Die Grundstücksverbrecher Banden, des Helidon Gjikoka,in Vlore, Dhermit mit Ardian Mustës

Alle diese Verbrecher Banden, auch Weltweit, wurden von der KfW, der Tochter: DEG finanziert, von korrupten Weltbank, EU Banken. Getarnt, als Infrastruktur, rund um Wasser und Abwasser. Die Pandora Papiere zeigen neue Abgründe: Die DEG Bank, finanzierte 11 Geldwäsche und Betrugsbanken in Panama. Deshalb den Sauladen auflösen. Sogar die Taliban, warfen die Betrugs Banden aus Deutschland aus dem Lande. Das grösste Verbrechen der EU, der Deutschen in Albanien: Die Dezentralisierung, von Albanien, in über 450 selbstständige Landkreise, real Verkauf an kriminelle Clans und Strukturen, wo Nichts mehr funktionierte. Der Super Idiot: nur Milliarden stehlen wie Bodo Hombach. Leader, für den Aufbau des Organisierten Verbrechen und für Drogen Geldwäsche

Klaus Klipp, Generalsekretär der Versammlung der Regionen Europas (VRE),

Bis 2019, Magistratsdirektor, Stadt Frankfurt am Main

2002 – 2011 Generalsekretär

Versammlung der Regionen Europas / Assembly of European Regions

Helidon Gjikoka

Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Die Enteignungsbande in der Gegend von Dhërmi ist außer Kontrolle geraten und hat es geschafft, mit Waffen in der Hand in die Staatsbüros einzudringen und von dort die Akten mit Dokumenten zu stehlen, die sich auf die Grundstücke im Dorf beziehen von Dhermi.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka
13/10/2021

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka 13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI -Lexo edhe: Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre. Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës. Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën. Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë. Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë. E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni. Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka. Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.
2884 / 5000
ÜbersetzungsergebnisseDiebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka 13.10.2021 in Chronik, Main Ein A Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Diebstahl von Dokumenten für Dhërmi-Immobilien in Vlora; Polizei verdächtigt Landbande unter Führung von Helidon Gjikoka Die Enteignungsbande in der Gegend von Dhërmi ist außer Kontrolle geraten und hat es geschafft, mit Waffen in der Hand in die Staatsbüros einzudringen und von dort die Akten mit Dokumenten zu stehlen, die sich auf die Grundstücke im Dorf beziehen von Dhermi..Das Territorium dieses Dorfes ist in letzter Zeit sehr begehrt geworden, sowohl für Charaktere, die mit den Oligarchen verbunden sind, die an der Küste bauen wollen, als auch für Menschen, die Dokumente gefälscht haben, um das Eigentum ihrer Cousins ​​​​zu enteignen. Die Polizei hat die Ermittlungen bereits eingeleitet, indem sie den Sicherheitsbeamten des Bezirks Vlora befragt hat, wo die Akten mit den Registern der Formulare Nr. 6 gestohlen wurden, diese Dokumente, die die genauen Daten der Grenzen und der Oberflächen der Grundstücke enthalten. Eine der Banden, die mit Dieben, Korruption und verschiedenen Betrügern operiert, ist die von Ardian Musta, dem ehemaligen Direktor von ALUIZNI in Vlora; der alle legalen Besitztümer am Meeresufer massakriert hat und die den Bewohnern des Dorfes Dhërmi gehören, die jedoch überraschenderweise von Oligarchen und mit Musta in Verbindung stehenden Personen gestohlen wurden. Zu dieser Bande von Land- und Dokumentendieben gehört auch Helidon Gjikoka, der Mann, der sich seit fast einem Jahr vor der Justiz versteckt und versucht, mit seinen „Werkzeugen“, die er in Vlora hat, zu fliehen.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Lexo edhe:

Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj

 Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi. Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Lexo edhe:

Të shtëna me armë zjarri në Tiranë, policia “blindon” kryeqytetin; plagosen dy të rinj

 Saliu me Flamur Amerikan, ose burgoset ose rrëzon Ramën

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

13/10/2021 ne Kronike, Kryesore A A Vjedhja e dokumentave për pronat e Dhërmiut në Vlorë; policia dyshime ndaj bandës së tokave që drejtohet nga Helidon Gjikoka

Banda e tjetërsimit të pronave në zonën e Dhërmiut ka dalë jashtë kontrollit, duke arritur të depërtojë me armë në duar brenda zyrave të shtetit, e të vjedhin prej andej dosjet me dokumenta, që bëjnë fjalë për pronat në fshatin Dhërmi.

Territori i këtij fshati është bërë mjaft i lakmuar kohët e fundit, si për personazhe të lidhur me oligarkët që duan të ndërtojnë në bregdet, edhe për njerëz që kanë falsifikuar dokumentat për të tjetërsuar pronat e kushërinjve të tyre.

