Die Grundstücksverbrecher Banden, des Helidon Gjikoka,in Vlore, Dhermit mit Ardian Mustës

Alle diese Verbrecher Banden, auch Weltweit, wurden von der KfW, der Tochter: DEG finanziert, von korrupten Weltbank, EU Banken. Getarnt, als Infrastruktur, rund um Wasser und Abwasser. Die Pandora Papiere zeigen neue Abgründe: Die DEG Bank, finanzierte 11 Geldwäsche und Betrugsbanken in Panama. Deshalb den Sauladen auflösen. Sogar die Taliban, warfen die Betrugs Banden aus Deutschland aus dem Lande. Das grösste Verbrechen der EU, der Deutschen in Albanien: Die Dezentralisierung, von Albanien, in über 450 selbstständige Landkreise, real Verkauf an kriminelle Clans und Strukturen, wo Nichts mehr funktionierte. Der Super Idiot: nur Milliarden stehlen wie Bodo Hombach. Leader, für den Aufbau des Organisierten Verbrechen und für Drogen Geldwäsche

Klaus Klipp, Generalsekretär der Versammlung der Regionen Europas (VRE),

Bis 2019, Magistratsdirektor, Stadt Frankfurt am Main

2002 – 2011 Generalsekretär

Versammlung der Regionen Europas / Assembly of European Regions

Helidon Gjikoka

Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Die Enteignungsbande in der Gegend von Dhërmi ist außer Kontrolle geraten und hat es geschafft, mit Waffen in der Hand in die Staatsbüros einzudringen und von dort die Akten mit Dokumenten zu stehlen, die sich auf die Grundstücke im Dorf beziehen von Dhermi.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka
13/10/2021

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka 13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI -Lexo edhe: Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre. Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës. Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën. Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë. Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë. E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni. Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka. Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.
2884 / 5000
ÜbersetzungsergebnisseDiebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka 13.10.2021 in Chronik, Main Ein A Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Die Enteignungsbande in der Gegend von Dhërmi ist außer Kontrolle geraten und hat es geschafft, mit Waffen in der Hand in die Staatsbüros einzudringen und von dort die Akten mit Dokumenten zu stehlen, die sich auf die Grundstücke im Dorf beziehen von Dhermi..Das Territorium dieses Dorfes ist in letzter Zeit sehr begehrt geworden, sowohl für Charaktere, die mit den Oligarchen verbunden sind, die an der Küste bauen wollen, als auch für Menschen, die Dokumente gefälscht haben, um das Eigentum ihrer Cousins ​​​​zu enteignen. Die Polizei hat die Ermittlungen bereits eingeleitet, indem sie den Sicherheitsbeamten des Bezirks Vlora befragt hat, wo die Akten mit den Registern der Formulare Nr. 6 gestohlen wurden, diese Dokumente, die die genauen Daten der Grenzen und der Oberflächen der Grundstücke enthalten. Eine der Banden, die mit Dieben, Korruption und verschiedenen Betrügern operiert, ist die von Ardian Musta, dem ehemaligen Direktor von ALUIZNI in Vlora; der alle legalen Besitztümer am Meeresufer massakriert hat und die den Bewohnern des Dorfes Dhërmi gehören, die jedoch überraschenderweise von Oligarchen und mit Musta in Verbindung stehenden Personen gestohlen wurden. Zu dieser Bande von Land- und Dokumentendieben gehört auch Helidon Gjikoka, der Mann, der sich seit fast einem Jahr vor der Justiz versteckt und versucht, mit seinen „Werkzeugen“, die er in Vlora hat, zu fliehen.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Lexo edhe:

Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj

 Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Lexo edhe:

Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj

 Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi.

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë. https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/

Mafia Importe von „Pestizid“ verseuchtem Fleisch erneut, von Hako,Frigo Food, EHW

