Banditen Attentate: auf den Chef der Stadtpolizei: Mentor Hasanaj

Meistens Banditen Umtriebe, sind Attentate. Wieder mal Nord Albanien. Ein Sohn eines Ex-Polizisten soll der Attentäter sein, der sich gestört fühlte mit seinen Drogen Plantagen

Hape në dritare të veçantë Makina e policisë, shefi i policisë Mentor Hasanaj, autori Ilirjan Hasanaj dhe motori

Atentati ndaj shefit të Policisë Bashkiake të Malësisë së Madhe/ Shpallet në kërkim 19-vjeçari, djali i ish- policit! Motori u gjet i braktisur në një parcelë me pemë…VIDEO me dron

Zbardhet atentati ndaj shefit të policisë bashkiake të Malësisë së Madhe, Mentor Hasanaj. Policia ka shpallur në kërkim 19-vjeçarin Ilirjan Hasanaj banues në Shkodër, ndërsa ka gjetur edhe motorin e tij.