von Edi Rama ignoriert, besteht der EPP auf den 15 Vorbedingungen fuer EU Beitritts Gespraechen

Die Hamurger Senats und Albaner Mafia sind eine Legende, aber was Knut Fleckenstein trieb, schlaegt das Fass aus dem Boden, er sagte den Albanern, die Auflagen des EPP einfach zu ignorieren in seinem Mafia Stile. Das Ansehen bei den Albanern, hat mit den Machenschaften der EU Botschaft, der EU Apparat verloren ueberall im Balkan. Und dann noch Martin Schulz, Johannes Hahn, Steinmeier gut geschmiert von den Internationalen Drogen Kartellen auch der Kurden, wie dem Barzani Clan. Die EU Commmission, ist nur ein ordinaeres kriminelles Enterprise der uebelsten Art, wie man am Corona Betrug bestens sieht.

<h3class=“post-title“>Die gekaufte Ratte: Knut Fleckenstein promotet die Albaner Mafia in die EU

Mal Berisha, kritisiert die EU, den korrupten Knut Fleckenstein

Knu Fleckenstein, wurde persoenlich von Albanischen Lokal Besitzern im Flugzeug nach Hannover unterrichtet, ueber die gefaelschten Wahlen, aber von krimineller Energie geleitet, faelschte er alle Berichte, im seinem kriminellen SPD Zirkeln und der EU

ist.
ble-cell-snippet-close“>

Sep 28, 2017 While concluding that political parties were able to campaign freely in Albania’s 25 June 2017 parliamentary elections and that fundamental …
www.osce.org/odihr/elections/albania/346761

Das Wort Justiz, wurde zu einem Wort für Komiker, bei dem Desaster.

Über die SPD Ratten in Tirana schrieb ein bekannter Journalist.

EPP Insists on Albania Meeting 15 Conditions for Accession After Rama Denies they Exist

From: Alice Taylor 2 hrs ago
EPP Insists on Albania Meeting 15 Conditions for Accession After Rama Denies they Exist
The European People’s Party Group in European Parliament has submitted an amendment to the EP resolution which calls on the European Council and European Commission to emphasise that Albania must satisfy 15 conditions before the first Intergovernmental Conference.The action comes after Prime Minister Edi Rama categorically denied the existence of the 15 conditions at a press conference last week.

During a Press Conference on 10 June, Rama said:

“There are not 15 conditions for going to the first Intergovernmental Conference. There aren’t, they do not exist. I know that you hear it being repeated and you repeat it too, do not repeat it, there are not 15 conditions to go to the First Intergovernmental Conference.”

In fact, the EU Council clearly stated that “prior to the first intergovernmental conference”, Albania should adopt and ensure a number of actions in key areas.

These include initiating proceedings against those accused of vote-buying (including senior Socialist Party officials, members of Parliament, police, and potentially Rama himself), initiating criminal procedures against judges and prosecutors, further progress in protecting minorities, the reestablishment of the Constitutional and High Court, and amending the media law in line with the Venice Commission recommendations.

These conditions have been repeated and reiterated by EU officials, the Speaker of Parliament Gramoz Ruci, President Ilir Meta, and most recently, the new Austrian Ambassador to Albania.

The EPP have submitted an amendment to the resolution on the Western Balkans to stress the importance of the 15 conditions and the fact they must be met before the upcoming Conference.

They have asked that clarification on this matter must be given to the Albanian government. They also called for fresh local and national elections next spring.

Videos showing Rama’s denial were reportedly blocked and removed from social media by Acromax. Exit revealed links between German/Albanian company Acromax and the ruling Socialist Party including actions taken to remove content on behalf of the party. The result of the investigation made international news.

Profi krimineller SPD Mann aus Hamburg, des ASB, Knut Fleckenstein

Albanische Medien: SPD Fuzzi: Knut Fleckenstein peinlich dumm wie die EU Delegationen

EPP Insists on Albania Meeting 15 Conditions for Accession After Rama Denies they Exist

4 Gedanken zu „von Edi Rama ignoriert, besteht der EPP auf den 15 Vorbedingungen fuer EU Beitritts Gespraechen“

 1. Eine einzige Kathastrophe die EU Justiz Missionen, Edi Rama und seine Null Administration
  Nora Malaj: Kryeministri Rama është gënjeshtar ndërkombëtar