Verbote werden durch gefälschte Dokumente umgangen, bei dem Import Krebserregende Hühner / EHW, Hako und Frigo Food haben 3 Einfuhrverbotsbefehle missachtet; Schnäppchen mit gefälschten Karten, die die Grenze „durchbrechen“ 08.06.2021 neAnti-Mafia, Home AA Nur in den Monaten Januar-März 2021, während der geltenden Blockade, importierten diese drei Unternehmen, die sich mit dem Bau von Resorts und HPPs befassen, 150% -200% mehr Hühner, Hühnerunterwäsche und deren Nebenprodukte als 3 Monate Ende 2020 dichte Albaner mit Wurst und Fleisch „Fast Food“, die andere Länder in 10 Metern Tiefe vergraben oder zu 10% des Preises an „Food Killer“ wie Luan Leka, Adnand Hako und Sokol Meqemeja . verkaufen Die Krebs-Geflügel-Mafia, vertreten durch eine massive Menge von 3 Lebensmittel-Bau-Energie-Unternehmen „EHW“, „Hako“ und „Frigo Food“, hat die Anordnungen missachtet, die den Import von lebenden Hühnern, Schlachthühnern, Hausmüll und deren Beilegung verbieten. Produkte aus 14 Staaten. Diese Firmen mit schwarzem Faden in der Kuppel der Macht und regionalem Schmuggel, neben Fleisch mit Krankheit und faulen Beständen von 15-30 Jahren in Kühlschränken und Containern auf dem Balkan, Afrika, Asien und Australien; sie importieren auch Hühner für den Markt, Wurstproduktion von „Fast Food“. Bereits im Januar nach Bestell-Nr. 24, vom 14.01.2021, der Ministerin Milva Ekonomi, wird die Einfuhr von Hühnern nach Albanien von 14 Ländern kategorisch blockiert, sie werden jedoch frei importiert. Die Heimtierfirmen sind „EHW Sh.p.k“ von Luan Lekë, „Hako Sh.p.k“ von Adnand Hakos und „Frigo Food Sh.p.k“ von Sokol Meqemeja; die diese Anordnung missachtete, die die endgültige Umsetzung der EU-Richtlinie darstellt. Nur im Januar-März 2021 während der Blockade importierten diese drei Unternehmen aus 150% -200% Mengen Hühnchen, Hausnebenerzeugnisse und Nebenprodukte mit Hühnerfleisch; mehr als in den letzten 3 Monaten des Jahres 2020 dichten Verbraucher mit Karzinogenen und Fleisch Fast Food „krebserregend.

Pulat kancerogjene/ EHW, Hako e Frigo Food kanë shpërfillur 3 urdhëra ndalim importi; pazaret me letra false që “thyen” kufirin

08/06/2021neAnti-Mafia, KryesoreAA
Vetëm gjatë muajve janar-mars 2021, gjatë bllokazhit në fuqi, këto tre kompani që merren dhe me ndërtime resortesh e HEC-esh, importuan nga 150%-200% më tepër sasi pulash, të brendshme pulash e nënprodukte të tyre se 3 muajt e fundit të vitit 2020, duke i dendur shqiptarët me sallamra e mish “Fast Food”, që vendet e tjera i groposin në 10 metër thellësi, ose i shesin me 10% të çmimit te “vrasës ushqimor” si Luan Leka, Adnand Hako e Sokol Meqemeja
Mafia e pulave kancergjone përfaqësuar me volum masiv nga 3 firmat ushqimore-ndërtimore-energjetike “EHW”, “Hako” e “Frigo Food”, kanë shpërfillur urdhërat që ndalojnë importin e pulave të gjalla, të therura, mbetjeve të brendshme e nënprodukte të tyre nga 14 shtete.Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Rëndohet bilanci i vrasjeve, 3 viktima në 24 orë/ Ekzekutohet nga miku i tij një 45 vjeçar në Peqin, pronar i një televizioni kabllor

