Der Rechnungshof über die Null Funktion Institutionen, wie Fischerei und Lebensmittel

 

Der Oberste Rechnungshof, stellt fest, das keine Institution rund um Lebensmittel Kontrolle, oder Fischerei funktioniert. Von Deutschland kopiert, diese absolute Unfähigkeit und Null Funktion, wo kriminelle Instituts Leiter sich von Monsanto schmieren und finanzieren liessen, und jeder Parteibuch Idiot der Chef wird, wie mit der Mafia Klientel Justiz in Deutschland. Keiner der 4 Fischereihäfen hat ein Verwaltungsfunktion, Deutschland finanziert auch dort nur Verbrecher, inklusive Treibstoff und Schmuggel, Geldwäsche aller Art. Weltweit normal, da die EU schon in Afrika teure Fischerei Flotten finanzierte, wo dann real nie ein Schiff auslief. Nachhaltigkeit, ein Betrugsschlagwort der Deutschen Entwicklungs Mafia. Gjergi Luca ein Beispiel in Albanien und Alles wurde noch schlimmer mit solchen Gestalten der GIZ

Die Welt wundert sich, das Edi Rama nur mit den dümmsten Kriminellen, wie „Tom Doshi“ herumläuft

KLSH: Midhjet që konsumojmë nuk kontrollohen! ‚Bujqësia‘ ka dështuar me peshkimin e paligjshëm

TIRANE-Kontrolli i Lartë i Shtetit e cilëson si të dështuar politikën e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për plotësimin e kuadrit ligjor të peshkimit dhe akuakulturës. Në raportin e publikuar nga KLSH-ja, theksohet se anijet e peshkimit kryejnë aktivitet pa qenë të pajisura me pajisjen përkatëse të identifikimit dhe lokalizimit automatik. Gjithashtu Inspektorati i Peshkimit nuk ka burime njerëzore të mjaftueshme dhe mjete logjistike të përshtatshme e bashkëkohore për të inspektuar të gjithë vijën bregdetare që ka vendi ynë, sipërfaqen e ujërave të brendshme dhe zinxhirin e aktivitetit.

Një tjetër pikë e kritikë e fortë që theksohet në raport lidhet me portet e peshkimit të vendit tonë, që sipas KLSH-së menaxhohen në mënyrë jo efektive dhe kanë probleme të dukshme në infrastrukturë. „Asnjë nga katër portet e peshkimit nuk ka kapacitet e duhura ankoruese për të gjithë flotën e peshkimit„. Problemet nuk janë vetëm në infrastrukturë, por edhe përsa i përket kontrollit. KLSH-ja ngre alarmin se në qendrën e grumbullimit në Sarandë sasia e midhjeve të hedhura në treg nuk klasifikohet dhe certifikohet nga kjo qendër sipas kërkesave ligjore.“Konsumatorët konsumojnë midhje pa asnjë kontroll“ thuhet në raport.

Një tjetër probmelatikë lidhet me rasatin e Koranit në Lin dhe Krapit në Zvezdë. „Ekonomitë e rritjes së rasatit të Koranit në Lin dhe Krapit në Zvezdë nuk furnizohen mjaftueshëm me ujë dhe cilësia e tij nuk është në parametrat e duhura. Ekonomia e Linit nuk ka një mol i cili do të ndihmonte për të rritur efektivitetin e procesit të hedhjes së rasatit në liqen. Ekonomia e Zvezdës nuk punon me kapacitet të plotë pasi nuk arrin të furnizohet mjaftueshëm me ujë“ mbyllet raporti.

Raporti i plotë i KLSH-së
Kontrolli i Lartë i Shtetit në dhjetor të vitit 2019 përfundoi auditimin e performancës me temë “Performanca e MBZHR-së në Kuadër të Zbatimit të Politikave të Peshkimit dhe Akuakulturës” të ushtruar në Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe në institucionin e varësisë Drejtorinë e Shërbimeve të Peshkimit dhe Akuakulturës. Ky auditim është miratuar nga Kryetari me Vendimin nr. 166, datë 28.12.2019.  Sektori i peshkimit dhe akuakulturës është një aktivitet i gjerë që përfshin dhe ka ndikim në një sërë çështjesh siç janë: – mbrojtja e mjedisit; – zhvillimi social – ekonomik i zonave ku ushtrohet aktiviteti apo ofrimi i produkteve të sigurta për konsumatorët. Në këtë auditim u analizua performanca e strukturave përgjegjëse lidhur me zbatimin e politikave dhe legjislacionit për peshkimin dhe akuakulturën, niveli i përmbushjes së Objektivave Specifike të Zhvillimit të vendosura në Strategjinë Kombëtare të Peshkimit 2016-2021, si dhe procesi i monitorimit-kontrollit-vëzhgimit-inspektimit të aktivitetit të peshkimit dhe akuakulturës. Në përfundim të auditimit disa nga problematikat kryesore që rezultuan paraqiten të përmbledhura në vijim.

https://shqiptarja.com/lajm/klsh-midhjet-qe-konsumojme-nuk-kontrollohen-bujqesia-ka-deshtuar-me-sektorin-e-peshkimit

Selbst Bedienung für die Verbrecher Kartelle des Edi Rama’s, was lange bekannt ist

Gesucht zur Fahndung ist der Verbrecher ausgeschrieben, eigetnlich Bürgermeister von Vore, der natürlich viele Identitäten hat, im Edi Rama, Ilir Meta, Berisha und Luzlim Basha Stile.

Staatsauftrag, für die Ehefrau, des Profi Kriminellen Agim Kajmaku, und die Prominenz der Verbrecher kommt frei, mit Hilfe der gefährlich dummen EU Justiz Mission und den Banden der IRZ-Stiftung, welche gefährlicher ist mit seinen dummen Gestalten, als Camorra und Co.! Die angeblichen Justiz Experten, Ausgeburt der dreisten Dummheit und Korruption ade by Germany

 Agim Kajmaku alias Georg Kajmaku, gesuchter Edi Rama Bürgermeister von Vore

Calavera-1-768x433
Genoveva Ruiz Calavera der IMO, schwafelt nur noch herum, weil die Justiz Null Funktion hat! Philologie Studium. Sprachen hat die Frau gelernt, für den Rest ist sie zu dumm.

Ministry of Interior Awards Tender to Wife of Fugitive Former Socialist Mayor

Ministry of Interior Awards Tender to Wife of Fugitive Former Socialist Mayor

The wife of the wanted ex-Socialist Party Mayor of Vore, Agim Kajmaku has been awarded a government tender worth about €50 thousand. Kajmaku’s wife, Merita Kajmaku was passed ownership of the company Kajmaku shpk from her husband on 17 July 2019 just over two weeks after the 30 June elections.  That company then went on…

Court Releases Another Convicted Murderer and Gang Member

Court Releases Another Convicted Murderer and Gang Member

Fier Court judge Piro Sota has released criminal Sardian Sulejmani, a member of a notorious Durres gang. The decision was taken in October 2019, and Sulejmani has been free since then.  He was charged…

Der Richter Piro Sota, liess noch mehr prominente Verbrecher aus dem Gefängnis, wie üblich in Einzel Entscheidung

Piro Sota, gjykatës i Fierit i cili dha vendimin për lirimin e parakohshëm nga burgu të ish-anëtarit të bandës së Durrësit Sardian Sulejmani, ka liruar nga qelia edhe emra të ‘spikatur’ të kronikës së zezë.

