Illegales Bauen und die gut geschmierte Polizei in Albanien

Kommisat Nr. 1 in Tirana, wieder Alle suspendiert.

Albanien wird nie ein Staat, bei der Landräuberei ständig, die Bevölkerung wandert aus

Aktuelle illegale Bauten in Tirana, von der Polizei geduldett

Aktualitet

Lejuan ndërtimet pa leje në Tiranë, pezullohen dy shefa policie, një agjent dhe inspektori i Farkës (EMRAT)

30/09/2022, 12:26

Katër zyrtarë të Policisë së Tiranës, mes tyre dy shefa, janë pezulluar nga detyra për shkak se nuk kanë reaguar dhe kanë lejuar ndërtimet…

Aktualitet

DOKUMENTET: Policia kërkoi informacione për pallatet te Liqeni i Thatë, 6 muaj më parë! Nënkomisari u transferua, shefi u pezullua

30/09/2022, 13:57

Dy shefa policie, një nënkomisar dhe inspektori i Farkës janë pezulluar nga detyra nga Agjencia e Mbikëqyrjes Policore, pas një denoncimi publik të bërë…