Georg Soros Mafia Skandal Richterin in Elbasan: Enkeleda Kapedani hat Probleme mit der Justiz Aufsicht

Typisch Deppen Land Deutschland, was sowas mit der Camorra Organisation. IRA-Stiftung installierte. Protektorat,von Steinmeier, der EU für kriminelle Clans, und Drogen Handel. GTZ, aufgebaut und von der KfZ, schon mit dem Skandal PPP Programm: Berlinwasser Tochter: Elber Shp.K.

Video in “Tik Tok” and show in the office; Disciplinary investigation for the President of Elbasani Court

31/05/2021 15:05

High Inspectorate of Justice has ordered the launch of a disciplinary investigation for the President of the Court of Elbasan, Enkeleda Kapedani, after making videos in the office premises and posting them on the social networks.

The order from the High Inspector of Justice, came after the media circulated videos where she was doing a ‘catwalk’ and other videos for social networks in the court premises. In one of her videos, Don John’s song “Mafia” is heard in the background, while she is filming herself in the courtroom.

In other videos she advertises expensive branded clothes and her Audi car, while there is also a moment when she drives fast and makes a wrong overtaking on the road.

The judge was appointed president of the Elbasan Court on September 30, 2020, following the resignation of Judge Zihni Shahu. She has released from prison Viktor Ymeri, who was considered by the police and the prosecution as one of the closest people to Gazmend Braka, (Gaxhai) sentenced to life imprisonment for murder. FOTO GALERI 5/13

Top Channel

Der prominente Anwalt „Ravik Gurra“, des Elbasan „Capja“ Verbrecher Clans wurde hingerichtet bis Juljan Morina

Die Elbasan Skandale sind ohne Aufklärung im Drogen HandelMai 19, 2018

Quazim Sejdini Drogen Baron des Edi Rama und der Gangster Tom Doshi in Aktion, für Edi RamaOktober 14, 2018

Dem Mafiosi: „Kastriot Kiles“ in Elbasan, wurden 39 Luxus Autos, Grundstücke und Bar Geld beschlagnahmt

Taulant Balla, Susanne Schütz. Elbasan Mafia

4 Gedanken zu „Georg Soros Mafia Skandal Richterin in Elbasan: Enkeleda Kapedani hat Probleme mit der Justiz Aufsicht“

 1. Skandale wie überall. Suel Cela, eine vollkommen kriminelle Richterin. 69 Hektar Land, bei Elbasan gestohlen, Mord

  Akte / Skandalrichter Pajtime Fetahu über Entlassung, Vetting macht Staatsanwälte für die Schließung von Akten wegen Fälschung von Entscheidungen und Diebstahl von 69 Hektar Land verantwortlich
  26.06.2021
  in Anti-Mafia, Home
  Ein A
  Akte / Skandalrichter Pajtime Fetahu gegen Entlassung, Vetingu macht Staatsanwälte dafür verantwortlich, Akten wegen Fälschung von Entscheidungen und Diebstahl von 69 Hektar Land geschlossen zu haben

  Akte / Skandalrichter Pajtime Fetahu gegen Entlassung, Vetingu macht Staatsanwälte dafür verantwortlich, Akten wegen Fälschung von Entscheidungen und Diebstahl von 69 Hektar Land geschlossen zu haben

  Die Untersuchungskommission machte die Staatsanwältin Enkelejda Millonai dafür verantwortlich, dass sie eine Skandalakte gegen Richterin Pajtime Fetahu geschlossen hatte, nachdem sie zwei Entscheidungen getroffen hatte, indem sie 69 Hektar Land geraubt hatte. Fetahu wurde ebenfalls auf frischer Tat ertappt, als er um Bestechung bat, entging jedoch der Strafe und kehrte nach seiner Suspendierung durch den HCJ vor Gericht zurück. Die Richterin bedrohte auch Journalisten, die über ihre Angelegenheiten berichteten. Kürzlich trat er feiernd in der Bar des Kriminal- und Drogenboss Suel Çela auf, gegen den er zuvor einen Mordfall geschlossen hatte. Das ILD schweigt

