Eine christliche Sekte, hat in Tirana, den Tot von 2 Frauen verursacht

 

“Ka kaluar nga vdekja në jetë”, zbardhet ditari i dy motrave Josifi në shtëpinë e tmerrit që nga viti 2018

| 14:52

SHPËRNDAJE

ETLEVA DELIA/ Një ditar që nuk dihet se nga cila është mbajtur, nga Anisa apo nga Blerta, disa shënime me fjalë të Dhiatës së Re dhe vetë libri i shenjtë me nënvizime e të ngjyrosura me ngjyrë jeshile, janë sekuestruar nga Policia në apartamentin e familjes Josifi.

Anisa dhe Blerta Josifi, ditari
Anisa dhe Blerta Josifi, ditari

Zhaneta Josifi bashkë me të bijat ndërmorën aktin e rëndë të vetëflijimit, duke besuar se do të ringjalleshin, ndërsa ishin praktikante të një sekti fetar. Në banesën e tyre, ku u dergj e vdekur prej 15 muajsh Anisa, janë gjetur objekte me natyrë fetare e përkatësisht, tekste të shkëputura nga Dhiata e Re.


“Jezusi ta di emrin”, shkruhet në një prej objekteve të gjetura në shtëpi. Ndërsa në tjetrin, teksti është më i gjatë: “Me të vërtetë, me të vërtetë po ju them Ai që dëgjon fjalën Time dhe i beson Atij që më ka dërguar Mua, ka jetën e amshuar dhe nuk i nënshtrohet gjykimit, por ka kaluar nga vdekja në jetë”.

Një pjesë e shënimeve janë sekuestruar nga Policia, ato për të cilat është gjykuar se mund të shërbejnë për zbardhjen e ngjarjes. Të tjera, mes tyre edhe një ditar, vazhdojnë të jenë në apartamentin e familjes Josifi.


DITARI DHE SHENIMET

“Dhe në qoftë se fryma e atij që ringjalli Krishtin prej së vdekurish banon në ju, ai që e ringjalli Krishtin prej së vdekurish do t’u japë jetë edhe trupave tuaj vdekatarë me atë të frymës së tij që banon në ju”, ky ishte një nga nënvizimet në Dhiatën e Re, me kapak të zi, që u gjet në shtëpinë e familjes Josifi.

E shumë shënime të tjera si kjo duket se hedhin dritë mbi vendimin ekstrem të nënës e dy vajzave për t’u vetëflijuar. Besimi në ringjallje duket se i kishte bindur deri në atë pikë sa kanë qëndruar pa ngrënë për ditë e ditë të tëra, deri në vetëflijim.

Gjatë kohës që kanë qëndruar brenda, të paktën prej 15 muajsh, aq kohë sa u mbajt në shtëpi trupi i pajetë i Anisa Josifit, nënë e bijë që vendosën të agjëronin për ta ringjallur, duket se janë munduar të gjejnë në librin e shenjtë që besonin, arsyen se përse po vepronin në këtë formë.

“Unë, pra, vrapoj, por jo sikur jam i pasigurt. Kështu luftoj, por jo sikur rrah erën, madje e mundoj trupin tim dhe e nënshtroj, se mos pasi t’u kem predikuar të tjerëve, të bëhem për t’i përjashtuar”, janë cituar “Korintasit” e Dhiatës së Re, në një prej faqeve të ditarit që u gjet në shtëpinë e familjes Josifi.

Ndërsa në librin e shenjtë që ato mbanin në shtëpi, është nënvizuar me ngjyrë të kuqe fraza: “Largohuni se vajza nuk ka vdekur, por fle. Dhe ata e përqeshnin. Pastaj, kur turmën e nxorën jashtë, ai hyri, e zuri për dore vajzën dhe ajo u ngrit”. Duket se kjo ishte nënvizuar dhe mbahej mend shumë mirë edhe nga Zhaneta Josifi, e cila në jo pak raste u kishte thënë të afërmve që Anisa po flinte, kur ata interesoheshin për të./ Panorama.al

Die EU, Österreichischen Erpressungen, rund um den „Corona“ Betrug: Einreise Beschränkungen

 

Der Lockdown-Irrsinn

Die totalen Einreise Verbote, aus der Türkei, Mazedonien, Albanien bis 4 . August, wurden nun verlängert bis 15. August.

