Elson Kalaveri hingerichtet in Italien

Mafia Hinrichtungen: Elbasan, Fiere/Vlore, Sarande

Makina brenda së cilës u ekzekutua 36-vjçari shqiptar në Pisa, Itali

Nga

Arsen Rusta 

EKSKLUZIVE/ Ezekutohet në Itali për hakmarrje Elson Kalaveri, i arrestuar në vitin 2014 se qëlloi me plumb në kokë brenda në komisariatin e Mamurrasit fqinjin

Shqiptari i vrarë ditën e djeshme në rajonin e pisa itali është  Elson Kalaveri, një emër i njohur i policisë në Shqipëri. Report Tv mëson se bëhet fjalë për Elson Kalaveri, i arrestuar në Shqipëri për plagosje në Mamurras. Policia Italiane dhe ajo shqiptare kanë ngritur grup të përbashkët hetimor

Arsen Rusta 

EKSKLUZIVE/ Ezekutohet në Itali për hakmarrje Elson Kalaveri, i arrestuar në vitin 2014 se qëlloi me plumb në kokë brenda në komisariatin e Mamurrasit fqinjin

Shqiptari i vrarë ditën e djeshme në rajonin e pisa itali është  Elson Kalaveri, një emër i njohur i policisë në Shqipëri. Report Tv mëson se bëhet fjalë për Elson Kalaveri, i arrestuar në Shqipëri për plagosje në Mamurras. Policia Italiane dhe ajo shqiptare kanë ngritur grup të përbashkët hetimor