Das Albanische Parlament, stimmt für die Absetzung des Mafia Präsidenten: Ilir Meta

Washington Post: Nach einer Schiesserei, um Wahlkampf Stimmen Kauf, beschuldigt Ilir Meta, die US Botschafterin, der Einmischung in Innere Angelegenheit

Brief des Adriatik Llala, an den US Kongreß, das er 2015: Ilir Meta, verhaften wollte, das vom US Botschafter verhindert wurde.

Gesuchte Kriminelle, erhielten neue Pässe, von Ilir Meta, auch neue Identitäten, ein Geschäft was Ludgar Volmer, mit der Bundesdruckerei in Albanien zum Geschäft machte.

Verhaftung des Bujar Himci, der 3 höchsten Polizei Direktoren in Albanien im Bundesdruckerei Skandal am 4.10.2002
Jale, LSI Treffen, FES mit Handke, Friedbert Pflüger, die Hofschranze der CDU ebenso ohne Beruf

Albanian Parliament Dismisses President Ilir Meta

Albanian Parliament Dismisses President Ilir Meta

The Parliament has dismissed President Ilir Meta for “serious violations” of the Constitution during the April electoral campaign. 105 MPs in the 140-seat parliament voted for Meta’s dismissal, 7 MPs voted against, and 3 abstained. This is the first time in Albania’s history that a President is dismissed by Parliament. The Constitutional Court will have…

The Sandesara family, on the run from over $700 million in fraud and money laundering charges in their homeland, have been protected by Albania…

Ein Gedanke zu “Das Albanische Parlament, stimmt für die Absetzung des Mafia Präsidenten: Ilir Meta”

 1. Das sind nur Kriminelle, Alles rund um Ilir Meta, der Ehefrau Monika

  Zerstörte private Gebäude und verursachte Schäden am Staat, GJKKO verurteilt zu 1 Jahr Gefängnis die ehemalige Vorsitzende des SMI für die Gemeinde Gjirokastra, Zamira Rami! Es wird in Zwangsarbeit umgewandelt Zamira Rami, die ehemalige Bürgermeisterin von Gjirokastra, wurde für schuldig befunden und wegen Amtsmissbrauchs zu einem Jahr Gefängnis verurteilt. Die Vollstreckung der Freiheitsstrafe wird jedoch ausgesetzt, da sie in die Pflicht zur Leistung von Arbeiten im öffentlichen Interesse umgewandelt wird

  Prishi objekte private dhe i shkaktoi dëm shtetit, GJKKO dënon me 1 vit burg ish-kryetaren e LSI për bashkinë Gjirokastër, Zamira Rami! I konvertohet në punë të detyruar</p>
  <p>Zamira Rami ish-kryetarja e bashkisë së Gjirokastrës është shpallur fajtore dhe është dënuar për shpërdorim detyre me 1 vit burgim. Por ekzekutimi i dënimit me burg do të pezullohet pasi konvertohet me detyrimin për të kryer punë në interes publik</p>
  <p>Zamira Rami<br />
  Redaksia 17 Qershor, 14:52 | Përditesimi i fundit: 17 Qershor, 15:23</p>
  <p>[Rrit madhesinë e shkrimit] [Zvogëlo madhesinë e shkrimit]</p>
  <p>Zamira Rami ish-kryetarja e bashkisë së Gjirokastrës me LSI-në, është shpallur fajtore dhe është dënuar për shpërdorim detyre me 1 vit burgim, i cili pasi Rami pak ditë më parë pranoi gjykimin e shkurtuar shkon në 8 muaj burg. Por ekzekutimi i dënimit me burg do të pezullohet pasi konvertohet me detyrimin për të kryer punë në interes publik.</p>
  <p>Pak ditë më parë Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar përfundoi hetimet në ngarkim të ish-kryebashkiakes së LSI, Zamira Rami dhe GJKKO e mori të pandehur.<br />
  LEXO EDHE:<br />
  Matura Shtetërore 2021, publikohen rezultatet e provimit të Gjuhës së Huaj</p>
  <p>Zamira Rami, ish-Kryetare e Bashkisë Gjirokastër, akuzohet për kryerjen e veprës penale “Shpërdorimi i detyrës” pasi për ndërtimin e rrugës nacionale (Postbllok) – Sheshi i Çerçizit”, si dhe lejen e ndërtimit dhe vazhdimin e punimeve për realizimin e projektit “Rikualifikimi i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër”, sipas SPAK ka kryer veprime në kundërshtim me aktet ligjore në fuqi, duke prishur dy prona të ligjshme të Dritan Sakos dhe Teodorti Xhait dhe duke i shkaktuar atyre një dëm pasuror në vlerë 5 600 520 lekë. </p>
  <p>Gjatë drejtimit të Bashkisë së Gjirokastrës nga përfaqësuesja e LSI-së Zamira Rami, rezultojnë se janë dhënë 18 tendera të dyshimtë me flamur të kuq. Përfituesit janë Andrea Caca, i cili rezulton pronari i një servisi makinash, Dintar Thanasi pronar i kompanisë ‘TEA-D’, Daniela Angjellari dhe Sofia Myftari. Zamira Rama është kallëzuar penalisht për shkatërrimin e pronës së shtetasve Dritan Sako dhe Teodorti Xhai.</p>
  <p>Zamira Rami e ka drejtuar Bashkinë Gjirokastër, si përfaqësuese e Lëvizjes Socialiste për Integrim në vitet 2015-2019. Ajo u mor nën hetim nga Prokuroria e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar në janar të këtij viti, pasi dosja e saj ka mbërritur në tavolinën e prokurorëve të SPAK-ut nga kolegët e tyre të prokurorisë së Gjirokastrës.

  Prishi objekte private dhe i shkaktoi dëm shtetit, GJKKO dënon me 1 vit burg ish-kryetaren e LSI për bashkinë Gjirokastër, Zamira Rami! I konvertohet në punë të detyruar

  Zamira Rami ish-kryetarja e bashkisë së Gjirokastrës është shpallur fajtore dhe është dënuar për shpërdorim detyre me 1 vit burgim. Por ekzekutimi i dënimit me burg do të pezullohet pasi konvertohet me detyrimin për të kryer punë në interes publik

  Zamira Rami

  Gefällt mir

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s