Die Super Skandale der Justiz weil jeder Verbrecher freikommt, mit Hilfe der korrupten EU Kriminellen vor allem, die das Spektakel finanzieren, wo die Pyschokaten der OK, ständig ihre „erheblichen Fortschritte“ nur verbreiten und sich längst lächerlich machten.

8 Schwer Verbrecher die frei kamen, mit Hilfe korrupter Gefängnis Direktoren, mit Job Garantie und gekaufter Richter. Andere berühmte Mörder kamen frei mit Hilfe von Bujar Nishani, unter der Berisha Zeit, Tropojaner Verbrecher, erschossen dann in den Rücken den Polizeipräsidenten Adem Tahiraj von Shiak (ebenfalls Tropoje). der Mörder: Ilir Xhakja, der Hilfe übelster Durres Richter freikam auch mit Unterschrift von Frau Fullani, Zaganjori

Dhurata Bilo, übelste Verbrecherin in Durres und Richterin
Der Shiak Moerder: Gentian Balla wurde als Mitglied der Drogen Kartelle erneut festgenommen

Lirimi i “të fortëve”/ Fajin e ka KÇK? Ja vlerësimet e Burgjeve që ndihmuan të dënuarit

Nga Boldnews.al

Pas çdo rasti të lirimit të të “fortëve” të dënuar me burgime të gjata, të cilët nuk janë të pakët këto kohët e fundit, ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj shfaqet e vendosur për të sulmuar gjyqtarët që marrin vendime në favor të eksponentëve të grupeve kriminale.

Gjithnjë, në krah të saj, është kryeministri Edi Rama, i cili gjen rastin për të sulmuar ata që ai i konsideron grupin “Kap çfarë të Kapësh” (KÇK) në sistemin e drejtësisë.

Po sa qëndron ky sulm? Legjislacioni shqiptar parashikon që të burgosurit mund të përfitojnë ulje dënimi apo lirim me kusht, pasi të plotësojnë dy kritere baze: të kenë vuajtur një periudhë të caktuar dënimi, si edhe të kenë sjellje shembullore në ambjentet e burgut, e vlerësuar kjo nga administrata e Institucioneve të Ekzekutimit të Vendimeve Penale (IEVP).

Pra, një rol të rëndësishëm në vendimet gjyqësore për uljen e dënimit apo lirimit të të dënuarve ka administrata e Burgjeve, struktura në varësi të ministres Etilda Gjonaj, e cila zgjedh të sulmojë gjyqtarët.

Raste të tilla ka plot. “Boldnews.al” ka identifikuar disa vendime gjyqësore, ku “të fortët” janë liruar, pasi kanë siguruar karakteristikë pozitive dhe vlerësime për “sjellje shembullore” nga ana e zyrtarëve të Burgjeve.

1. Indrit Dokle
Ish-anëtari i Bandës së Durrësit, Indrit Dokle, i dënuar me burgim të përjetshëm, u lirua në 14 Janar 2020. Në vendimin e saj, gjyqtarja Enkelejda Hoxha, është bazuar në dy elementët për t’i dhënë lirinë Dokles. Sipas saj, ai ka vuajtur 25 vjet burgim, si edhe Shërbimi i Provës së qytetit Krujë, ku ai vuante dënimin, e ka cilësuar sjelljen e Indrit Doklen në burg si “shembullore”.

2. Sardian Sulejmani
Një tjetër ish-anëtar i Bandës së Lushnjes, Sardian Sulejmani, i dënuar me 25 vjet burgim, u lirua nga burgu i Fierit në datë 11.10.2019. Në vendimin e lirimit, nr. 62, gjyqtari i çështjes, Piro Sota, ndër të tjera, citon karakteristikën e dorëzuar nga Burgu i Fierit për të dënuarin Sulejmani.

“Zyra Vendore e Shërbimit të Provës Fier,…me aktin “Raport i vlerësimit për të dënuarin”, ka arritur në konkluzionin se riintegrimi i të dënuarit Sardian Sulejmani në shoqëri, është i mundshëm. Gjatë qëndrimit në IEVP, ai ka shfaqur sjellje korrekte me bashkëvuajtësit si dhe me punonjësit,duke respektuar rregulloren dhe ligjet në fuqi,duke treguar kështu që është arritur qëllimi për edukimin e tij”, citohet shkresa e administratës së burgut të Fierit.

3. Taulant Haxhiraj
Taulant Haxhiraj, i konsideruar si “mëkëmbësi” i Habilajve, i dënuar për “pjesëmarrje në organizatë kriminale”, , ka përfituar një ulje dënimi prej 90 ditësh në 2 Tetor 2019. Në vendimin nr. 1405 të gjyqtares së Fierit, Matilda Shalla, citohet akt-vlerësimi i burgut të Fierit, që ndikoi në përfitimin e Taulant Haxhirajt.

“Nga Vlerësimi i sjelljes nr.2106 Prot. datë 02.10.2019 të I.E.V.P. Fier rezulton se “…i dënuari gjatë qëndrimit në institucion ka shfaqur sjellje pozitive dhe nuk është dënuar me masë disiplinore…I dënuari ka krijuar marrëdhënie korrekte me personelin dhe bashkëvuajtësit, Merr pjesë në programe rehabilituese dhe veprimtari kulturore-sportive që zhvillohen në institucion…”.

4. Shkëlqim Koçiaj
Një tjetër anëtar i bandës së Habilajve, Shkëlqim Koçiaj, përfitoi ulje dënimi 90 ditë nga gjykata e Fierit, në bazë të një vlerësimi pozitiv të administratës së Burgjeve. Në vendimin nr.1406, gjyqtarja Matilda Shalla citon akt-vlerësimin e Burgut të Fierit për Koçiajn:

LEXO EDHE Ndalojnë makinat e fillojnë zihen me njëri-tjetrin, plas keq grushti në mes të Tiranës (VIDEO)

“…Rezulton se …i dënuari gjatë qëndrimit në institucion ka shfaqur sjellje pozitive dhe nuk është dënuar me masë disiplinore,…I dënuari ka krijuar marrëdhënie korrekte me personelin dhe bashkëvuajtësit, Merr pjesë në programe rehabilituese dhe veprimtari kulturore-sportive që zhvillohen në institucion…”.

5. Xhuliano Boçi
Më i riu i bandës së Habilajve, Xhuliano Boçi, ka përfituar gjithashtu ulje dënimi me 90 ditë, falë vlerësimit pozitiv të Burgut të Fierit. Gjykata e këtij qyteti, në vendimin nr.62, dt.1 Tetor 2019, përmend si shkak për lehtësimin e dënimit të Boçit, pikërisht vlerësimin pozitiv të administratës së Burgjeve.