  Die Richterin unzähliger Skandale in Elbasan, Pajtime Fetahu, hat ihre Tage in der Justiz gezählt. Richterin Fetahu, die vor drei Tagen in einem Video beim Feiern in der Bar von Gangsterboss Suel Çela auftrat, gegen die sie zuvor einen Mordfall geschlossen hatte, wird seit Dezember 2020 von den Vetting-Behörden ermittelt Datum, an dem Pajtime Fetahu vorgeladen wird, sich mit den Akten vertraut zu machen, aber der Richter ist Gegenstand von Ermittlungen und Debatten in den Kontrollgremien während der Neubewertung der Staatsanwälte, die die Akten von Fällen wegen Fälschung von Entscheidungen geschlossen haben. Eigentumsraub sowie zahlreiche Korruptionsvorwürfe

  Dosja/ Gjyqtarja e skandaleve Pajtime Fetahu drejt shkarkimit, Vetingu u kërkon llogari prokurorëve pse i kanë mbyllur dosjet për falsifikim vendimesh dhe vjedhje të 69 hektarë tokë
  26/06/2021
  ne Anti-Mafia, Kryesore
  A A
  Dosja/ Gjyqtarja e skandaleve Pajtime Fetahu drejt shkarkimit, Vetingu u kërkon llogari prokurorëve pse i kanë mbyllur dosjet për falsifikim vendimesh dhe vjedhje të 69 hektarë tokë

  Dosja/ Gjyqtarja e skandaleve Pajtime Fetahu drejt shkarkimit, Vetingu u kërkon llogari prokurorëve pse i kanë mbyllur dosjet për falsifikim vendimesh dhe vjedhje të 69 hektarë tokë

  Komisioni i Vetingut i kërkoi llogari prokurores Enkelejda Millonai pse i mbylli një dosje skandali gjyqtares Pajtime Fetahu pasi kishte marrë dy vendime duke grabitur 69 hektarë tokë. Fetahu u kap në flagrancë edhe duke kërkuar ryshfet, por i shpëtoi ndëshkimit dhe u rikthye sërish në gjykatë pas pezullimit nga KLD. Gjyqtarja ka kërcënuar edhe gazetarët që kanë raportuar mbi aferat e saj. Së fundmi është shfaqur duke festuar në lokalin e bosit të krimit dhe drogës Suel Çela, të cilit më parë i kishte mbyllur një dosje për vrasje. ILD-ja hesht

  Gjyqtarja e skandaleve të panumërta në Elbasan, Pajtime Fetahu, i ka ditët e numëruara në drejtësi. Gjyqtarja Fetahu, e cila tre ditë më parë u shfaq në një video teksa festonte në lokalin e bosit të krimit Suel Çela, të cilit më parë i kishte mbyllur një dosje për vrasje, po hetohet nga organet e Vetingut që në dhjetor të vitit 2020. Është shpejt për të pasur një datë se kur Pajtime Fetahu do të thirret për t’u njohur me dosjen, por gjyqtarja është bërë objekt hetimi dhe debatesh në organet e Vetingut, gjatë rivlerësimit të prokurorëve që i kanë mbyllur dosjet e aferave për falsifikim vendimesh, grabitje pronash si dhe denoncimet e shumta për korrupsion. Kaq flagrante dhe të rënda janë skandalet e Pajtime Fetahut në Gjykatën e Elbasanit sa që dosjet e saj kanë rrezikuar shkarkimin e prokurove që e kanë hetuar.https://pamfleti.net/dosja-gjyqtarja-e-skandaleve-pajtime-fetahu-drejt-shkarkimit-vetingu-u-kerkon-llogari-prokuroreve-pse-i-kane-mbyllur-dosjet-per-falsifikim-vendimesh-dhe-vjedhje-te-69-hektare-toke/

  Gefällt mir

 2. Die Richter Mafia in Albanien, vor allem auch Frauen, welche Null Kompetenz haben, ist einmalig in der Welt.

  Njihuni me gjyqtaren Idush Maliqi që po bën kërdinë me vendime skandaloze në Elbasan, në pronësi disa shtëpi, troje dhe lokale

  Duket sikur të gjithë gjyqtarët e pazareve dhe aferave me çekiçin e drejtësisë janë mbledhur në Gjykatën e Elbasanit. Ashtu siç edhe kishim paralajmëruar, Komisioni i Vetingut shkarkoi disa ditë më parë hamshorin e Gjykatës së Elbasanit, Bujar Musta, si i korruptuar, i paaftë dhe i kapur nga krimi. Por, në Gjykatën e Elbasanit, ka mbetur gjyqtarja Idush Maliqi, të cilës Musta i ka lënë stafetën e pazareve dhe vendimeve skandaloze gjyqësore.

