Die Italienische DIA, verhaftet 37 Drogen Schmuggler in Italien und Vlore, Sarande

Eigene Schmuggler Boot Flotte, Fabriken, Lokale und 17 Appartments, Luxus Autos

40 mln € drogë, 37 të arrestuar në Itali e Shqipëri! Bllokohet skafi që e transportoi, koka nga Vlora! Kreu i SPAK: Hetim zyrtarëve që lejuan trafikun

4 milionë euro asete sipas hetimeve të bëra deri më tani nga SPAK janë investuar në Shqipëri nga ky grup dhe janë vënë në sekuestro. Ato janë një fabrikë në Vlorë, bar restorant, një biznes shpërndarje pije alkoolike ushqime, 15 apartamente dhe 7 makina luksoze.

DIA