Këto kompani me fije të zeza në kupolën e pushtetit dhe kontrabandës rajonale, përveç mishrave me sëmundje e stoqe të kalbëzuara prej 15-30 vitesh nëpër frigoriferë e kontenierë të Ballkanit, Afrikës, Azisë e Australisë; po importojnë dhe pula për treg, prodhim sallami e “Fast Food”. Qysh në muajin janar, me Urdhër nr. 24, datë 14.01.2021, të ministres Milva Ekonomi, pulat janë bllokuar kategorikisht të importohen në Shqipëri nga 14 shtete, por ato futen lirshëm. Janë kompanitë e përkëdhelura “EHW Sh.p.k” e Luan Lekës, “Hako Sh.p.k” e Adnand Hakos dhe “Frigo Food Sh.p.k” e Sokol Meqemeja; të cilat nuk e përfillën këtë urdhër, që është në zbatim ultimativ të Direktivës së BE. Vetëm në muajt janar-mars 2021 gjatë bllokimit, këto tre kompani importuan nga 150%-200% sasi pulash, mbetje të brendshmesh e nënprodukte me mish pulash; më tepër se 3 muajt e fundit të vitit 2020, duke dendur konsumatorët me sallamra e mish “Fast Food” kancerogjen. Bosët Luan Leka, Adnand Hako e Sokol Meqemeja, nuk janë trima që hapën portat e kufirit; por “futën në thes” ata që bëjnë ligjet dhe ata që duhet t’i zbatojnë e kontrollojnë zbatimin e tyre, si AKU, policia, dogana, tatimet dhe Drejtoria Veterinare në Ministrinë e Bujqësisë. Pas lejimit të këtij krimi ushqimor, nga vetë shteti shqiptar në favor të tre oligarkëve ushqimorë, ndërtimorë dhe energjetikë, reaguan BE dhe Organizata Botërore e Ushqimit; ndërsa ministrja Milva Ekonomi, nxori të njëjtin urdhër si më 14 janar; në vend që të bllokonte dhe sekuestronte sasitë e sallameve e pulave kancerogjene në depot e “EHW Sh.p.k”, “Hako Sh.p.k” e “Frigo Food Sh.p.k”. Mirëpo as pas Urdhërit nr. 173, datë 23.04.2021, këto 3 firma nuk e ndaluan importimin e pulave nga 14 shtetet e “listës së zezë” të BE e Organizatës Botërore të Ushqimit, duke importuar pula e nënprodukte pulash me 30%-40% ulje çmimi, me etiketa origjine malli e fatura false, nëpërmjet shteteve të tjerë që u lejohet importi e kalimi pulave tranzit në Shqipëri. Edhe pas këtij urdhëri, portat e kufirit u hapën përsëri, ndërsa letrat për “EHW Sh.p.k”, “Hako Sh.p.k” e “Frigo Food Sh.p.k”, u bënë false nga dogana, AKU, Inspektimi Veterinar i Ministrisë së Bujqësisë e laboratori shtetëror ISUV, sikur gjoja pulat, të brendshmet e tyre dhe mishi i përpunuar për “Fast Food”, nuk kanë ardhur nga 14 shtetet që ndalohet importi. Me ultimatum të BE, ministrja Milva Ekonomi nxori urdhrin e tretë Nr. 238, datë 04.06.2021, për ndalimin e futjes së pulave, mbetjeve e nënprodukteve të tyre edhe nga 9 rajone të Greqisë. Nuk dihet, nëse këtë urdhër, futur në fuqi më 6 qershor, do ta zbatojnë apo jo në vazhdim 3 kompanitë “EHW”, “Hako” e “Frigo Food”, por dimë faktin se në depot e tyre janë gjendje nga 1000-2000 ton pula kancerogjene që bëhen sallam e mish për Fast Food e shiten në treg; ndërsa në udhëtim drejt kufirit tokësor e detar të Shqipërisë dhe në kontenierët e Portit Durrës, janë edhe 6500 ton pula të tilla porosi nga këto 3 kompani A do t’i sekuestrojë AKU e Inspektoriati Kombëtar Veterinar, ato sasi gjendje në depo, që firmat po i bëjnë sallam e mish për “Fast Food” dhe po ia shesin popullit, enteve publike me tendera; si dhe ato sasi që presin të kalojnë doganën kundër ligjit? NË VIJIM/ Një skandal i rëndë, lidhur me aksionet dhe ortakërinë greke të firmës “Frigoriferi Dvoran Korça shpk” dhe ca “mëkate”, që bëhen me pulat nën maskën e firmës “Chicken Farm Albania sh.p.k” (jo për ushqimet që dhuronte në kampingjet dhe kongreset e LSI./Pamflet

Der Vater von Arber Cekaj, wurden wegen Kokain Import festgenommen: Selim Cekaj

Der Vater macht das Kokain Import Geschäft weiter vom Sohn, der in Haft sitzt

Das Edi Rama Kokain Kartell mit Arber Cekaj, L. Morina, K. Broci im focus der Internationalen Geheimdienste