“I dënuari….ka marrëdhënie të mira me stafin dhe bashkëvuajtësit, merr pjesë në veprimtari kulturore sportive, me sjelljen e tij krijon besueshmëri…”, citohet vlerësimi i Burgut të Fierit në vendimin e Gjykatës.

6. Genc Tafilaj
Genc Tafilaj, i dënuar me 25 vjet burgim për vrasjen e drejtuesit të Policisë së Shkodrës, Arben Zylyftari, në vitin 2000, përfitoi lirinë pasi kryer rreth 17 vjet burgim. Gjyqtarja e Krujës, Enkelejda Hoxha, e cila i dha lirinë me vendimin e datës 16 Mars 2018, në vendimin e saj citon akt-vlerësimin e Shërbimit të Provës së qytetit.

Në vendimin nr.34, dt.16 Mars 2018, lexohet ndër të tjera: “Shërbimi i Provës ka konkluduar se i dënuari ka kapacitetin, motivimin dhe mbështetjen e nevojshme për të përballuar sfidat dhe vështirësitë e jetës së lirë. Shërbimi i Provës arrin në konkluzionin se nuk është e nevojshme vazhdimi i vuajtjes së dënimit me burgim për të dënuarin Genc Tafilaj…”.

7. Nehat Kulla
I vetëquajturi “Gjenerali”, një prej personazheve të botës kriminale të fund-viteve ’90, Nehat Kulla, i dënuar për vrasjen e Halim Gjuzit, në vitin 1998, fitoi lirinë në 26 Qershor 2019.

Në vendimin nr.34, të Gjykatës së Krujës, citohet akt-vlerësimi i Burgut të Fushë-Krujës, i cili ka ndikuar në lirimin e Kullës.

“Nga Vlerësimi i sjelljes i I.E.V.P. Fushë-Krujë rezulton se i dënuari Nehat Kulla ka sjellje shembullore në veprimtaritë trajnuese, duke dhënë prova për riintegrimin në shoqëri… Rezulton se ka ndërtuar marrëdhënie dhe komunikim të rregullt me personelin dhe bashkëvuajtësit, merr pjesë në programet trajnuese dhe rehabilituese, merr pjesë në seancat këshilluese, kryen takime të rregullta me familjarët, etj”.

8. Lulzim Berisha
Lulzim Berisha, i konsideruar si kreu i Bandës së Durrësit, fitoi lirinë nga Gjykata e Apelit të Durrësit në Dhjetor 2016, kur i kishin mbetur edhe 7 vjet vuajte dënimi.

Apeli i Durrësit, në vendimin nr.10, dt.5 Dhjetor 2016, citon, ndër të tjera, karakteristikën e plotësuar nga Burgu i qytetit. “IEVP Durrës, ka paraqitur të gjithë dokumentacionin që përmbledh vlerësimet e sjelljes së të dënuarit Lulzim Berisha ndër vite, ku pasqyrohet një sjellje shembullore e tij në institucion, pa asnjë masë disiplinore të dhënë ndaj tij, duke mos cënuar asnjë pikë të rregullores së burgjeve”.

https://boldnews.al/2020/01/21/lirimi-i-te-forteve-fajin-e-ka-kck-ja-vleresimet-e-burgjeve-qe-ndihmuan-te-denuarit/

Festnahme des Kurdischen Drogen Barons „Faruk Baybesin“in Tirana

Der „Bayesin “ Clan kontrollierte neben anderen Kurdischen Super Verbrecher Clans, schon den Drogen Handel in Europa, vor übre 25 Jahren! Politisch bis heute gefördert, auch mit Politik Posten. Das nun Faruk Baybesin festgenommen wurde, dürfte eher Zufall sein, denn normal kaufen sich diese Leute überall in Europa frei, reisen mit gekaufter Identität herum, das Deutsche Super Modell, für kriminelle Clans,

Neben Daut Kadrionsky, Abdulselam Turgut, Hekuran Hoxha, Dash Gjoka in Shiak ebenso und immer mit Politik Verbindungen in Deutschland, wie der Aydilli Clan.

Ein BKA Bericht, rund um den Visa Skandal, was extrem naive und korrupte Diplomaten so anrichten in Albanien. Man schreckte nicht vor Mord an Deutschen zurück, um das zu vertuschen, wo die letzten 2 heute in der Schweiz leben müssen, wie Herr R. Herr. B. !

Tauchen immer die selben Clans, mit dem Super Drogen Handel auch in Deutschland auf, weil die Kurden, sogar vor allem mit Hilfe korrupter SPD Politiker, Claudia Roth, sogar wichtige Staatsinstitutionen in Deutschland übernahmen.

Der Bruder von Hashim Thaci, schon vor 20 Jahren ungehindert mit Geld und Drogen unterwegs, wie die Haradinaj Verbrecher Clans.

Rahmen der Operation haben albanische Polizei zwei ehemalige
sozialistische Abgeordnete, Arben Çuko und Arben jemand verhaftet. Bild berichtet in mehreren Artikel, über die Verbrecher Kartelle des Edi Rama, Hashim Thaci, bis Ilir Meta!

MPB nën kthetrat e krimit: Cilat janë lidhjet e shoferit të Gani Thaçit me trafikantët turq të drogës
Gani Thaci links

Deutsche Politiker haben soviel Dreck am Stecken, das man immer wieder diesen Leuten hilft. Ausser Kontrolle war der Hafen Durres, alle Häfen in Albanien, als die Bande dafür über das Transport Ministerium die Kontrolle hatte, was auch ein NATO Skandal ist. Echte Gross Drogen Kartelle werden promotet mit allen Mitteln, wo das BKA (der Fall: verurteilt für 1 Tonne Heroinin Deutschland: Abdulselam Turgut) direkt betroffen ist, als kriminelle Diplomaten, Partner waren im Visa Skandal ( Hekuran Hoxha – Deutsche Diplomaten )**

Turkish “Escobar” arrested in Tirana, wanted by France for €14 bln drug traffic

18/01/2020 17:41

A 53-year-old Turkish citizen was arrested today in Tirana, who years ago was considered the Escobar of Europe.

Wanted by the French justice, he was a member of the Bayesin family, led by Hussein Baybesin.

Faruk Baybesin was sentenced to 30 years in prison for trafficking heroin.

He was wanted by the Loire Atlantique Court, which found him guilty of being part of a criminal organization that was trafficking heroin in Europe.

The French judiciary has sent the extradition documents with urgency, while the Albanian authorities will detain him for 40 days.

During the years 1994 and 1995, Baybesin was considered a key figure in the criminal activity that his organization was conducting between France and Turkey.

He was caught while entering Albania in order to hide from authorities but was caught by the Albanian police.

