Die EU finanzierten Umweltverbrechen in Albanien: Der Wald von „Sode“ bei Vlore

Die gesamte Rodung der Wälder, Umweltverbrechen in Albanien sind mit Geldern der Weltbank, EBRD, EIB Bank, oder KfW finanziert, mit gekannten Gangstern

Dort bei diesem Gangster, hat gar die Mafia Vertretung der EU, ihre Botschaft

Mafia Wasser Kraftwerke, finanziert die EU Verbrecher Bande, mit der EIB Bank in Albanien

Im Wald von „Sodes“ nördlich Vlore hatte,man illegale Müll Deponien errichtet, durch die Rathäuser, die nun bestraft wurden. Die Deutschen Botschaft, mit der KfW wollte doch dort erneut Müll Deponien errichten, was immer ordinäre Verbrecher Geschäfte sind. Hier bei der Vertrags Unterzeicnung vor Jahren, mit der Botschafterin, deren IQ nur für Likes und Selfie Show reichte

Kyeministri Rama: Pastrimi rrënjësor i Shqipërisë nis nga Pylli i Sodës në Vlorë November 7, 2021

Ja se çfarë poston kryeministri Rama:

“Nis nga bregdeti Plani i Veprimit për pastrimin rrënjësor të Shqipërisë; jo vetëm operacion pastrimi, po edhe një sistem i ri administrimi, financimi, monitorimi dhe bashkëveprimi me pushtetin vendor, si edhe me qytetarë”.

Kryeministri Rama në hapje të kësaj nisme të madhe kombëtare tha se mbetjet urbane nuk janë sjellë nga fuqi e mbinatyrshme, por nga dora e njeriut.

“Faleminderit të rinjve që janë këtu me ne, për t’i dhënë një kuptim të plotë këtij procesi, i cili është ngritur mbi eksperiencën e disa viteve dhe mësimeve, dhe mbi zotimin se Shqipëria e pastër është prioritet i këtij mandati të tretë. Kur flas për përfshirje sa më të madhe, s’kam parasysh vetëm ata që fizikisht i bashkohen kësaj përpjekje duke qenë të pranishëm në çdo pikë ku shtrihet kjo nismë, por kam parasysh ata që janë në punë e tyre, në lëvizjen e tyre të lirë dhe që janë ndotësit. Këto plehrat këtu s’i ka sjellë nj forcë e mbinatyrshme, s’janë as mbetje arkeologjik, por një ndotje e të gjithë ne së bashku. Sikur atë shishen plastike të mos e hedh në anën tjetër të rrugës, apo familjet që vijnë për të kaluar disa orë në hijen e këtyre pishave, t’i marrë me vete ato mbeturina që prodhohen. Qytetarët kur vjen puna për të bërë komente, janë ambientalistë. Por sa pak janë ambientalistë në fjalë dhe në sjellje, duhet që gjithkush të kthehet nga vetja. Të jesh patriot s’do të thotë që të jesh gati të zbrazës pushkë në FB, apo të luftosh për atdheun duke komentuar nga kafeneja apo shtëpia, por të mbash pastër vendin tënd. Të mos i gërvishtësh fytyrën atdheut tënde. Ky plan buron nga shumë mësime të këtyre viteve. Situata këtu dhe kudo ka qenë më keq, por është shumë keq krahasuar me si duhej të ishte.”, tha Rama.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fediramaal%2Fvideos%2F664949921134776%2F&show_text=false&width=560&t=0