Überall in der Bildung die Dümmsten und gefährliche Ideologen, wie man an dem Gender Schwachsinn sieht, ebenso ein Georg Soros Produkt. Der Skhoder Richter Artan Broci, als System. uralter Geldwaesche und Betrugs Adel der PS Partei ist aktiv, wie schon unter Fatos Nano, Edi Rama vor ueber 15 Jahren mit Kristian Broci und L. Morina … Das Edi Rama Kokain Kartell mit Arber Cekaj, L. Morina, K. Broci im focus der Internationalen Geheimdienste weiterlesen Veröffentlicht am Katgeorien AllgemeinSchlagwörter Arber Cekaj, Edi Rama, Kokain9 Kommentare zu Das Edi Rama Kokain Kartell mit Arber Cekaj, L. Morina, K. Broci im focus der Internationalen GeheimdiensteBearbeiten

Regierungs Verteiler in Kokain: Arber Cekaj alias Arber Kulici in Düsseldorf verhaftet

Zbardhen 3 ngjarje kriminale, mes tyre dhe eksplozivi i vënë kunatit të Domart Konjarit dhe sulmi ndaj një avokati! 6 të arrestuar, 2 në kërkim, sekuestrohet armatim i rëndë

Policia e Shtetit në bashkëpunim me SPAK shkatërruan 18 baza të modifikimit e shitjes së armëve. Në pranga ranë 6 persona tre prej tyre akuzohen se kanë tentuar të vrasin me eksploziv Artan Bylykun kunatin e Domart Konjarit. Dy persona janë shpallur… 1 Prill, 12:42|Përditësimi fundit: 15:20 Aktualitet

49 kg kokainë në konteiner, avokati i Selim Çekajt intervistë për Report Tv: Është i implikuar shteti, nuk duan të zbardhet e vërteta

Maks Haxhia, avokati i pronarit të kompanisë “Ecoalmax” Selim Çekaj, ku mëngjesin e sotëm u gjetën 49 kg kokainë të fshehura në konteinerin me banane, në një intervistë ekskluzive për gazetarin e Report Tv, Arsen Rusta, tha se klienti i tij mban… 1 Prill, 14:49|Përditësimi fundit: 15:10

Griechische – Albanische Kokain Bande, wurde in Athen verhaftet

Griechische – Albanische Kokain Bande, wurde in Athen verhaftet

Kokainë, armë dhe …/ Shkatërrohet banda shqiptaro-greke! Emrat (Foto)

Dhjetor 14, 2020 Share

Një bandë shqiptaro-greke që merrej me trafikimin e lëndëve narkotike, është shkatërruar nga policia greke.

Gjatë operacionit grupit iu sekuestrua 10 kg marijuanë, 172 gram kokainë, 7 peshore, 2 pistoleta, 39.060 euro, 5 makina, 6 motorra dhe 36 celularë.

Njoftim për publikimin e identitetit dhe fotove të 19 personave të akuzuar si anëtarë të një organizate të trafikut të drogës

ATTICA ZYRA E INFORMACIONIT

Athinë, 14 dhjetor 2020

Pas një urdhri përkatës të Prokurorisë së Athinës, publikohen të dhënat e identitetit dhe fotografitë e (19) personave të akuzuar si anëtarë të një organizate kriminale, të cilët përdorën Grove Philadelphia dhe një kompleks shkollor në Galatsi, ku trafikuan drogë në këto zona dhe në qendër të Athinës, organizatë e cila u shpërbë në 27-11-2020 nga Nën-Drejtoria e Sigurisë së Athinës.

Këta janë të arrestuarit:

(ed) QYTYKU (më) VIKTORIO i ARDIAN dhe MALTINDA, i lindur më 31-5-1994 në Shqipëri,

(e) HAJREDINI (po) ELSON i ARBEN dhe HASANI PAULINA, i lindur më 20-3-1990 në Shqipëri.

SYLLAIDI Shpëtimi i Athanasios dhe Dafnës, i lindur më 6-8-1997 në Athinë.