He admitted being the son of another convicted trafficker, Mahmu Baybesin, who was also part of the criminal organization.

http://top-channel.tv/english/turkish-escobar-arrested-in-tirana-wanted-by-france-for-e14-bln-drug-traffic/

Die Top Drogen Kartelle der Albaner, engst verbunden mit Ilir Meta, Hashim Thaci und den Kurden Clans

, Angela Merkel ist: Geschäft ein Geschäft

Das Wahlfälschungs System mit Vangjush Dako, der Mord und Drogen Mafia Gruppe: Aydilli

Neben Steinmeier ist Rezzo Schlauch mit seiner Albaner Frau, Pate der Verbrecher Kartelle, die auch in Deutschland den Drogen Handel, Kinder Handel mit Bordellen kontrollieren! IFIMES über die Zustände der Albanischen Verbrecher Staaten. Made by USA und Germany, der Verbrecher Staat

Rezzo Schlauch, mit Albaner Mafia Frau, wie mit Michael Steiner

 

Nach der Festnahme des Bruders, wegen Drogen Schmuggel, wird Strassen Polizei Direktor von Diber: „Robert AGA“ entlassen

berüchtigt dieses Edi Rama, Samir Tahiri Verbrecher Kartell, wo höchste Polizei Posten an Kriminelle verkauft wurden, welche auch überall die Wahlen fälschten und kauften, wie Bild berichtete. Das engste Feld des Edi Rama, der kriminellen EU Banden, welche Wahlfälschungen finanzieren. Das übliche kriminelle Enterprise Weltweit von Georg Soros, wo sich vor allem SPD Gestalten, Edi Rama,  mit vielen Posten kaufen liessen.

default image

https://i2.wp.com/www.bulevardionline.com/wp-content/uploads/2019/06/Shehaj-skema-1024x842.jpg

Edi Rama, will gegen „Bild“ vorgehen, obwohl die Wahlfälschungen von Berisha, Ilir Meta, den Drogen Kartellen der PS Partei allgemein bekannt sind

I vëllai u arrestua për trafik droge, shkarkohet nga detyra shefi i Rrugores së Dibrës që doli tek përgjimet e Bild

Shefi i Policisë së Qarkullimit Rrugor në Dibër, Robert Aga është shkarkuar nga detyra mbrëmjen e djeshme, pasi vëllai i tij Pajtim Aga u arrestua për trafik droge. Robert Aga doli pak muaj më parë në përgjimet e gazetës gjermane Bild, për shitblerjen e votave në zgjedhjet e vitit 2017, të zhvilluara në qarkun e Dibrës.

18 Janar, 12:30 | Përditësimi i fundit: 13:19

1579350714_mato.jpg

Pajtim Agës, të arrestuarit për trafik droge një natë më parë i kanë rrëmbyer djalin 21-vjeçar

Der Berufsverbrecher: Enver Shala des Kosovo Mafia Konsulats in Stuttgart ist auf der Flucht

 

 

EU Mafia und Vangjush Dako, Adrian Cela, Hekuran Hoxha, Dash Gjoka, Yassin Avdyli, die Profi Verbrecher von Durres, im Focus der Internationalen Ermittler

“BILD” nxjerr përgjimet. Astrit Avdylaj telefonatë me Dakon: Ke qenë me Ramën, je knaq

05/06/2019 09:50

 

Albanian#s wichtiges Export Gut: Mörder, Gangster, Drogen und Kinderhandel

Man will die Britische Staatsangehörigkeit aberkennen, weil mit gefälschten Unterlagen erlangt, wie in Deutschland! Gangster als Export Gut

Albanian gangster who was kicked out of Britain for shooting a rival six times in a cold-blooded attempted murder is back in the UK running a car wash

 • Albanian gangster Riza Vatoci, aged 49, is back in the UK running a car wash
 • He was deported from Britain for shooting rival six times in attempted murder
 • Vatoci is thought to have claimed thousands of pounds in benefits in Britain 

An Albanian gangster deported from Britain for shooting a rival six times in a cold-blooded attempted murder in his homeland, is back in the UK running a car wash, The Mail on Sunday can reveal.

Riza Vatoci, 49, was tracked down to his business in quiet Bognor Regis, West Sussex, last week by this newspaper.

Our reporter saw him arrive in a black Jaguar and look on while four employees cleaned a steady flow of vehicles.

Riza Vatoci, 49, was tracked down to his business in quiet Bognor Regis, West Sussex, last week by this newspaper. Granted British citizenship in 2006, he is thought to have claimed thousands of pounds in benefits

Riza Vatoci, 49, was tracked down to his business in quiet Bognor Regis, West Sussex, last week by this newspaper. Granted British citizenship in 2006, he is thought to have claimed thousands of pounds in benefits

But after being contacted by the MoS, the Home Office is taking ‘immediate steps’ to strip Vatoci of his citizenship.

Arrested in Albania in 1996 for attempted murder, believed to be in revenge for the death of his brother, he escaped after five months and in 1998 was sentenced to 15 years in jail in his absence.

Coming to the UK in 1999, he claimed to be a refugee from Kosovo, sought asylum and was eventually allowed to remain.

Granted British citizenship in 2006, he is thought to have claimed thousands of pounds in benefits.

Vatoci is understood to live with his wife and children while running the Express hand car wash in Bognor Regis, which is seen above. After being contacted by the MoS, the Home Office is taking ¿immediate steps¿ to strip Vatoci of his citizenship

Vatoci is understood to live with his wife and children while running the Express hand car wash in Bognor Regis, which is seen above. After being contacted by the MoS, the Home Office is taking ‘immediate steps’ to strip Vatoci of his citizenship

But after Interpol issued an arrest warrant, Vatoci was arrested. He waged a costly legal battle, claiming that his human rights would be breached if he was sent back to Albania.

He was deported in 2012 but released after two months in jail in Albania, successfully arguing the sentence no longer applied under Albanian law.

Still holding a British passport, Vatoci returned to the UK where he registered companies under his own name. ………

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7877477/Albanian-gangster-kicked-Britain-attempted-murder-UK.html

Last month it was revealed Albanian gangs control Britain’s £5billion cocaine trade and are being fuelled by demand from middle-class drug users.

Albanian gangs are believed to control the £5billion British cocaine trade and prostitution rackets after huge numbers entered Britain in the 1990s following the Balkan wars. Several criminals have posted brazen images of themselves holding cash, including Luan Plakici, pictured, who trafficked women into Britain and was jailed for 23 years

Albanian gangs are believed to control the £5billion British cocaine trade and prostitution rackets after huge numbers entered Britain in the 1990s following the Balkan wars. Several criminals have posted brazen images of themselves holding cash, including Luan Plakici, pictured, who trafficked women into Britain and was jailed for 23 years

Albanian gangs mock British justice system from jail: Thugs behind violent robberies and cocaine smuggling post laughing Instagram selfies from cells

 • Albanian gangsters are posing for selfies and taking videos from behind bars
 • It is believes Albanian gangs now control Britain’s £5billion cocaine trade 
 • One gang, the Hellbanianz, also produce rap videos glorifying violence
 • Two members recently uploaded footage of themselves in Wormwood Scrubs
 • Ministry of Justice has been removing videos and Instagram accounts  

Albanian gangster Marsel Meco, pictured left with another inmate, took this picture from within an unknown British prison after being jailed for money laundering, even writing gang name Hellbanianz above the door

 

Gangsteri shqiptar me biznes në Angli! Gjykata e liroi tre muaj pasi u ekstradua, i shuajti dënimin me 15 vite burg

Riza Vatoci

Riza Vatoci, gangsteri Shqiptar i lokalizuar në Britani, si një i dënuar me 15 vite burg nga gjykata e Krujës dhe i shëndërruar  në Angli si një biznesmen i suksesshëm duke administruar disa lavazhe “Ekspress”, rezulton të jetë liruar në Shqipëri në 24 korrik 2012.

