Landesweite Auto Kontrollen, Fahrzeugen von Kriminellen: 34 KFZ beschlagnahmt

Real dürfte es die nächste Edi Rama Show sein, was auch etliche Journalisten schreiben.

Anti-KÇK-ja vijon aksionin, shkon në 32 numri i makinave luksoze të bllokuara në Tiranë, Durrës dhe Gjirokastër (VIDEO)

Pas dërgimit të formularëve të disa të ‚fortëve‘ që të justifikojnë pasurinë dhe sekuestrimet në kushtet e emergjencës, aksioni anti-KÇK-së ka kaluar në një tjetër fazë, duke zbritur në terren. Në disa qarqe të vendit janë ngritur pika postblloku nga drejtoritë rajonale për kontrollin dhe verifikimin e makinave luksoze për dokumentacionin, nëse janë të trafikuara apo kanë fshirë shasinë. Qëllimi është i njëjtë, nëse e kaluara e individit e justifikon pronësinë e makinës, në të kundërt dosja i shkon OFL-së. Deri tani 32 makina të bllokuara.