OFL Operationen, gegen viele prominente Gangster und Geschäftsleute

Erinnert Alles an die Edi Rama, EU, Samir Tahiri Show, mit den Polizei Einsätzten gegen das Cannabis Dorf Lazarate, um eigene Drogen Plantagen, Vertriebe aufzubauen, mit vielen Kriminellen, die sich in die Regierung einkauften, Vize Parteivorsitzende und Bürgermeister wurden, im EU, KfW, Auswärtigem Amte etablierten Modell, nur mit Verbrechern. Der einzige Unterschied ist, das die DEA, FBI, vor allem die Italiener diesmal die Oparationen leiten, gegen die gut mit EU Geldern finanzieten Verbrecher Kartelle, wo Deutschland der Motor war u.a. mit Rezzo Schlauch, Steinmeier im Auftrage der Amerikaner Verbrecher Kartelle zu finanzieren und jeden Staat, durch Bestechung und Privatisierung zu zerstören und zu korrumpieren. Joschka Fischer, Ludgar Vollmer und Co. kamen wie Ratten über den Balkan, um das Bürgertum, mit „useful Idiots“ zu zerstören.


Viele illegale gepanzerte Fahrzeuge wurden beschlagnahmt, im NATO, EU organsierten Verbrecher Staat: Albanien, wo Kriminelle die Regierung darstellen, gut finanziert aus Berlin, Brüssel, denn der Drogen, Frauen, Kinder Nachschub muss in Deutschland als Wirtschafts Faktor funktionieren. Liste der prominenten Verbrecher, welche oft seit über 20 Jahren bekannt sind, welche nun Vermögenserklärungen, innerhalb 48 Stunden einreichen müssen, woher sie das Geld haben, für ihre Immobilien, Firmen, Luxus Autos, was bei Ministern, Abgeordneten anfängt, welche unbehelligt bleiben wie Olsi Rama, der uralte Super Mafiosi rund um Georg Soros.

Die neue Sonder Staatsanwaltschaft SPAK, ein weiteres Betrugs Modell der EU, denn noch nie hat Etwas auch nur teilweise funktioniert.


EU Soreca Show um von den Edi Rama Comedy Polizei Aktionen abzulenken

Unverändert können Kriminelle wie Bledi Shuapi, oder hier aktuell: Ervis Çausholli, in Elbasan Leute auf offener Strasse zusammen schlagen, und korrupte Polizisten, versuchen dann die Anzeige Erstatter, zur Zurücknahme der Anzeige zu bewegen.** Gezim Cela, läuft frei herum, was Alles sagt, der Sohn des höchsten Salih Berisha Polizei Direktors aus Tropoje, Gross Drogen Dealer, inklusive Mord.

Isuf Cela, Polizei Stabschef des Salih Berisha, eine kriminelle Familie auch im Heroin Handel, bis zum Grundstücksraub in Tirana

Super Mafiosi Gazmend Mahumtaj/Fatmir Mediu, die korrupte NATO, Dr. Jung mit Lulzim Basha

Burime policore thanë për “Shqiptarja.com” se njëri prej këtyre personazheve që ka marrë kërkesën për të justifikuar pasurinë është Aurel ose Altin Hoxhallari. Ky i fundit është person i shpallur në kërkim për vrasjen e Devi Kasmit. Hoxhallari, po gjykohet në mungesë në prokurorinë e Posaçme SPAK, për akuzën e “Vrasjes me paramendim“, kryer në bashkëpunim, në formën e grupit të strukturuar kriminal, „Mbajtja pa leje, prodhimi i armëve, shpërthyese dhe municionit“. Aurel Hoxhallari, besohet se është njëri nga individët, që ka kontraktuar vrasësin grek me pagesë, Efthymious Efthymiou, për të ekzekutuar Devi Kasmin. Vrasja ka motiv prishjen e pazareve të drogës. Altin Hoxhallari, dyshohet si i përfshirë në trafikun e heroinës dhe kokainës.

Ndërkohë në listën e policisë janë dhe dy personazhe nga zona e Laçit, më konkretisht Gëzim Çela ose i njohur ndryshe si “Baroni i drogës”, i dënuar në 2018 për trafik heroine me 10 vite burg. Në këtë vendim Çela është dënuar së bashku me Arif Çela, Viktor Lekgegaj, Fran Merdhoci dhe Alfred Mikeli. Çela vijon të jetë në kërkim, ndërkohë besohet se fshihet në zonën e Laçit.

Dangerous criminal wanted in Spain is captured in Albania

Astrit Bushi

Emri i tjetër që tashmë është bërë subjekt i verifikimit të pasurisë nga OFL është Astrit Bushi, ku mësohet se është dënuar në Itali dhe Spanjë për pengmarrje dhe grabitje me armë.

Një tjetër emër që ndodhet në listë është ai i Arjan Shanaj, biznesmenit nga Fieri i arrestuar dhe dënuar në Greqi për trafik kokaine.