Ky vendim është marrë nga gjykata e Krujës, e cila ka konstatuar se Vatoci përfitonte lirimin si pasojë e shuarjes së kohës së ekzekutimit të dënimit me 15 vite burg, të dhënë nga kjo gjykatë në Mars 1996. Vatoci është gjykuar në mungesë për akuzën e “Vrasjes me paramendim” të mbetur në tentativë të Përparim Gjonaj me të cilin ishte në hasmëri. Kjo pasi, sipas dosjes hetimore vëllai i Përparimit, Arbeni, në kushtet e tronditjes së fortë psikike, ka varë me armë zjarri vëllanë e Riza Vatocit, Mak Vatocin.

https://shqiptarja.com/lajm/gangsteri-shqiptar-me-biznes-ne-angli-gjykata-e-liroi-tre-muaj-pasi-u-ekstradua-i-shuajti-denimin-me-15-vite-burg

OSCE, EU: Peinlichkeiten das der Gangster Edi Rama nun den OSCE Vorsitz hat

Mit Vorsatz finanziert mit Kriminelle, die einzige Aussenpolitik in Brüssel, Berlin, geschützt von einer Bananen Republik Justiz, welche die Politik Banden und die eigenen Betrugs Orgien schützt. Vorbild und Lehrer für Korruption, Bestechung was lange bekannt ist. Die korrupten Eliten

Die Welt wundert sich: Ein Berufs Krimineller Edi Rama, übernimmt den OSCE Vorsitz, wo es nach 20 Jahren, nicht einmal neue Wahlgesetze gibt, um die Wahlfälschungen, den Kauf der Wahlen zu verhindern.

 

Der Brief von dem Ex-Generalstaatsanwalt Adriatic Llalla an den US Kongreß, das der US Botschafter Donald Lu die Verhaftung von Ilir Meta in 2015 verhinderte, auch bei Ermittlungen gegen Betrug US Firmen wie Bankers Petroleum usw.. Der Verbrecher Edi Rama, lieferte illegal 2 Türken, an  Recep Erdogan aus, zu Beginn des OSCE Vorsitzes, wo er mit Null Kompetenz, Null Bildung, nicht einmal etwas über die Krim wusste. Landräuberei, Dokumenten Fälschung als System führte mit Hilfe der USA, zu vielen Verhaftungen.

Die naiven Deppen mit guten Jobs, die als OSCE Kaspars, die sogar Wahlfälschungs Berichte überall organisieren.

Zeitgleich  wurde bekannt, das Edi Rama, für seinen Freund Recep Erdogan, 2 Türken (darunter Harun Çelik) illegal auslieferte, alle EU, OSCE, Albanischen ignorierte, denn die Beiden versuchten Asyl zu beantragen, was mit Lügen des Innenministers Sandër Llesha , vertuscht wird. Ander Llesha, hat eine Deutsche Generalstabs Ausbildung. Eine Polizei Säuberung, Vetting, fand praktisch nicht statt, wie die jüngsten Verhaften zeigen, ein rein kriminelles Entterprise, unverändert, in Tradition.

The Irony of a Dictatorial Country Like Albania Taking Over the OSCE Chairmanship

Nga Dr. Fancesca Norton (Artikulli është botuar në median amerikane Citizentruth.org)

Shqiptarët po i drejtohen Ramës së OSBE: Na shpëto nga Edi si kryeministër!

Prime Minister of Albania Edi Rama delivers remarks during the opening session of North Atlantic Treaty Organization (NATO) Military Committee in Chiefs of Defense (MC/CS) Session in Tirana, Albania Sept. 16, 2017. The Chiefs of Defense will discuss further implementation of the Projecting Stability concept, the security situation in the Western Balkans region and provide recommendations for the way ahead for the Resolute Support Mission in Afghanistan and Kosovo Force. The CHODS will exchange views on NATO’s Adaptation and receive briefings on the current status of the NATO Command Structure review. Finally, they will elect the next Chairman of the NATO Military Committee, who will take office in 2018. (DOD photo by Navy Petty Officer 1st Class Dominique A. Pineiro) Prime Minister of Albania Edi Rama delivers remarks during the opening session of North Atlantic Treaty Organization (NATO) Military Committee in Chiefs of Defense (MC/CS) Session in Tirana, Albania Sept. 16, 2017. The Chiefs of Defense will discuss further implementation of the Projecting Stability concept, the security situation in the Western Balkans region and provide recommendations for the way ahead for the Resolute Support Mission in Afghanistan and Kosovo Force. The CHODS will exchange views on NATO’s Adaptation and receive briefings on the current status of the NATO Command Structure review. Finally, they will elect the next Chairman of the NATO Military Committee, who will take office in 2018. (DOD photo by Navy Petty Officer 1st Class Dominique A. Pineiro)

The start of 2020 saw Albanian Prime Minister Edi Rama take over the chairmanship of the OSCE, but Rama must address corruption and the political crisis in his home country before he can effectively lead Europe’s largest security organization.

With 57 participating countries across North America, Europe and Asia, the Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE) is the world’s largest regional security organization. The organization works for stability, peace and democracy for more than a billion people through political dialogue about shared values and through practical work that makes a lasting difference.

On January 1, 2020, the OSCE chairmanship was taken over by Albania, the most corrupt and anti-democratic country in Europe. The Chairperson-in-Office is now the Prime Minister of Albania, Edi Rama, who also holds the office of the Minister of Foreign Affairs – aka the dictator of Europe, the Kim Jong-un of the European continent.

The 2020 Chairmanship by Albania is not only ironic but a pure hypocrisy. The OSCE works for stability but Albania has undergone for two years a harsh political crisis. Furthermore, in recent years Albania has risked the destabilization of the entire Balkan region. OSCE stands for peace but Albania was on the brink of a civil conflict a few months ago, and due to the tense political conflict poses a threat at any moment. OSCE stands for democracy, but Albania is the least democratic country in Europe.

All the powers are in the hands of one man, Edi Rama, the new OSCE Chairperson-in-Office. He controls the government, all the municipalities, the courts, the media, even the entire Albanian parliament by buying off the “new” parliamentary opposition. The man and the country who are supposed to work for stability, peace and democracy, are the worst examples of democracy, instead, they represent the best example of dictatorship.

OSCE stands for political dialogue, but Rama, despite his country risking a civil war, has refused dialogue with his political opponents. He has only provoked and mocked the opposition and all the political parties, encouraging and pushing the opposition parties to take extreme measures, such as leaving en bloc their parliamentary mandates, insulting the opponents and using foul language, despising their requests with arrogance.

“Corruption,” noted Rama on taking over the chairmanship, “erodes the foundations of our democracies and has an adverse impact on the prosperity and security of our region, along with transnational threats.” Under Rama’s government, Albania is ranked as the most corrupt country in Europe. Under his governance, Albania is known all over the world as the Colombia of Europe due to the widespread cultivation of drugs and increases in organized crime and drug trafficking. Rama’s government has close ties with the mafia and the oligarchs.