  Lexo edhe:

  Idush Maliqi është lakuar në vijimësi për shkelje të rënda procedurale gjatë proceseve gjyqësore, për plagjiaturë me vendimet, për administrimin e kërkesave të prokurorit dhe avokatëve, duke i kthyer në vendime, pa pjesë arsyetuese të saj.

  Maliqi njihet gjithashtu për zgjidhje të çuditshme të çështjeve si dhe vonesa në gjykim për vite me radhë. Disa dosje të cilat duhet të gjykohen me palë në proces, i shqyrton në dhomë këshillimi dhe anasjelltas për shkak të mosnjohjes së ligjit dhe pazaret me dosjet.

  Aktualisht po shqyrton çështjen me të pandehur Sokol Sanxhaktari. Ky i pandehur është gjykuar më herët nga gjyqtaret Enkeleda Kapedani dhe Matilda Fetau, të dyja në konflikt interesi pasi janë edhe pedagoge të jashtme ne Fakultetin e Ekonomisë në Elbasan, fakte që i kemi referuar edhe në KPK.

  Veprimtaria e gjyqtares Idush Maliqi po verifikohet nga Komisioni i Vetingut që në dhjetor të vitit 2020. Në procesin e verifikimit janë angazhuar edhe përfaqësues të Operacionit Ndërkombëtarë të Monitorimit. Hetimet janë fokusuar tek dhjetëra denoncime dhe tek pasuria e gjyqtares.

  Gjyqtarja, së bashku me bashkëjetuesin e saj Ferdinand Saraçi, kanë deklaruar një pasuri përrallore ku përfshihen troje, shtëpi, makina, llogari bankare etj. Idush Maliqi deklaron që nga viti 2003 një kontratë qiraje me ndërmarrjen e ujësjellësit në Elbasan, makinë 5 milionë lekë si dhe të ardhura nga dhënia me qira e shtëpive të nënës së saj.

  Në vitin 2007, deklaron se ka shtuar një pronë në emrin e nënës së saj me vlerë 130 mijë euro, pa e specifikuar pasurinë.

  Në vitin 2008, deklaron ndarjen nga trashëgimia në shumën 130 mijë euro.

  Në vijim deklaron ndërtesë dy kate, kati parë lokal me sipërfaqe 128 m2, në emrin e bashkëshortit, me vlerë 7 milionë lekë. Deklaron apartament banimi 82 m2 përfituar nga privatizimi në emër të bashkëshortit, dhe apartament 77 m2 në plazh në Durrës në emrin e bashkëshortit. Po në emër të bashkëshortit deklaron depozitat 60 milionë lekë, 70 milionë lekë, makinë 7 mijë euro etj.

  Gjithashtu deklaron 57% të sipërfaqes së një trualli 421.1 m2 nga A.K.K.P, Tiranë, me vlerë 2 440 270 lekë, 830 m2 në Elbasan etj./Pamfleti

