„Corona“ und der Kollaps der Mafia Geschäfte in Durres

Das Erdbeben zeigte schon Abgründe, aber nun wurde noch die Geldwäsche und Drogen Verteil Geschäfte der Hotels, Restaurants, Lokale gestoppt. Mafia Läden, Hotels, Appartment Häuser, rund um Mord, Geldwäsche, Drogen Handel, wo „Aragosta“, – „Oslo“ die ältesten Super Mafia Bauten waren, vor 1996, später die Hochhäuser von Nard Koka und Partnern wie Arthur Kuka. Dann kam auch noch die Kosovo Mafia. Rruga Taulantia.

Seitdem 9. März illegal in Funktion, durch die Polizei- und Militär Kräfte

Bildschirmfoto vom 2020-04-11 21-55-34

Alle Einschränkungen sind erst am 10. April in Kraft getreten, mit der Veröffentlichung. Edi Rama, hat willkürlich aber schon 3 Wochen früher im Auftrage der Amerikaner diese Panik, produziert.

Durres Quarantäne
Durres: Qurona Quarantäne, Rruga Taulantia

Die Ratten der Aufbau Mafia, stehlen nur Geld: Erdbebenhilfe – Methode EU und U.v.Leyen

Fest in Hand von Dumm Kriminellen Banden die EU Erdbebenhilfe, mit Milva Economi, Arben Ahmeti

Paralizohet ekonomia në Durrës, biznesi në kolaps (VIDEO)

15/03/2020 – 14:13

Për të tretën ditë me radhë, Durrësi është në shtetrrethim, një shtetrrethim, i cili përkthehet në kosto të rëndë jo vetëm për qytetarët, por edhe për biznesin. Çdo gjë është mbyllur, ndërsa në rrugë, të dielën, qarkullojnë makinat e policisë së shtetit dhe asaj ushtarake.

Deri tani në Durrës janë evidentuar pesë raste me koronavirus, nga të cilët një 73-vjeçare humbi jetën, ndërsa një tjetër paciente është e shtruar tek spitali Infektiv.

Qeveria bllokoi lëvizjen e mjeteve duke bërë që pak qytetarë të dalin vetëm në dyqanet e ushqimoreve dhe të farmacive që kanë diasafishuar çmimet në një situatë që vetëm nëpër filmat fantashkencë ishte parë.

As në përjetimet më të këqia të njerëzve nuk ishte parashikuar një situatë e tillë jashtë normales, ku qytetarët vetëkarantinohen brenda shtëpive, ndërsa për të qarkulluar në rrugë me makinë të duhet një leje e veçantë nga ana e policisë, në të kundërt përballesh me gjoba e masa ndëshkuese shumë të rënda.

Durrësi, si qyteti me portin më të madh në vend dhe me rëndësi të veçantë ekonomike, e ka akoma edhe më të rëndë ka faturën financiare si pasojë e kësaj situate. Janë me mijëra biznese të vogla dhe të mëdha, që prej tre ditësh po qëndrojnë të mbyllur dhe pa aktivitet tregtar. Kostoja e tyre mund të jetë shumë e lartë, duke pasur parasysh edhe pasojat që la pas tërmeti i 26 nëntorit.

Durrësi është në paralizë dhe më e rëndë nga të gjitha është paraliza ekonomike, sepse, pas kësaj janë një numër i madh punëtorësh që do të duan paga, ndërsa biznesi duhet të gjejë likujditet për pagesat e kredive, rrogat, tatimet dhe shpenzime mujore.

K.H.

/portali DurresLajm/

Video: