Hommage auf den Man des Jahres: 2018 : Fatmir Yhafaj

Eine aussergewöhnliche Ehre auch durch die Medien, was es noch nie gab.

Nachdem EU finanzierten Verbrecher Samir Tahiri, dummer Amerikaner und Britten, u.a. mit den ICTAP Missionen, war Fatmir Xhafaj, einer der letzten Politiker, welche für den Staat arbeiten.

Gentian Ceken: Mafia Koodinator des Innenministers: Samir Tahiri: Gentian Ceka

Sowas muss man ertrage, Georg Soros Dumm Leute, ohne Kompetenz, sollen Justiz Aufbau leisten, ein Langzeit Betrugs Modell der Deutschen, wie die KfW und BMZ Mafia, welche nur Milliarden stehlen und auf Beutezug sind.

Agnes Bernhard Gent Ibrahimi: Kompetenz Null, Korruption und Betrug 100 %

Nur wenige sogenannte Politiker Politiker gab es, welche überhaupt Verstand haben, etwas kapieren. Fatmir Yhafaj, gehört zu den Wenigen, welche etwas bewegten, die dummen IRZ-Banden, EU Banden ertrug, ein Enver Hoxha Zögling war, und ohne Skandale, immer mit Fachwissen, in allen seinen Minister Ämtern, auch bei den eigenen Direktoren hoch angesehen war.

Hommage auf den scheidenden Chef des „STATE SUPREME AUDIT INSTITUTION“: Bujar Leskaj

“Pse për mua Njeriu i Vitit 2018 është ish-ministri Fatmir Xhafa”

January 5, 2019 02:31

“Pse për mua Njeriu i Vitit 2018 është ish-ministri Fatmir Xhafa”

  • 11.Jan

Nga Arben Duka

Ikja e Fatmir Xhafës nga posti i ministrit të brëndshëm shkaktoi një
“cunam mediatik”. Vetëm në vitin 2018 ndodhi që një ikje ministri pati
më shumë rëndësi se ardhja e dhjetë ministrave të rinj.

Dhe kjo ka të bëjë me vlerat e një individi të vetëm, që iku nga
posti në kulmin e suksesit, në mënyrë të befasishme,mbasi sfidoi me
dinjitet shpifjet dhe kurthet e opozitës dhe jo vetëm.

Ky individ pwr mua ka prerjen e një shtetari të sprovuar. Pikërisht
për këto cilësi dhe vlera unë e zgjedh Fatmir Xhafën si Njeriun e Vitit
2018.

Për Antinjeriun e Vitit 2018 e kam thënë dhe një herë tjetër se ky
term çalon me këtë formulim. Ndofta mund të qe pyetja për “njeriun më të
keq të vitit 2018″,”për njeriun më të padobishëm”,”për njeriun më
qesharak”,”për njeriun më të zi” e të tjera.

Më vijnë në mëndje një dyzinë njerëzish të politikës, burra dhe gra,
të majtë e të djathtë. Por personi më negativ i vitit 2018 për mua është
Petrit Vasili. Mund të sillja njëmijë argument, por po mjaftohem vetëm
me emrin që flet vetë dhe i thotë të tëra.

“Pse për mua Njeriu i Vitit 2018 është ish-ministri Fatmir Xhafa”

** und Niko Peleshi beschwert sich mit Recht, das er zu unrecht entlassen wurden, denn er machte in kurzer Zeit einen guten Job, als Agrar Minister, wo Nachfolger und Vorgäner Edmond Panariti, als Dumm Mafiöse Kathastrophe zu bezeichnen ist.

PA KOMENT: “Më hoqën pa të drejtë”. Rrëfimi prekës i Nikos pas shkarkimit

January 3, 2019 10:55

PA KOMENT: “Më hoqën pa të drejtë”. Rrëfimi prekës i Nikos pas shkarkimit

  •  

Ndërkohë që po u kërkonim nga një reagim të sinqertë ministrave të shkulur për Vit të Ri, Gojët e Liga na dërguan videon e mëposhtme.

U dorëzuam.

Menduam më mirë po ua përcjellim pa koment.

Ju vetëm klikojeni:

View this post on Instagram

Halli i Nikos | NGOP.TV #ngoptv

A post shared by NGOP (@ngop.tv) on

o.j/dita

Fatmir Yhafaj, musste diese Dumm Kathastrophen Leute ertragen der EU und IRZ-Stiftung, wie Justiz Mission: EURALIUS