Tashmë policia, ka nisur hetimet duke marrë në pyetje punonjësin e sigurisë së Qarkut Vlorë, aty ku u vodhën dhe dosjet me regjistrat e formularëve Nr.6, dokumenta këto që përmbajnë të dhënat e sakta të kufitarëve dhe sipërfaqet e ngastrave të tokës.

Një nga bandat që vepron me hajdutë, korrupsion dhe musturlluqe të ndryshme është ajo e Ardian Mustës, ish-drejtorit të ALUIZNI në Vlorë; që ka masakruar të gjitha pasuritë e ligjshme që ndodhen në bregun e detit dhe zotërohen nga banorë të fshatit Dhërmi, por që çuditërisht janë vjedhur nga oligarkë e njerëz të lidhur me Mustën.

https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/Pjesë e kësaj bande hajdutësh tokash e dokumentash është edhe Helidon Gjikoka, njeriu i cili ka gati një vit që i fshihet drejtësisë dhe vepron nga arratia nëpërmjet ‘veglave’ të tij që ka në Vlorë.

Për rastin në fjalë policia e Vlorës ka nisur hetimet, duke u përqëndruar momentalisht në verifikimin e kamerave të sigurisë, ku një person dallohet qartë se hyn qetësisht në institucion dhe në dorë mban një send që në dukje është pistoletë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë.

E habitshme se si ky njeri ka shkuar pikërisht tek zyra e administrimit të Tokave, duke shtuar se ai ka pasur informacion se ku ndodheshin dokumentat dhe se gjithçka mund të jetë kryer në bashkëpunim me zyrtarë dhe ish-zyrtarë të këtij institucioni.

Për momentin policia ka ngritur disa dyshime dhe një ndër to është dhe grupi i vjedhjes së pronave me dokumenta false që drejtohet nga arratia nga Helidon Gjikoka.

Gjikoka mbahet si personi që ka vjedhur mjaft prona në zonën e Dhërmiut dhe kjo vjedhje tashmë është vërtetuar dhe nga prokuroria e Tiranës dhe ajo e Vlorës, ku disa prej anëtarëve të grupit të Gjikokës janë marrë të pandehur. Ndërsa vetë Gjikoka vijon të qëndrojë në arrati duke ju shmangur kërkimeve të policisë. https://pamfleti.net/vjedhja-e-dokumentave-per-pronat-e-dhermiut-ne-vlore-policia-dyshime-ndaj-bandes-se-tokave-qe-drejtohet-nga-helidon-gjikoka/

6 Gedanken zu „Die Grundstücksverbrecher Banden, des Helidon Gjikoka,in Vlore, Dhermit mit Ardian Mustës“

 1. nächtlicher Einbruch in die Präfektur, um Grundstücks Dokumente verschwinden zu lassen.

  maskuar dhe me armë, një person grabit zyrat e këshillit të qarkut Vlorë, vjedh një dosje për pronat në Dhërmi! Drejtor i administrimit e mbrojtjes së tokës: Janë thyer zyrat më me rëndësi

  Një person, i maskuar dhe me arë, ka hyrë në zyrat e pronave dhe ka marrë disa dokumente. Identiteti i autorit nuk dihet ende, ndërsa ngjarja u regjistrua rreth orës 23:30, ku dyshohet se grabitësi ka hyrë nga dritarja, ka marrë dokumente në zyrat e drejtorisë së administrimit dhe mbrojtjes së tokës dhe më pas është larguar nga dera, duke kërcënuar rojën e zyrave.
  Redaksia 12 Tetor, 10:07 | Përditesimi i fundit: 12 Tetor, 15:29
  https://shqiptarja.com/lajm/vjedhje-me-thyerje-n-zyrat-e-qarkut-vlore-nje-person-merr-disa-dokumente

  Gefällt mir

 2. Grosse Verhaftungen, rund um Vlore, Dhermi, Ex-General Staatsanwalt Vlore: Ramadan Troci, Grundstücke Dirketoren,

  sieh

  http://marina-durres.de/wordpress/2018/05/17/samir-mane/

  Pjesë e grupit që falsifikonin dokumentet e pronave në Dhërmi e Himarë,arrestohet ish-kreu i Kadastrës së Vlorës që u dorëhoq disa ditë më parë! Iu gjetën 60 mijë euro në banesë

  Është arrestuar ish kreu i kadastrës së Vlorës Klodjan Troci i cili u dorëhoq disa ditë më parë. Ai akuzohet si pjesë e grupit që falsifikonin dokumentet e pronave në Dhërmi. Gjykata e Vlorës më herët la në burg Bardhyl Gjikën drejtorin e…