“Intolerance and hate speech are spreading in Europe,” noted Rama. “We must intensify our efforts to counter discrimination and promote human rights and fundamental freedoms.” Rama is the champion of hate speech and a well-known violator of fundamental freedoms. For years he has called the media “garbage.” Recently he passed a set of laws that censure the media and violate freedom of speech. The artists, intellectuals, and students are repulsed with Rama’s communist-like style of governance. A man hungry for power, with a big thirst for absolute authority, as the Chairperson-in-Office of OSCE, Rama is the ultimate example of hypocrisy and the symbol of anti-democratic governance.

The OSCE/ODIHR monitors elections in many countries. The last local elections in Albania demonstrated the worst example of a democratic process, by holding elections with one candidate and no opponents. How then can the OSCE, under an Albanian Chairmanship, work for free and fair elections in other countries? On June 30, 2019, Albania held local elections in which 31 of the 61 municipalities mayoral candidates ran unopposed. The OSCE monitoring mission published its most critical report of the last three decades on Albania. The OSCE / ODIHR preliminary and final report presented a very dark picture of the election process – a voting farce equal only to third world dictatorships, not a country at the heart of Europe aspiring to join the EU.>

Here are some findings of the OSCE/ODIHR report on the June 30, 2019 elections in Albania – the country that ironically holds today the chairmanship of the OSCE and is supposed to lead other nations toward democracy:…………..

https://citizentruth.org/the-irony-of-a-dictatorial-country-like-albania-taking-over-the-osce-chairmanship/

 • In 31 of the 61 municipalities mayoral candidates ran unopposed;
 • The 30 June local elections were held with little regard for the interests of the electorate;
 • The opposition decided not to participate, and the government determined to hold the elections without it;
 • In the climate of a political standoff and polarisation, voters did not have a meaningful choice between political options;
 • The elections took place against a background of a political and institutional crisis;
 • The Central Elections Commission interpreted the law inconsistently and in an overly broad manner, reducing legal certainty;
 • Voters did not have a comprehensive choice;
 • The visibility of campaign events was low, with the exception of Socialist Party rallies at which the Prime Minister was the central speaker;
 • Citizens, especially those employed in public administration, came under pressure to demonstrate a political preference;
 • With a low number of contestants and many uncontested races, the essential choice presented to citizens was whether to participate or not;
 • Journalists operate in uncertain labor conditions and often resort to self-censorship;
 • The practice used by the Socialist Party and officials of providing the media with footage from official and campaign events whilst restricting their access to them, limited voters’ ability to obtain objective information;
 • The Electoral College stepped in to allocate mandates for all 61 local councils due to CEC’s failure to reach the required qualified majority for the decision;
 • On 27 July, the CEC approved the final election results. (27 days after the voting day);
 • The political environment ahead of the elections was polarised and antagonistic;
 • This antagonism was indicative of the lack of shared responsibility toward the integrity of the electoral process that would transcend party divisions, and, consequently, negatively impacted the right of citizens to take part in government;
 • Following the European Commission’s 29 May recommendation to open European Union accession negotiations with Albania, on 18 June the European Council postponed the decision until October 2019 (On October 18, 2019, the European Council refused the accession negotiations for Albania, adding a long list of conditions that must be fulfilled, including free and fair elections);
 • Many ODIHR EOM interlocutors expressed lack of trust in all levels of the commissions;
 • In several cases the CEC implemented the law inconsistently or in a manner that exhibited bias;
 • Citizens, especially those employed in public administration, came under pressure to demonstrate a political preference, which is at odds with Paragraph 7.7 of the 1990 OSCE Copenhagen Document;
 • Concerns from citizens that turning out to vote or abstaining would potentially expose them to retribution in their communities;
 • Several described direct intimidation and threats of firing or withdrawal of social service benefits;
 • The ODIHR EOM observed municipal officials, health services and education staff at large SP-led rallies that in many cities were held immediately after working hours;
 • The ODIHR EOM noted widespread perception among interlocutors and the public that employment in the public sector is dependent on political affiliation. Combined, this challenges Paragraph 5.4 of the 1990 OSCE Copenhagen Document;
 • Intimidation, harassment and assaults against journalists, while condemned by the authorities, are rarely thoroughly investigated and prosecuted, creating an atmosphere of impunity;
 • Many ODIHR EOM interlocutors criticized the long-standing widespread practice of the main political parties and public officials providing media outlets with pre-recorded or live footage from official and campaign events, while such events are closed to the media;
 • Some ODIHR EOM interlocutors stressed that, in these elections, Prime Minister Rama’s official and campaign activities were generally both filmed and transmitted exclusively by the Facebook-based channel ERTV, which other outlets could only rebroadcast;
 • The practice of restricting media access to public events organised by state officials and political parties limited the voters’ ability to obtain objective information during the campaign;
 • It also challenged the fundamental right of the media to receive information and fulfil their watchdog functions with the effect of reducing the accountability of the state officials to the public;
 • ODIHR EOM witnessed cases of voter intimidation and violation of the secrecy of the vote in the voting centres and received similar reports from political parties;
 • Concerns about overall lack of effectiveness of criminal investigations that contributes to widespread perception of impunity over the past electoral crimes, including for vote-buying and pressure on voters;
 • Some voters feared that participation itself would reveal their political preference, especially where SP candidates stood unopposed.

This is Albania’s scandalous electoral product, and a shameful example of democracy in Albania, the country that will now chair the OSCE in 2020. In order to be as reliable as possible and bring dignity to the office that he holds as the Chairperson-in-Office of OSCE, the Albanian Premier Rama must respond to the appeals of Albanian opposition parties and the majority of Albanian people demanding new local and early parliamentary elections be held in a fair, orderly and democratic way. The elections must be held without the vote-buying and blackmail of elections in the past. Otherwise, the taking over of the OSCE Chairmanship is simply a bureaucratic and disgraceful affront to democracy and a big shame for the OSCE itself.

https://citizentruth.org/the-irony-of-a-dictatorial-country-like-albania-taking-over-the-osce-chairmanship/

Dutch MFA Blok: No EU Accession Talks until Albania Fights Corruption and Crime

Dutch MFA Blok: No EU Accession Talks until Albania Fights Corruption and Crime

Dutch Foreign Minister Stef Blok has stated that his country will not support the opening of negotiations with Albania unless there is a concerted effort in the fight against corruption and organised crime. “However, before opening accession negotiations, Albania will need to demonstrate a sustained commitment to fighting corruption and organized crime,” Blok stated in an interview…

Yesterday at 13:41

Der korrupte Martin Schulz, der EU Betrug deckte von Dritten und eine Verbrecher Polizei, was jeder wusste ab 2014. Viele Karossen, direkt bei der Mafia von Edi Rama gemietet, da taucht der SPD Verbrecher, direkt in der Polizei Akademie in Plepa auf, wo später das Haupt Gebäude bei dem Erdben vom 26.11.2019 entgültig zusammenbrach

New Details on Tahiri and Habilaj Brothers Emerge

New Details on Tahiri and Habilaj Brothers Emerge

16:50 – 30 Tetor, 2018 Nga Christine June* Mesazhet e presidentit shqiptar, Ilir Meta në Qendrën Marshall Nga Christine June* Presidenti i Republikës së Shqipërisë…

lir Meta kritisiert die Ernennung von Samir Tahiri in 2013, aber Edi Rama bestand auf diesen Kriminellen als Innenminister

Wenn Mimik an höchster Stelle der EU Politik Alles sagt.