 • Panik Angst machen, wo es real um Erpressung, und immer um viel Geld geht. So tief ist Deutschland, die EU und die Österreicher auch im Balkan gesunken, mit ihren Betrugs Methoden der Bestechung, des Mordes, der Zerstörung und nun auch noch ordinärester Betrug. Die gut vernetzten Balkan Leute, können selbst in Krankenhäusern nachfragen, ob daran was ist, an einer angeblichen Corona Pandemie, das aktuelle Betrugs Modell, der Westlichen Werte. Eine Idee und Finanzierung der Angela Merkel
  Die Österreicher drehen vollkommen durch, von einem ehemaligen Einfluss, wird wie bei den EU Banditen, die Zwangsimpfungenen, Impfkarte erpressen wollen Nichts übrig bleiben.

  Sabotage des Balkans: Reisewarnungen für Bosnien-Herzegowina, Serbien, Albanien, Kosovo, Nordmazedonien und Montenegro

  Juli 1, 2020
  von

  Reisewarnungen für Bosnien-Herzegowina, Serbien, Albanien, Kosovo, Nordmazedonien und Montenegro

  Berichte über mögliche Reisewarnungen für den Westbalkan scheinen sich bereits vor der Pressekonfernz zu bestätigen. Auf der Homepage des Außenministeriums sind diese nun für den Staaten Bosnien-Herzegowina, Serbien, Albanien, Kosovo, Nordmazedonien und Montenegro aufgeführt.

  Es handelt sich demnach um Warnungen der höchsten Stufe 6, vor Reisen in diese Länder wird also gewarnt, Österreicher, die sich derzeit oder ständig dort aufhalten werden aufgefordert, die Staaten zu verlassen.

  Söder bei Roche (TamiFlu Betrugs Firma) für wieviel Bestechungsgeld? Nun Test Betrug! Für Bestechung von Politikern, gut bekannt

  Wenn die Familien ihre Arbeit verlieren, ua. durch die dreisten Betrugs Privatisierungen, oder nun durch unnötige Reisewarnungen, hat Abkehr des Balkan zur EU und NATO zu Folge.  Einfach Idioten regieren überall. Die Österreicher, wollen sich einschleimen, bei den Hintermännern, des Verbrechens. Reisewarnungen für Bosnien-Herzegowina, Serbien, Albanien, Kosovo, Nordmazedonien und Montenegro Berichte über mögliche Reisewarnungen für […]

  Komisioni Europian harton kornizat e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, Várhelyi: Hap i rëndësishëm për rrugën drejt BE

  1 Korrik, 19:41

 

Gegen die Albaner, werden überall Maßnahmen ergriffen. Es sind reisende Verbrecher Clans in der Regel.

Während nun ab Donnerstag für Rückkehrer aus Portugal und Albanien wieder 14-tägige Quarantänepflicht in Slowenien gilt, führt Kroatien für Reisende aus Bosnien, Serbien, Nordmazedonien und dem Kosovo die verpflichtende Selbstisolation ein.

EU Lifts Travel Restrictions for 15 Countries, Not for Albania

Citizens of 15 countries will be able to travel to EU member states starting July 1. Albanian and several other countries in South-East Europe are excluded from the list. The Council of the EU has adopted a recommendation on the gradual lifting of the temporary restrictions on non-essential travel into the EU….

The Council of the EU has adopted a recommendation on the gradual lifting of the temporary restrictions on non-essential travel into the EU. The list will be updated every two weeks.

The Council has recommended that citizens of the following countries can enter the EU starting from July 1:

 • Algeria
 • Australia
 • Canada
 • Georgia
 • Japan
 • Montenegro
 • Morocco
 • New Zealand
 • Rwanda
 • Serbia
 • South Korea
 • Thailand
 • Tunisia
 • Uruguay
 • China

Man hat eine EU Impfstoff Karte, sogar geplant, deshalb brauchten alle Banditen, eine Pandemie, die zweite Pandemie ist ebenso Programm, um das umzusetzten

1
ROADMAP ÜBER IMPFUNG
Letzte Aktualisierung: Q3 2019
ROADMAP FÜR DIE UMSETZUNG VON MASSNAHMEN DER EUROPÄISCHEN KOMMISSION AUF DER GRUNDLAGE DER KOMMISSION
KOMMUNIKATION UND EMPFEHLUNG DES RATES ZUR STÄRKUNG DER ZUSAMMENARBEIT GEGEN DEN IMPFSTOFF VERMEIDBARE KRANKHEITEN

https://www.maurizioblondet.it/wp-co…admap_en-1.pdf