  17 Tetor, 19:41|Përditësimi fundit: 22:36

  Pjesë e grupit që falsifikonin dokumentet e pronave në Dhërmi e Himarë,arrestohet ish-kreu i Kadastrës së Vlorës që u dorëhoq disa ditë më parë! Iu gjetën 60 mijë euro në banesë

  Është arrestuar ish kreu i kadastrës së Vlorës Klodjan Troci i cili u dorëhoq disa ditë më parë. Ai akuzohet si pjesë e grupit që falsifikonin dokumentet e pronave në Dhërmi. Gjykata e Vlorës më herët la në burg Bardhyl Gjikën drejtorin e…

  Gefällt mir

  1. 9 Direktoren haben nur bei einem einzigen Grundstücks Projekt, ihre Unterschriften unter gefälschte Dokumente gegeben

   so lief das überall in Albanien und die Verbrecher der KfW, finanzierten und bezahlten die Wasser Infrastruktur überall, das nächste Mafia Geschäft

   Mit Stand vom 29. Januar 2019 wird gegen diesen Beamten des Vlora-Katasters zusammen mit den Kollegen Artan Beqiri, Erald Yzeiri, Danjela Kondaj und Xhilda Korrkaj noch wegen anderer Legalisierungsakten mit Fälschung von Villen innerhalb der Stadt Vlora ermittelt.

   BOJKENA BANI, Spezialist für Architektur im Kataster von Vlora, hat Genpläne gefälscht, indem er falsche Daten markiert und akzeptiert.

   POLIKSON HALILAJ, „IT“-Spezialist im Kataster-Vlora, hat im Namen von Ilir Koka, der Person, die „Ambel Dhërmi“ ausgeraubt wurde, unterschrieben, in seinem Namen eine Legalisationserlaubnis zu beantragen.

   ADISELO RRAPAJ, Chefspezialist im Kataster-Vlora; getauft mit dem Spitznamen „Espinoza“ von ALUIZNI „; ist der Leiter des gesamten Fälschungsvorgangs der Immobilienakte „Ambel Dhërmi“.

   ALMA QIRA, Expertin von ALUIZNI, Ehefrau des Maklers des Chefspezialisten Adiseldo Rrapaj; hat das falsche Tatgutachten für die 12 Gebäude des Komplexes erstellt und in die Liegenschaftsakte eingetragen.

   ARITON KASAJ, Rechtsanwalt, Makler des Chefspezialisten Adiseldo Rrapaj und gesetzlicher Vertreter des Menschenhändlers Helidon Gjikoka, um die gesamte Immobilienakte vorzubereiten. Es stellt sich heraus, dass er Dokumente und Notarfirmen gefälscht hat, die im Namen von Ilir Koka, der Person, deren Eigentum ausgeraubt wurde, geworfen wurden.

   RISENA XHAJA, Direktorin für Beschwerden im Zentralkataster-Tirana; die Untersuchung zeigt, dass er die falschen Daten der von den Beamten des Kataster-Vlora erstellten Akte versteckt hat; und weigerte sich, die Beschwerde des Räubers Ilir Koka zur Behandlung einzureichen.

   Pse nuk po prangosen 9 zyrtarët e Kadastrës Vlorë, që falsifikuan dhe grabitën pronësinë e kompleksit “Ambel Dhërmi”?
   21/10/2021

   Foto

   Pse nuk po prangosen 9 zyrtarët e Kadastrës Vlorë, që falsifikuan dhe grabitën pronësinë e kompleksit “Ambel Dhërmi”?

   Pse nuk po prangosen 9 zyrtarët e Kadastrës Vlorë, që falsifikuan dhe grabitën pronësinë e kompleksit “Ambel Dhërmi”?

   Drejtori Artan Lame i lë në detyrë, drejtësia i lë të lirë/ Kjo pasuri iu grabit pronarit Ilir Koka, me dosje legalizimi e hipotekimi false të sajuara, iu regjistrua trafikantit Helidon Gjikoka e bashkëshortes së tij, të cilët prej 1 viti janë në kërkim ndërkombëtar për këtë grabitje pasurie ndërtimore e toke; por ikën sepse 1 javë para u njoftuan nga prokurorët dhe gjyqtarët e apelit

   Dosja e kompleksit “Ambel Dhërmi”, është rast tipik i klientelizmit në drejtësi, për të lënë të lirë, një grup zyrtarësh të Kadastrës Vlorë-Tiranë etj.; të cilët në bashkëveprim me trafikantin Helidon Gjikoka, kanë falsifikuar dokumentet e i kanë dhënë pasurinë këtij personi.
   Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI
   -Lexo edhe:
   Pjeshkët e ministreshës Frida dhe domatet e myzeqarëve
   Vetëm në Shqipëri, Kushtetuata e ndalon drejtësinë të kontrollojë banesat, bizneset, bagazhet dhe makinat e deputetëve

   Krimi është pasqyruar në 500 faqe hetim të saktë e profesional, që ka bërë prokurori i Tiranës, Ervin Karanxha, me bazë dokumente zyrtare false, të gjetura në zyrë noteriale, avokatore, topografike, ekspertimi, urbanistike dhe ALUIZNI-it e Hipotekës Vlorë-Tiranë.