Helga Schmid, die Stellvertretende Generalsekretärin des Europäischen Auswärtigen Dienstes (EEAS), gab einen Einblick in die Arbeit ihrer Institution in den verschiedenen Krisenherden.

Helga Schmid, nun die Stellvertretende Generalsekretärin des Europäischen Auswärtigen Dienstes (EEAS), oder die Betrügerin, von Rot-Grün eingesetzte Verfassungsrichterin: Susanne Baer, die peinliche Generalstaatsanwältin Margarete Kopper, ohne jegliche Kompetenz, welche schon die Polizei in Berlin zuvor ruiniert hat. Promoten nur Verbrecher Systeme, diese dummen und esotherischen Frauen: Bevorzugen Mörder, Kinder und Frauen Händler und Koks gibt es umsonst. „Die schwarze Axt“

In solchen Kreisen, wenn Verantwortungslosigkeit Kultstatus genießt, warnt der EU– Korruptionsbekämpfer(Zitate nach „Kontext“), “geht es nicht mehr darum, was du verdienst, sondern darum, was du dir holen kannst, und wie du am einfachsten reich wirst”. Und das sei soziales Dynamit. Hetzer spricht ausdrücklich von einer sogenannten Finanzkrise, von einer “Systemkriminalität” und von “Systemkorruption”.

Man hat Vorbilder aus Deutschland, über vollkommen korrupte, dumme Frauen, welche ihren Lebenslauf fälschen, mit Pseudo Vorlesungen schmücken, ständig krank geschrieben sind, wie Margarete Kopper, oder Susanne Baer****

1994 gab es schon einen Preis gekrönten Film: der die Abzocker, den Betrug der Internationalen gut beschreibt, wo es dann ab 1999, nur noch Profi Betrüger und Ratten kamen, wie die Amerikaner mit USAID, dem AAEF Fund, die Deutschen auch mit etlichen Betrugs Projekten, wo die KfW schon damals wie im Visa Skandal und korrupte Diplomaten aktiv dabei waren.

Lamerica poster.jpg

das Verbrecher Kartell des Knut Fleckenstein mit dem ASB

Knut Fleckenstein leitet eine Verbrecher Organisation:

1,w=993,q=high,c=0.bild

ASB, wo die Zentrale durchsucht wurde, weil : Verdacht der Ermittler: ASB-Geschäftsführer Mohamed Abou-Taam (46) soll Gelder 3 Millionen € abgezweigt haben. Er sitzt nun in Haft!

Arbeiter-Samariter-Bund Deutschland e.V. (ASB, Germany)

asb_logo_rgb

Federal Chairman: Knut Fleckenstein, MdEP
Federal Managing Director: Ulrich Bauch

Arbeiter-Samariter-Bund Deutschland e.V. (ASB)
Sülzburgstraße 140
D- 50937 Köln

Tel.: +49 221 / 47605 – 0
Fax: +49 221 / 47605 – 495

E-Mail: asb-bv@asb.de
http://www.asb.de

Die gekaufte Ratte: Knut Fleckenstein promotet die Albaner Mafia in die EU

Häuptling der Korruption und Dummheit aus Hamburg.

Bildschirmfoto vom 2019-02-28 06-53-41

(links)Knut Fleckenstein in Tirana, mit einer teuern EU Delegation, nach harter Nacht mit Club Service: 26.2.2019

Washington Times, über die gekaufte Justiz Mission EURALIUS, IRZ-Stiftung durch die Albaner Mafia

Albanische Medien: SPD Fuzzi: Knut Fleckenstein peinlich dumm wie die EU Delegationen

Immer mit Kriminellen als System Betrug Gelder in den Schwarzen Löchern des Nepotismus, verschwinden zulassen, die einzige Aussenpolitik, wie ein billiger Bank Räuber. 2009: Nato-Experte Hamilton: „Deutscher Trend zur Scheckbuch-Diplomatie macht Sorgen“

Typisches Betrugs Modell der EU, mit Johannes Hahn und der peinlichen Mafia EU Botschafterin aus Kroatien, was das neue Job Modell ist: Diplomaten Posten für Prostituierte, Mädressen, Geisteswissenschaftler möglichst ohne jeden realen Beruf im Stile des Auswärtigen Amtes mit Sawsan Cebli. „Bunt“ und ohne jeden Verstand, und schon wird man Botschafterin, Sprecherin im Auswärtigen Amte.

Die EU Ratten: Sylvain Gamber, Romana Vlahutin, Andi Dobrus

3 Mal, hoch Kriminelle als angebliche Justiz Experten, wo Millionen verschwanden.

Gerti Shalla (Georg Soros), Jan Rudolph, Marcus Johnson (USAID)

Gender Schwachsinn, Georg Soros Müll mit der Zivilen Gesellschaft, zerstört mit den dummen Quoten Frauen, komplette Gesellschaften, sogar die NATO, denn Weltrekord an Dummheit.Neulich haben sie in der Norwergischen Marine zur Frauenförderung ein Kriegsschiff unter Frauenkommando und Frauenführung gestellt und versenkt.

 • und vor allemGenoveva Ruiz Calavera, im enormen Interessen Konflikt, wie eine „Nghradeta“ Organisation aufgebaut
 • Maföser und Hirnloser Schwuchtel Club: Die IRZ-Stiftung, Abteilung VI, des Deutschen Justiz Ministeriums, der Hirnlosen Inkompetenz und Peinlichkeit, inklusive „facebook“ Idioten Clubs.
 • Independent Observation Mission (ONM) mit illegalem Selbst Bedienungs Management Board was Verfassungs widrig ist.

In Albanien, sollten eine Hirnlose NGO Truppe: die korrupten Dumm Frauen

Die verantwortliche Navigatorin war „Emilie Jakobsen“, wie man in Militär Foren diskutiert. Die Frau hatte wohl keine Erfahrung auf kleinen Booten; Null Ahnung, ist eine Quoten Frau. Leitet aber ein Navigation Training auf dem teuersten Schiff der Norwegischen Marine, ohne jede Erfahrung. Kannte nicht einmal die Vorfahrts Regeln, war wohl sogar Nacht blind, oder betrunken.

„Kultur der Straflosigkeit“ in Albanien

Ein Enthüllungsvideo war vor einem Jahr Anlass für die Demonstrationen gegen Korruption in Albanien. Vier Menschen starben. Der damalige Vizepremierminister, der auf dem Video zu sehen war, wurde jetzt freigesprochen.