  20/06/2020 14:37
  Aktualitet

  Nga Nora Malaj

  Jo gjithnjë fiton formula : “Genje – gënje se më pas do fitojë!”
  Nuk funksion më kjo formulë .
  Këtë situatë po e përjeton sot gënjeshtari ndërkombëtar që gëzon postin e kryeministrit dhe që mendon se edhe ndërkombëtare mund t’i hanë gënjeshtrat e tij . Po ja që dhe gënjeshtra herët a vonë dalin dhe të kthehen në “ shuplaka” ,që nuk e merr dot veten më.
  E para shuplakë erdhi nga Parlamenti Europian , i cili miratoi amendamentin e grupit të Partive Popullore Europiane, që thekson 15 kushtet që duhet të përmbushë Shqipëria përpara se të ulet në tryezën e parë ndërqeveritare BE-Shqipëri. Kjo do të thotë se nuk ka nisje negociatash pa u përmbushur kushtet.Kjo zbuloj kryegenjeshtren e parë te kryegënjeshtarit KM , që si përherë dhe ketë herë reagoi duke gënjyer se nuk kushte dhe se amendamenti nuk kishte konsensus, edhe pse ai u miratua dhe është unik në llojin e tij, kur dihet se vazhdimisht PE ka bërë thirrje për nisje negociatash pa kushte me Shqipërinë.
  E dyta shuplakë , Komisioni i Venecias vulosi rrëzimin e Paketës Antishpifje të Edi Ramës, duke thënë se ajo nuk është gati për zbatim. “Ligji vuan nga paqartësitë dhe rrezikon të shtypë në mënyrë të ngurtë diskutimin e lirë dhe shprehjen politike përmes internetit në Shqipëri” – vlerësoi Komisioni Venecias. Kjo ishte një iniciativë qe instalonte neodiktaturën në Shqipëri. Alarmi ishte aq i madh sa kaploi BE dhe SHBA.
  E treta shuplakë ,Komisioni i Venecias i dha një goditje Ramës në përplasjen me kreun e shtetit për emërimet në Gjykatën Kushtetuese. Komisioni i jep të drejtë Kreut të Shtetit në interpretimet e tij. Ekspertët e Venecias pranuan faktin që e para është Kushtetuta, atë që Presidenti i vendit e tha qartë dhe prerë me rastin e tubimit të 2 Marsit, askush nuk mundet të bej pazare , duke shkelur Kushtetutën e Vendit.
  E teksa KM merr shuplak pas shuplake, vendi po shkon drejt varfërisë dhe vështirësive ekstreme . Në çdo takim, kafe në ditë pushimi, kafe ngushëllimi, bisedë familjare apo debate mediatike një zëri ne korr njerëzitë ndjen të frustuar, të shqetësuar, pa siguri dhe të zhgënjyer nga qeveria gënjeshtare, që mundohet ta shesin Shqipërinë sic duhet të jetë në 3 apo 4 D dhe në anën tjetër bota përballet me nje Shqipëri që bijtë e saj i ka kthyer në endacakë, në kërkim të një jete me te mirë, më të varfër, të pasigurtë , që qeveria do ti ushqejë me “lugë të zbrazët”, me biznese
  që po falimentojnë dhe me të keqen që duket se tashmë tenton të hedh rrenjë!
  Jo nuk mundet te drejtohet me filozofinë e gënjeshtrës dhe shpifjes.Kjo nuk është “loja “ që kryeministri gënjeshtar mund të luaj në kurrizë të popullit . Sot shulpakën e dha BE dhe Venecia . Sot u vërtetua se Kryeministri shqiptar është gënjeshtar ndërkombëtar.

  https://kohajone.com/nora-malaj-kryeministri-rama-eshte-genjeshtar-nderkombetar/

  Like

 2. Und der nächste gefälschte Bericht, der EU Banden, geht nach Brüssel

  On Monday, Director for Western Balkans Genoveva Ruiz Calavera presented to the European Parliament Foreign Affairs Committee the Albanian government’s work to meet the conditions set by the European Union.

  “Albania has continued progress in all the reforms that are necessary for fulfilling the conditions that the Council in March outlined for the first intergovernmental conference,” Ruiz Calavera stated in the opening of her speech. https://exit.al/en/2020/06/22/ecs-ruiz-calavera-praises-albanian-governments-achievements-in-eu-path/

  Like

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: