Mafia Importe von „Pestizid“ verseuchtem Fleisch erneut, von Hako,Frigo Food, EHW

Verbote werden durch gefälschte Dokumente umgangen, bei dem Import Krebserregende Hühner / EHW, Hako und Frigo Food haben 3 Einfuhrverbotsbefehle missachtet; Schnäppchen mit gefälschten Karten, die die Grenze „durchbrechen“ 08.06.2021 neAnti-Mafia, Home AA Nur in den Monaten Januar-März 2021, während der geltenden Blockade, importierten diese drei Unternehmen, die sich mit dem Bau von Resorts und HPPs befassen, 150% -200% mehr Hühner, Hühnerunterwäsche und deren Nebenprodukte als 3 Monate Ende 2020 dichte Albaner mit Wurst und Fleisch „Fast Food“, die andere Länder in 10 Metern Tiefe vergraben oder zu 10% des Preises an „Food Killer“ wie Luan Leka, Adnand Hako und Sokol Meqemeja . verkaufen Die Krebs-Geflügel-Mafia, vertreten durch eine massive Menge von 3 Lebensmittel-Bau-Energie-Unternehmen „EHW“, „Hako“ und „Frigo Food“, hat die Anordnungen missachtet, die den Import von lebenden Hühnern, Schlachthühnern, Hausmüll und deren Beilegung verbieten. Produkte aus 14 Staaten. Diese Firmen mit schwarzem Faden in der Kuppel der Macht und regionalem Schmuggel, neben Fleisch mit Krankheit und faulen Beständen von 15-30 Jahren in Kühlschränken und Containern auf dem Balkan, Afrika, Asien und Australien; sie importieren auch Hühner für den Markt, Wurstproduktion von „Fast Food“. Bereits im Januar nach Bestell-Nr. 24, vom 14.01.2021, der Ministerin Milva Ekonomi, wird die Einfuhr von Hühnern nach Albanien von 14 Ländern kategorisch blockiert, sie werden jedoch frei importiert. Die Heimtierfirmen sind „EHW Sh.p.k“ von Luan Lekë, „Hako Sh.p.k“ von Adnand Hakos und „Frigo Food Sh.p.k“ von Sokol Meqemeja; die diese Anordnung missachtete, die die endgültige Umsetzung der EU-Richtlinie darstellt. Nur im Januar-März 2021 während der Blockade importierten diese drei Unternehmen aus 150% -200% Mengen Hühnchen, Hausnebenerzeugnisse und Nebenprodukte mit Hühnerfleisch; mehr als in den letzten 3 Monaten des Jahres 2020 dichten Verbraucher mit Karzinogenen und Fleisch Fast Food „krebserregend.

Pulat kancerogjene/ EHW, Hako e Frigo Food kanë shpërfillur 3 urdhëra ndalim importi; pazaret me letra false që “thyen” kufirin

08/06/2021neAnti-Mafia, KryesoreAA
Vetëm gjatë muajve janar-mars 2021, gjatë bllokazhit në fuqi, këto tre kompani që merren dhe me ndërtime resortesh e HEC-esh, importuan nga 150%-200% më tepër sasi pulash, të brendshme pulash e nënprodukte të tyre se 3 muajt e fundit të vitit 2020, duke i dendur shqiptarët me sallamra e mish “Fast Food”, që vendet e tjera i groposin në 10 metër thellësi, ose i shesin me 10% të çmimit te “vrasës ushqimor” si Luan Leka, Adnand Hako e Sokol Meqemeja
Mafia e pulave kancergjone përfaqësuar me volum masiv nga 3 firmat ushqimore-ndërtimore-energjetike “EHW”, “Hako” e “Frigo Food”, kanë shpërfillur urdhërat që ndalojnë importin e pulave të gjalla, të therura, mbetjeve të brendshme e nënprodukte të tyre nga 14 shtete.Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Rëndohet bilanci i vrasjeve, 3 viktima në 24 orë/ Ekzekutohet nga miku i tij një 45 vjeçar në Peqin, pronar i një televizioni kabllor

Këto kompani me fije të zeza në kupolën e pushtetit dhe kontrabandës rajonale, përveç mishrave me sëmundje e stoqe të kalbëzuara prej 15-30 vitesh nëpër frigoriferë e kontenierë të Ballkanit, Afrikës, Azisë e Australisë; po importojnë dhe pula për treg, prodhim sallami e “Fast Food”. Qysh në muajin janar, me Urdhër nr. 24, datë 14.01.2021, të ministres Milva Ekonomi, pulat janë bllokuar kategorikisht të importohen në Shqipëri nga 14 shtete, por ato futen lirshëm. Janë kompanitë e përkëdhelura “EHW Sh.p.k” e Luan Lekës, “Hako Sh.p.k” e Adnand Hakos dhe “Frigo Food Sh.p.k” e Sokol Meqemeja; të cilat nuk e përfillën këtë urdhër, që është në zbatim ultimativ të Direktivës së BE. Vetëm në muajt janar-mars 2021 gjatë bllokimit, këto tre kompani importuan nga 150%-200% sasi pulash, mbetje të brendshmesh e nënprodukte me mish pulash; më tepër se 3 muajt e fundit të vitit 2020, duke dendur konsumatorët me sallamra e mish “Fast Food” kancerogjen. Bosët Luan Leka, Adnand Hako e Sokol Meqemeja, nuk janë trima që hapën portat e kufirit; por “futën në thes” ata që bëjnë ligjet dhe ata që duhet t’i zbatojnë e kontrollojnë zbatimin e tyre, si AKU, policia, dogana, tatimet dhe Drejtoria Veterinare në Ministrinë e Bujqësisë. Pas lejimit të këtij krimi ushqimor, nga vetë shteti shqiptar në favor të tre oligarkëve ushqimorë, ndërtimorë dhe energjetikë, reaguan BE dhe Organizata Botërore e Ushqimit; ndërsa ministrja Milva Ekonomi, nxori të njëjtin urdhër si më 14 janar; në vend që të bllokonte dhe sekuestronte sasitë e sallameve e pulave kancerogjene në depot e “EHW Sh.p.k”, “Hako Sh.p.k” e “Frigo Food Sh.p.k”. Mirëpo as pas Urdhërit nr. 173, datë 23.04.2021, këto 3 firma nuk e ndaluan importimin e pulave nga 14 shtetet e “listës së zezë” të BE e Organizatës Botërore të Ushqimit, duke importuar pula e nënprodukte pulash me 30%-40% ulje çmimi, me etiketa origjine malli e fatura false, nëpërmjet shteteve të tjerë që u lejohet importi e kalimi pulave tranzit në Shqipëri. Edhe pas këtij urdhëri, portat e kufirit u hapën përsëri, ndërsa letrat për “EHW Sh.p.k”, “Hako Sh.p.k” e “Frigo Food Sh.p.k”, u bënë false nga dogana, AKU, Inspektimi Veterinar i Ministrisë së Bujqësisë e laboratori shtetëror ISUV, sikur gjoja pulat, të brendshmet e tyre dhe mishi i përpunuar për “Fast Food”, nuk kanë ardhur nga 14 shtetet që ndalohet importi. Me ultimatum të BE, ministrja Milva Ekonomi nxori urdhrin e tretë Nr. 238, datë 04.06.2021, për ndalimin e futjes së pulave, mbetjeve e nënprodukteve të tyre edhe nga 9 rajone të Greqisë. Nuk dihet, nëse këtë urdhër, futur në fuqi më 6 qershor, do ta zbatojnë apo jo në vazhdim 3 kompanitë “EHW”, “Hako” e “Frigo Food”, por dimë faktin se në depot e tyre janë gjendje nga 1000-2000 ton pula kancerogjene që bëhen sallam e mish për Fast Food e shiten në treg; ndërsa në udhëtim drejt kufirit tokësor e detar të Shqipërisë dhe në kontenierët e Portit Durrës, janë edhe 6500 ton pula të tilla porosi nga këto 3 kompani A do t’i sekuestrojë AKU e Inspektoriati Kombëtar Veterinar, ato sasi gjendje në depo, që firmat po i bëjnë sallam e mish për “Fast Food” dhe po ia shesin popullit, enteve publike me tendera; si dhe ato sasi që presin të kalojnë doganën kundër ligjit? NË VIJIM/ Një skandal i rëndë, lidhur me aksionet dhe ortakërinë greke të firmës “Frigoriferi Dvoran Korça shpk” dhe ca “mëkate”, që bëhen me pulat nën maskën e firmës “Chicken Farm Albania sh.p.k” (jo për ushqimet që dhuronte në kampingjet dhe kongreset e LSI./Pamflet