  Gefällt mir

 3. Entlassen, ist die dumme Sozialmedia Tussi

  Enkeleda Kapedani, die Qualitätsrichterin, wurde auf TikTok ein Video veröffentlicht, das sie in den Räumlichkeiten des Gerichts zeigt, sie wurde von der unabhängigen Qualifikationskommission entlassen. Die Entscheidung wurde durch eine 2: 1-Abstimmung des KPC-Gremiums getroffen. Bei allen drei Bewertungskriterien ist der Kapitän auf Probleme gestoßen. Der Kapitän wird nach einigen IOM-Erkenntnissen des „unangemessenen Kontakts“ verdächtigt. In der KPC-Sitzung gab die Richterin des Elbasan Court, Enkeleda Kapedani, Erläuterungen zu einer IOM-Feststellung der Verurteilung einer anderen Person mit Verbindungen zu Italien wegen organisierter Kriminalität. Bei der Anhörung wurde auch bekannt, dass ihre Mitbewohnerin zuvor von der Polizei gesucht worden war, da der Verdacht bestand, dass sie nach einem Eigentumsstreit mit einer Waffe in die Luft geschossen hatte. Vettingu / KPC bestätigt im Amt, IOM fordert Entlassung des Richters in Tirana: Keine Glaubwürdigkeit in Sachen Eigentum LESEN SIE AUCH: Vettingu / KPC bestätigt im Amt, IOM fordert Entlassung des Richters in Tirana: Keine Glaubwürdigkeit in Sachen Eigentum Die Richterin von Elbasan, Enkeleda Kapedani, die im Mai des Jahres aufgrund der Veröffentlichung einiger Videos in Tik-Tok, die im Büro gemacht wurden, die Protagonistin in den Medien war, erschien im Januar vor der KPC. In Bezug auf den Skandal der Veröffentlichung von Videos in Tik Tok sagte die Richterin, dass sie sich verantwortlich fühle und sich vor ihren Kollegen bestrafen ließ, betonte jedoch, dass die zuständigen Stellen, ILD und HJC, zu dem Schluss kamen, dass das öffentliche Vertrauen nicht verletzt wurde. Ihr zufolge hat der HJC eine Entscheidung zu den Videos erlassen, die sie vom Amt suspendiert hat, und sie kann dafür nicht zweimal angeklagt werden. In Bezug auf TikTok-Videos akzeptierte die Hohe Justizinspektorin die Entschuldigung der Richterin für die Veröffentlichung der Videos und verhängte gegen sie die Disziplinarmaßnahme „Suspendierung“ mit dem Recht, den Mindestlohn für 6 Monate zu erhalten.

  Shkarkohet nga vettingu gjyqtarja e ‚Tik Tok‘ Enkeleda Kapedani! Probleme me pasurinë, figurën dhe përgatitjen profesionale

  Enkeleda Kapedani, gjyqtarja të cilësi iu publikuan video në TikTok duke sfiluar në ambientet e Gjykatës, është shkarkuar nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit.

  Arsen Rusta Arsen Rusta 
  18 Maj, 10:01 | Përditesimi i fundit: 18 Maj, 13:28

  Enkeleda Kapedani, gjyqtarja të cilësi iu publikuan video në TikTok duke sfiluar në ambientet e Gjykatës, është shkarkuar nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit.  Vendimi është marrë me votim 2 me 1 nga trupa e KPK. Kapedani ka dalë me probleme në të tria kriteret e vlerësimit. 

  Kapedani dyshohet se sipas disa gjetjeve të ONM-së për ‘kontakt të papërshtatshëm’. Në seancën e në KPK gjyqtarja e Gjykatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani dha shpjegime për një gjetje të ONM për dënimin e një personi tjetër të lidhur në Itali për krim të organizuar. Gjatë seancës u bë gjithashtu me dije se bashkëjetuesi i saj ishte shpallur më parë në kërkim policor, pasi dyshohej se kishte qëlluar me armë në ajër pas një konflikti pronësie.

  Gjyqtarja e Elbasanit, Enkeleda Kapedani, cila ishte protagoniste në media në maj të vitit për shkak të publikimit të disa videove në Tik-Tok, të realizuara në zyrë, doli para KPK që në janar. Në lidhje me skandalin e publikimit të videove në Tik Tok, gjyqtarja është shprehur se ajo është ndjerë përgjegjëse dhe se është vetëofruar të ndëshkohet përballë kolegëve, por theksoi se organet kompetente, kompetente ILD dhe KLGJ arritën në konkluzionin se nuk u cenua besimi i publikut. Sipas saj, për videot ka dhënë një vendim KLGJ, që e pezulloi nga detyra, dhe se për këtë ajo nuk mund të gjykohet dy herë.

  Në lidhje me videot e TikTok, Inspektori i Lartë i Drejtësisë pranoi ndjesën e gjyqtares për publikimin e videove, duke vendosur ndaj saj masën  disiplinore “Pezullim” me të drejtën për të marrë pagën minimale për 6 muaj.

  https://shqiptarja.com/lajm/shkarkohet-gjyqtarja-e-tik-tok-enkeleda-kapedani-probleme-me-pasurine-figuren-dhe-pergatitjen-profesionale

  Gefällt mir

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s