Po kështu lista e gjatë e OFL-së shtrihet dhe tek një emër tjetër nga Fieri, siç është Arben Gropa ose Vangjel Zijaj, pronar i resortit “Pelikani” në Fier, i dënuar në Itali me 32 vite burgim për trafik droge.

Larg syrit dhe listës së OFL-së nuk ka shpëtuar dhe një personazh tjetër dhe i lidhur ngushtë me politikën siç është, Fatmir Kajolli, i dënuar në Itali me 22 vite burgim, për trafik droge. Megjithëse Kajolli, ka arritur të rrëzojë ekstradimin e tij në Itali dhe të çlirojë me vendim gjykate pasuritë e tij të sekuestruara, sërish ato tashmë janë vënë në lupën e oficerëve të OFL-së.

Po kështu në listën shumë emërore janë dhe disa personazhe të tjerë të familjes Jahelezi, të cilët janë të përfshirë në trafikun e heroinës ndërsa disa prej tyre janë pjesë e skemës së pastrimit të parave. Mes emrave që “Shqiptarja.com” ka mundur të sigurojë janë 6 persona, vëllezër me njëri-tjetrin si Enio Jahelezi, pronar i “Cavalli” Clab, “Amsterdam” Clab, hotel “Deluxe” etj. Orges Jahelezi i hetuar për heroinën e kapur në Has, Gramoz Jahelezi, i hetuar për dy atentate në dëm të viktimës Flamur Toska, Elvis ose Franc Jahelezi, vëllai i tij Xhevdet Jahelezi, dhe vëllai tjetër Luan Jahelezi.

Gjithashtu skanimit nga operacioni “Forca e Ligjit” nuk i ka shpëtuar dhe një emër tjetër i botës së krimit. Ai është Shkëlqim Kurpalaj nga Kukësi, i dënuar në Itali me 10 vite burgim për shfrytëzim prostitucioni dhe i shpallur në kërkim nga Interpol Roma dhe i arrestuar në vitin 2016 nga policia e Tiranës.

1300 persona në total dyshohet të jenë emrat që do të vihen në sitën e OFL-së si objekt i aktit normativ Anti-KÇK, u zbulua ekzkluzivisht në emisionin „Repolix“ në Report Tv.

Që prej 3 shkurtit, OFL ka nisur goditjen dhe sekuestrimin e pasurive të emrave të njohur të botës së krimit. OFL ka dërguar tashmë formularin tek Suel Cela dhe Plarent Dervishaj, Dash Gjoka, Emiljano Hysenaj, Lulzim Berisha, Edlir Hysenaj, Altin Hajri, Ardian Capja, grupi i Dukagjinit, Saimir Taullau, Ben Qimja, Durim Bami, Landi Muharremi, Bardhok Pllanaj, Alberto Lamaj, Dritan Dajtit, Xhevdet Troplinit, Emiljano Shullazit, Gjergj Cukalit, Orges Jahelezi dhe Pajtim Serjanit, Gazmend Mahmutajt dhe Edison Çobos. Ndërsa sot formulari i ka shkuar Ervis Martinajt, i njohur ndryshe edhe si “bosi” i lojërave të fatit, dhe dy vëllezërit Kaçorri, Arben dhe Valentino.

/Shqiptarja.com

https://dosja.al/ofl-emrat-e-rij/

***


  • Video Ekskluzive/ Përplasje në Elbasan, ‚i forti‘ Ervis Çausholli godet e tenton të nxjerrë me dhunë drejtuesin e ‚Golf‘-it


    Elton Qyno
    19 Shkurt, 21:04

Drogen über Bananen Container, über den Har in Montenegro, dann über Albanien nach Mazedonien mit dem Verteiler: Tetova, des Destandi Clans, dann weiter nach Koper in Slowenien, für die Verteilung in Europa und Abhol Service

EMRAT/ 1.3 ton kokainë mes bananeve, ‘koka’ ishin 3 vëllezërit shqiptarë

Featured image of article: EMRAT/ 1.3 ton kokainë mes bananeve, ‘koka’ ishin 3 vëllezërit shqiptarë

Dosja.al mëson se vëllezërit Sejdullah dhe Enver Hebibi janë pronarët e kompanisë që kishte porositur bananet në kamionin e të cilët u gjetës sasia e kokainës.