Der Mafia Agarmarkt mit Milch Produkten und Milch Pulver, bis Palm Öl in Albanien

Die Regierungsmafia im „Schnuller“ der Fabrikmafia, die das Volk mit Milchpulver betrügt und erpresst 15.11.2021 in Home, Tagesnachrichten Ein A Die Regierungsmafia im „Schnuller“ der Fabrikmafia, die das Volk mit Milchpulver betrügt und erpresst Die Regierungsmafia im „Schnuller“ der Fabrikmafia, die das Volk mit Milchpulver betrügt und erpresst In Albanien gibt es 2,7 Millionen Kühe und Kleinvieh, Fabriken produzieren so, als ob es 63 Millionen Kühe gäbe / Die Molkereien „Lufra“, „Erzeni“ und „Zepa Natyral“ sind ein Rekord für Massenverbrechen im Lebensmittelbereich, die 80% der Die Zusammensetzung der Produkte Milch, Käse, Butter, Joghurt, Sauerrahm und sogar Hüttenkäse werden durch Mischen von Milchpulver, Palmöl und Konservierungsmitteln anregender Chemikalien hergestellt, während auf den Etiketten Bilder von Kühen und Schafen des Landes angebracht und verkauft werden sie frei, von denen Staatsmänner, Politiker und Oberste Justiz diese Produkte aus Italien, Griechenland und Frankreich beziehen Einer der finanziellen Gefallen, den die Regierung und die politische Mafia im Parlament der Mafia der Milchverarbeitung tun, ist die Abschaffung der Einfuhrsteuer auf Milchpulver.

500.000 € Bußgeld, für den Mafiösen Betreiber des „EKMA “ Agrar Markt in Tirana

Verseuchte Lebensmittel, die Agrar Mafia war schon 1992 in Albanien aktiv

Allgemein bekannt der Lebensmittel Müll in den Tirana Super Märkten, wo auch keine einzige Speise Öl Flasche die angebenen 1 Liter besitzt.

Kriminelle Deutsche, EU Gestalten, Bayer und die vorsätzliche Vergiftung der Albaner mit Chemie Agrar Müll

Mafia qeveritare në “biberonin“ e mafies së fabrikave që mashtrojnë e zhvasin popullin me qumësht pluhur

15/11/2021 ne Kryesore, Lajmi i Ditës A A Mafia qeveritare në “biberonin“ e mafies së fabrlkave që mashtrojnë e zhvasin popullin me qumësht pluhur

Në Shqipëri ka 2.7 milionë krerë lopë e bagëti të imta, fabrikat prodhojnë sikur ka 63 milionë krerë/ Kompanitë e bulmetrave “Lufra”, “Erzeni” dhe “Zepa Natyral”, janë rekord të krimit masiv ushqimor, që 80% të përbërjes së produkteve qumësht, djathra, gjalpë, kos, salcë kosi e deri gjizën, i prodhojnë me përzjerje qumësht pluhur, vaj palme e konservantë kimikë stimulues, ndërsa në etiketa vendosin fotografi lopësh e delesh vendi dhe i shesin lirshëm, nga që shtetarët, politikanët dhe shefat e drejtësisë i marrin këto produkte nga Italia, Greqia e Franca

Një ndër favoret financiare, që mafia qeveritare e politike në parlament, po i bën mafies së fabrikave përpunuese të qumështit, është heqja e taksës së importit për qumështin pluhur. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Pra, shteti e di që këto fabrika falsifikojnë cilësinë, përbërjen dhe sigurinë e produkteve qumësht, djathra, gjalpë, kos, salcë kosi e deri gjizën, duke i prodhuar me përzjerje qumësht pluhur, vaj palme e substanca kimike stimulese.

Nuk është fjala, pse përdorin qumësht pluhur për të shtuar sasinë e produkteve të tyre, mbasi konsumatori zgjedh dhe vendos vetë me dëshirë, nëse do t’i blejë apo jo produktet me përzierje 80% qumësht pluhur, vaj palme e kimikate dhe vetëm 20% qumësht natyral. Por sepse horrat e fabrikave të qumështit, mashtrojnë, zhvasin dhe rrezikojnë popullatën, duke ua shitur si gjoja produkte me 100% përbërje qumësht prodhim natyral vendi, shoqëruar me etiketa ku vendosin të dhëna false e fotografi lopësh dhe bagëtish të imëta.

Vetë qeveria e favorizon dhe financiarisht me heqje takse, këtë krim ushqimor në bulmetra dhe vjedhje që ndaj qytetarëve, me produkte, që psh., kanë vlerë reale 20 lekë por u shiten 100 lekë.

Ndërkohë po kjo qeveri, me Ligj Nr. 44/2019, datë 18 korrik 2019, ka shtuar në nenin 288 të Kodit Penal, ndëshkim me 3 vite burg, për ata që importojnë e përdorin përbërës jashtë strukturës së produktit ushqimor dhe i falsifikojnë të dhënat në etiketa, të cilat nuk i korrespondojnë përmbajtjes, llojit, kategorizimit, prejardhjes, sasisë, cilësisë e sigurisë së produktit.

Këtë bashkëpunim me krimin ushqimor, qeveria e ka deklaruar vetë, me projekt-ligjin për heqjen e taksës së importit për qumshëtin pluhur, ku befasisht u shtua neni 4, me këtë përmbajtje: “Përjashtohen nga pagimi i taksës për qumështin pluhur, taksës për hirrë qumështi dhe taksës për krem qumështi, fabrikat e prodhimit me etiketë të miratuar nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit”.

Ndërsa më 4 nëntor, ish-ministrja e Ekonomi-Financave Anila Denaj, ka deklaruar me mesazh në “FB”, se për heqjen e taksës së qushëmtit pluhur, u bë marrëveshje me përpunuesit e fabrikave të qumështit dhe 5 shoqatat e tyre.

Saktësojmë se më 2 nëntor, Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj, deklaroi se në të ardhurat e buxhetit 2022 është përfshirë dhe taksa e qumështit pluhur.

Fakti, që brenda 48 orësh u hoq taksa e qumështit pluhur, tregon se kupola e mafies qeveritare është ushqyer te “biberoni” i mafies së fabrikave të qumështit; të cilët kanë lobuar me çeqe, duke paguar në duart e atyre që urdhërojnë e votojnë.