2 Amerikaner, der Steinmeier – Clinton Super Drogen Mafia in Tirana verhaftet

Schläft Europa oder ist es längst von der US Albaner Drogen Mafia übernommen worden, wie die Kokain Importe, Finanzierung über die KfW Bank : ProCredit Bank , ebenso Minister Christian Schmid, mit Edmond Panariti und die naive dumme SPD Frau Barbara Hendricks mit Lefter Koka zeigte
Ein Club eine Partnerschaft mit der US Mafia Nr. 1 Gambino, wo das FBI schon 2003 warnte als grösste Gefahr für Europa. Nach der Verhaftung von Almir Rapo, dem Staatssekretär von Ilir Meta, als Aussenminister werden erneut gesuchte Amerikaner verhaftet, welche in Tirana synthetische Drogen herstellten und verkauften. Aus New York natürlich: Vincent (Dominic) De Caro und Arber Isaku, wo die Bajraktar Mafia, dem Senator Eliot Engel ein illegal gebautes Haus schenkte in Brooklyn, der Hochburg der US-Albanischen Verbrecher . Festgenommen am Grenzübergang Morina in den Kosovo, der zweiten Drogen und Drogen Verteilstelle der NATO und Amerikaner, EU und von Berline der KfW finanziert, als zentrale Verbrecher Gegend und Schwarzes Loch in Europa für dunkle Geschäfte.

Baza e drogës sintetike në Tiranë, DEA dhe policia shqiptare arrestojnë dy amerikanë/VD

Në një operacion të përbashkët të Policisë së Shtetit me DEA-n amerikanë të koduar „Sintetiku“ është bërë i mundur arrestimi i dy shtetasve amerikanë që kishin ngritur në Tiranë një bazë ku do të përpunonin drogë sintetike. Në një deklaratë për shtyp, drejtori i Policisë Kriminale Eduard Merkaj tha se dy amerikanët, Vincent (Dominic) De Caro, 29 vjeç, lindur dhe banues në New York, USA; dhe Arber Isaku, 29 vjeç, lindur dhe banues në New York, USA, u
arrestuan në pikën kufitare të Morinës në tentativë për tu larguar nga Shqipëria.

Ndaj tyre, Gjykata e Connecticut, SHBA kishte vendosur masën e sigurisë „Arrest me burg“ për veprën penale „Prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike dhe substancave psikotrope“ kjo vepër e kryer nëpërmjet ‘dark web’.

Sot u zbulua baza në Tiranë, por çfarë është droga sintetike?

Sekuestrimet nga operacioni sot ne Tirane


Sot në një operacion të përbashkët të Policisë së Shtetit me DEA-n amerikane të koduar „Sintetiku“ është bërë i mundur arrestimi i dy amerikanëve që kishin ngritur në Tiranë një bazë ku do të përpunonin drogë sintetike. Por çfarë është droga sintetike?

Drogat  sintetike janë një sërë substancash  psikoaktive  të sintetizuara kimikisht. Këto droga mund të krijohen lehtësisht në laborator duke u nisur nga metanfetamina dhe substanca të tjera.

Gjatë viteve të fundit i është kushtuar shumë vëmendje varësisë nga drogat  sintetike duke  qenë se  përdorimi  i  tyre është përhapur  me  një shpejtësi marramendëse te tw rinjtë.

Këto  substanca,  njësoj  si  kokaina,  ushtrojnë një efekt  stimulant  në sistemin  nervor qendror.  Efektet  e  tyre  kryesore  janë përmirësimi  i  gjendjes  shpirtërore,  zvogëlim  të ndjesisë së lodhjes dhe i oreksit.

Por në momentin që përfundojnë efektet fillestare stimulante, dalin në pah depresioni, lodhja, ankthi dhe depresion.  Drogat sintetike mund të çojnë drejt vdekjes.