë të FBI. Kujtojmë se agjentët amerikanë çuan në rrëzimin e Blatter e Platini – miqtë “e pathyeshëm të Dukës”, që mbyllën me dënime penale karrierat e tyre!

Sipas burimeve, agjentet e DEA me qendër rajonale në Athinë – agjencia amerikane e antidrogës – do të prezantohen me të gjitha provat e parave të drogës në sport, me dijeni e mbështetje të Armando Dukës me elementë të botës së krimit në Shijak e vende të tjera të Europës e Amerikës Latine.

Nuk mbetet pas dosja britanike, për të dhëna të burimeve dhe shpenzimeve të pajustifikuara të familjes Duka në blerje pronash, makinash luksoze e asetesh në shifra të jashtëzakonshme. Scotland Yard dhe NCA, që gjurmon posaçërisht pastrimin e parave nga subjektet e huaja në Britaninë e Madhe, do të kenë të hënën prova të pakundërshtueshme sipas aksionerëve të Tiranës.http://www.gazetadita.al/raporti-ne-dea-per-lidhjet-me-klanet-e-droges-ne-shijak-bashkia-e-tiranes-hetim-nderkombetar-per-armando-duken-e-fshf/

2,1 Millionen $ gab die FIFA, wo man sich die Stimmen kauft, wie bei UEFA im Mafia Stile.

Das Geld wurde gestohlen, verschwand in 2020

Ermittlungen / Wie FIFA 2,1 Millionen Dollar für albanische Klubs verschwanden (DOKUMENTE)

Millionen Staatsangehörige für albanische Vereine, Verbände als Durchgangspunkte und Gelder, die dann nicht am Ziel ankommen. Leider scheint es eine Geschichte zu sein, die sich in unserem Land ständig wiederholt, wo internationale Gelder für albanische Klubs überraschenderweise auf dem Weg abweichen oder verschwinden.

Video

Investigimi/ Si u zhdukën 2.1 milionë dollarë të FIFA-s për klubet shqiptare (DOKUMENTET)

Miliona nga ndër kombëtarët për klubet shqiptare, federata si pikë transiti dhe parà që pastaj nuk mbërrijnë në destinacion. Për fat të keq, duket si një histori e cila përsëritet në vazhdimësi në vendin tonë, ku fondet e ndërkombëtarëve për klubet shqiptare, çuditërisht, devijojnë apo zhduken rrugës.

FIFA

https://shqiptarja.com/lajm/investigimi-si-u-zhduken-21-milione-dollare-te-fifas-per-klubet-shqiptare-dokumentet

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s