SPAK, die Sonderstaatsanwaltschaft verhaftet 6 Direktoren des Rathauses in Durres

Sowas gab es noch nie

F

1635494681_page.jpg

Abuzimi me tenderin 5.5 mln lekë për zjarrfikësen, ja kush janë 3 prej 6 zyrtarëve të arrestuar të Bashkisë Durrës Kastriot Beqiraj, Adriatik Velaj dhe Gjergj Markola Personat që shihni në foton më lart janë Kastriot Beqiraj, Adriatik Velaj dhe Gjergj Markola, zyrtarë të Bashkisë së Durrësit t
29 Tetor, 09:30 Kronikë Blenë autoshkallë zjarrfikëse 5.5 mln lekë por nuk funksionte, SPAK arreston 6 zyrtarë të Bashkisë Durrës dhe 3 punonjës të kompanive private! Në detyrim paraqitje pronarja e kompanisë6 zyrtarë të Bashkisë Durrës dhe 3 punonjës të kompanive private janë arrestuar dhe një është lënë në detyrim paraqitje pasi akuzohen për abuzimin me një tender prej 7 milionë lekësh për blerjen e një autoshkallë për zjarrfikësen e Durrësit që ishte jashtë funksionit.  Nën hetim penal nga SPAK janë edhe shoqëritë private që u përfshinë në tender R & R Group sh.p.k., Klosi – R Company sh.p.k. dhe Ra – Mi Kompani sh.p.k. pasi akuzohen për falsifikim dokumentesh përsa i përket procedurave të tjera të prokurimit ku këto subjekte kanë qenë pjesëmarrëse.
29 Tetor, 08:27