   Për mungesë të kompetencës lëndore, dosja iu dërgua SPAK-ut për zbatim, institucion që ka në proces dhe kërkimin ndërkombëtar të Helidon Gjikokës, i cili është me masë “Arrest me burg”.

   Arratisja dhe fshehja te të afërm që merren me “shtëpi bari” në Londër; u bë para se të arrestoheshin, duke u njoftuar nga gjyqtarët e Apelit’Tiranë, kundrejt shpërblimit me “çeqe”.

   Le të pranojmë, se çifti Gjikoka, nuk po gjendet e nuk kapet dot as në “Interpol”, por nuk mund të justifikohet e pranohet fakti, se përveç ish-Drejtorit të ALUIZNI-Vlorë, Ardian Musta, i shkarkuar për shumë abuzime pronash, zyrtarët e tjerë të Kadastrës Vlorë e Tiranë, drejtori Artan Lame nuk po i largon nga detyrat; ndërsa SPAK vazhdon i lë të lirë.

   Emrat e personave, që kanë bërë falsifikimin e dosjes së kompleksit “Ambel Dhërmi”

   DONALD FEZGA, Përgjegjës i Sektorit të Verifikimit të objekteve informale në terren; i cili ka futur në dosje, gen-plane me të dhëna të rreme.

   ERDET MANDI, Përgjegjës i Sektorit të Hartografisë, ka falsifikuar gen-planet, duke shënuar dhe futur në dosjen e pronës, të dhëna të rreme.

   ARBEN JAUPI, Arkitekt, ka falsifikuar gen-planet e pronës, duke shënuar të dhëna të rreme dhe i ka paraqitur si gjoja reale, në dosjen e legalizim-regjistrimit të objektit resort “Ambel Dhërmi”.

   DENIS METAJ, Përgjegjës i Sektorit të Legalizimeve; i cili e ka miratuar me vetëdije gjithë dosjen, paçka se e dinte, që pronari nuk ishte Helidon Gjikoka, por Ilir Koka; si dhe ka pranuar gen-planet dhe akt-ekspertimet false të 12 ndërtesave.

   Prej 29-të janarit 2019, ky zyrtar i Kadastrës Vlorë, është ende nën hetim edhe për dosje të tjera legalizimi me falsifikime vilash brenda qytetit të Vlorës, bashkë me kolegët Artan Beqiri, Erald Yzeiri, Danjela Kondaj e Xhilda Korrkaj.

   BOJKENA BANI, Specialiste arkitekte në Kadastrën-Vlorë, ka falsifikuar gen-planet, duke shënuar e pranuar të dhëna të rreme.

   POLIKSON HALILAJ, Specialiste “IT” në Kadastrën-Vlorë, ka firmosur në emër të Ilir Kokës, personit që i është grabitur “Ambel Dhërmi”, duke aplikuar për lejen e legalizimit në emër të tij.

   ADISELO RRAPAJ, Krye-specialist në Kadastrën-Vlorë; i pagëzuar me nofkën “Espinoza” i ALUIZNI”-it; është dirigjuesi i gjithë procesit falsifikues të dosjes pronësore “Ambel Dhërmi”.

   ALMA QIRA, eksperte e ALUIZNI, bashkëshorte e sekserit të krye-specialistit Adiseldo Rrapaj; ka hartuar e futur në dosjen e pronës, akt-ekspertimet false për 12 ndërtesat e kompleksit.

   ARITON KASAJ, Avokat, sekser i kryespecialistit Adiseldo Rrapaj dhe përfaqësues ligjor i trafikantit Helidon Gjikoka, për të përgatitur gjithë dosjen e pronës. Rezulton se ka falsifikuar dokumente e firma noteriale, hedhur në emër të Ilir Kokës, personit që i është grabitur pasuria.

   RISENA XHAJA, Drejtore e Ankesave në Kadastrën Qendrore-Tiranë; nga hetimi rezulton se ka fshehur të dhënat false të dosjes që kanë përgatitur zyrtarët e Kadastrës-Vlorë; si dhe nuk ka pranuar ta paraqesë për trajtim, ankesën e të grabiturit Ilir Koka. https://pamfleti.net/pse-nuk-po-prangosen-9-zyrtaret-e-kadastres-vlore-qe-falsifikuan-dhe-grabiten-pronesine-e-kompleksit-ambel-dhermi/

   Gefällt mir

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s