Abriß im Mafia Stile, des National Theater’s in Tirana, durch die Edi Rama Mafia, trotz Proteste

Nur der Deutschen Botschafter: Peter Zingraf, protestierte gegen den überhasteten Abriß des National Theaters und Doris Pack Als Mitglied im Betrugs Spektakel, rund um Drogen, NATO, Corona Betrug, wird jedes Verbrechen finanziert und geduldet.

„ORA News“ wurde in Albanien geschlossen, weil man nicht Regierungs Lügen rund um „Coroana“ verbreiten will.

Ambasadori gjerman: prishja e Teatrit në atë formë, për mua është e vështirë për t’u kuptuar

Ambasadori gjerman Peter Zingraf e dënoi shembjen e Teatrit Kombëtar nga qeveria. “Shembja e nxituar e Teatrit Kombëtar në Tiranë agimin e ditës së sotme në atë formë, që e pamë, është për mua e vështirë për t’u kuptuar”, shkruan Ambasadori në reagimin për mediat. “Pikërisht në situatën aktuale të jashtëzakonshme dialogu…

Presidenti Meta: Ky është krim kushtetues, ligjor dhe moral i paamnistueshëm