Albanien KorruptionsschildDie Bürger Albaniens haben genug von der Korruption

In Albanien ist am Montag einer der spektakulärsten Korruptionsprozesse der vergangenen Jahre mit einem Freispruch zu Ende gegangen. Angeklagt war der Politiker Ilir Meta….

(gekaufte IT Gutachter, erhielten Staatsposten, widersprachen einem technischen FBI Gutachten, ein gekaufter Richter akzeptierte das und schon war Ilir Meta, erneut ohne Vorstrafen, organisiert von Spartak Braho, dem „Paten von Durres“)

http://www.dw.com/de/kultur-der-straflosigkeit-in-albanien/a-6700468

Deutsches Bestechungs System:

US Department of State Diplomat „Hoyt Yee“: „Schande, die ständigen Foto Termine der EU“ mit kriminellen und korrupten Balkan PolitikernOrden sind reine Bestechung in der Regel, und der Gangster Ilir Meta, wo man gerade seinem Drogen Baron Partner Klement Balili etlisches beschlagnahmt hat, sprich seit 20 Jahren Bände.

 

Theater Show des Nichts: Edi Rama will die Bürokratie abbauen

 

Nachdem die peinliche Betrugs Show überall auffiel, musste der General Manager “General Manager“ von Berlinwasser sogar gegenüber der Weltbank zugeben, das man keine Ahnung hat. Wir haben hier aber bereits das Jahr 2005, wie die Weltbank auf Seite 74 im Report festhält. Diese Leute sind so strohdumm, das man es auch nicht nötig hatte, sich mal vor Ort bei erfahrenen Ausländern kundig zu machen.

Gelder in den Schwarzen Löchern des Nepotismus, verschwinden zulassen, die einzige Aussenpolitik, wie ein billiger Bank Räuber. 2009: Nato-Experte Hamilton: „Deutscher Trend zur Scheckbuch-Diplomatie macht Sorgen“

Für Dummheit, mit gefälschten Diplomen und Lebenslauf, erhielt Anduena Stephan, sogar ein Albaner Konsulat in Essen finanziert, damals eine Rädelsführerin in illegalen Geschäften auch um Flugplatz, eine weiteren extremen Betrugsgeschäft der Deutschen. Dort verteilt man Orden an gekaufte Deutsche Politiker, wie Monika Hohlmeier, die einen Hofschranzen Posten in der EU hat, wie Edmond Stober.
Anduena Stephan, als Betrügerische Wasser Expertin unterwegs, obwohl keine Ausbildung vorlag

Anduena Stephan in Tirana, mit der Betrugsmasschine der Deutschen Botschaft und dem Mercedes Vertreter. In allen Bestechungs und Betrugs Geschaefte bis 2002 beteiligt

 

FAZ: Kriminelle EU Partner : Strategische Allianzen mit Kriminellen, Terroristen, Drogen Baronen

Monika Hohlmeier erhält Orden, vom Frankenstein der Albaner Politik: Ilir Meta, vermittelt durch die Betrügerin, mit gefakten Diplom und Lebenslauf: Anduena Stephan! Heute von Steuergeldern finanziert, als Verbrechens Zentrale mit einem Konsulat in Essen.

Anduena Stephan, Berufs Betrügerin, gefakte Diplome, Dokmetscherin der Betrugs Politik Beratungs Consult: „Sprint“, selbst ernannte Wasser Expertin und  heute. Inklusive der Bundeswehr, NGOs wie Cap Anamur, Mafia NGO aus der Schweiz „Mutter Theresa Verein“, in 1999, kamen Stapelweise Kriminelle, als Dolmetscher nach Albanien, welche auf Raubzug waren. Krieg mit Kriminellen als Arbeits Beschaffungs Programm der NATO und der Deutschen, was zum System wurde.

Orden aus Mafia Hand, von gut dokumentierten Betrügern aus dem Drogen Handel: Hohlmeier, Tochter des Franz Josef Strauss, billig eingekaufte korrupte CSU Politikerin, für die Albanischen Verbrecher Kartelle.Ilir Meta, der zuletzt 2015 verhaftet werden sollte (, Brief des Adriatik Llala, an den US Kongreß) wie der Generalstaatsanwalt Adriatic Llala, outete, was die Amerikaner erneut verhinderten, der den Generalstaatsanwalt Rakipi Anfang 2002  illegale rauswarf, als er Ermittlungen gegen das Ehepaar Ilir Meta anstellte und seiner Ehefrau Monika.

3/26/2005

Deutsche Politiker verantwortlich für die Trink Wasser Verseuchung in Elbasan

Wie dieser Weltbank Report beweist, wurden mit viel krimineller Energie vor allem Idioten und inkompetente Praktikanten nach Albanien entsandt und auf dem Papier so Millionen verrechnet.

Weltbank-Dokument:
Seit 74-75
PO-WU Relations
The PO-WU relations were not positive at the beginning of the project. The two were working separately, and there was no coordination of work between them. The director of the CMU stated that the current attitude of the WU partly stems from an initial enthusiasm about the PO, which was then followed by disappointment. One of the difficulties that prolonged the acquaintance phase and the implementation of the MC was the malfunctioning of the managerial scheme of the PO. The general manager proved to have no adequate experience outside of Germany. Consequently, this delayed the start of the reform. However, BerlinWasser (BW) reacted promptly and decided to replace the general manager with the manager for the north. Nevertheless, according to the director of the CMU, the relations between the WU and PO have significantly improved, and both are actively involved in the utility’s decisionmaking process.
aus dem Weltbank Report
http://siteresources.worldbank.org/INTALBANIA/Resources/AL_PSIA_11-09-05_English.pdf

Von Deutschen, im Sinne der Albaner Mafia promotete mit inkompetenden Spinnern, welche schlimmer wie die „Camorra“ und Co. sind und waren: der Berlinwasser Skandal damals schon, wo über 1 Milliarde € in dunklen Kanälen der Deutschen versickerten über das BMZ: Organisierte Betrugs Gruppe, welche immer wieder auftaucht: SPRINT – wissenschaftliche Politikberatung (GbR)

Foto der Bande, vor 15 Jahren, als Betrugs Maschine unterwegs, bis das BMZ, KfW Betrugs Geschäft in der Insolvenz der Elber Sh.P.K. der Tochter Firma endete.

Die Banden erhalten bis heute für ihren Unfug Regierungs und EU Gelder: Berlinwasser, die Sprint Consult, rund um Prof. Dr.Günter Kroës, dem Partner: Dr. Sebastian Elbe Lehrmeister des Betruges mit Berlinwasser, Wasser Beratung nur hatte man keinerlei Kompetenz. Identisch damals DAAD Ausbildung usw.. Durch Weltbank Berichte ist die totale Inkompetenz der Aufbau der Super Mafia, das Mafiöse Bundesdruckerei Geschäft, die Mafia Umtriebe von Rezzo Schlauch, damals schon gut dokumentiert. Statt in Haft:

Über die Ratten der Aufbau Helfer und Ausländer im Kosovo

“mehr wie Parasiten im Kosovo leben”. , der beste Spruch des Jahres von Innenminister Bajram Rexhepi

aus

http://www.zeit.de/politik/ausland/2010-08/kosovo-hilfe