Präsident Ilir Meta bezeichnet die „Internationalen Diplomaten“ als dumm, korrupt, welche Nichts verstehen

Ist seit langem bekannt, diese korrupte Dummheit, der „CAMORRA“ Organisation: IRZ-Stiftung, der EU, der korrupten Botschafter, weswegen die Albaner auswandern. Man kann sich nur wundern, was für dumme Gestalten in Deutschland MInister, oder gar Kanzlerin, und mit Ursula von der Leye, die EU Commission leiten. Dümmer geht es Nicht mehr!

Georg Soros und das Verbrecher Kartell der Deutschen Justiz mit Katharina Barley, SPD

Nichts Neues von der Super Idioten, die über die Abteilung VI, des Deutschen Justizministeriums, über die EU Banden und US OPDAT Mission entsandt werden, das selbe Fiasko für Millionen wie im Kosovo zelebrieren.

Genoveva Ruiz Calavera der IOM, schwafelt nur noch herum, weil die Justiz Null Funktion hat

Doris Pack, kann diese peinlichen Idioten auch nicht verstehen, den korrupten EU Apparat, und die Berliner Kaspar Gestalten, der Hirnlosen Total Dummheit aus dem AA und Justizministerium. Eine Notarin: Arta Vorpsi , ernannte sich selbst zur Verfassungsrichterin, mit Hilfe des korrupten Dumm Apparates, der Internationalen Justizbringer!

https://durreslajm.al/sites/default/files/artikuj/fotogaleri/Pack2.jpg

Wenn man Nichts versteht, ist man „functional illerate“, also dümmer wie ein Tier, was heute Standard Diplomat, oder Experte der Internationalen ist. Folge: Die Auswanderung, weil die Meisten die Situation im Lande als sehr schlecht sehen.

Die Sitation Albaniens

Ilir Metas. „sie verstehen nicht was sie tun“, so strohdumme Leute, tauchen als Diplomaten auf, wie Knut Fleckenstein, Moghrini, die vorherige Botschafterin: „Susanne Schütz„.

MonikaKryemadhi – Susanne Schütz: Foto Termin 25.7.2019

Albanische Medien schreiben jetzt schon, das die Generalstaatsanwalt, Staatsanwaltschaften zu inkompetend sind Ermittlungen zuführen, Anklage zu erheben usw.. Die Internationlen schützen mit allen Mitteln ihre eigenen Betrugs Geschäfte mit den Bauschrott – Betrugs Infrastrukur Geschäften, allen voran die Deutschen mit Betrugs KfW Geschäften und EBRD Betrugs Geschäften, wo das komplette…“ href=“https://albaniade.wordpress.com/2018/04/30/die-eu-justiz-missionen-und-irz-stiftung-peinlichkeiten-der-inkompetenz-und-organisierten-kriminalitaet/“ data-origin=“6617″ data-position=“1″>Die EU Justiz Missionen und IRZ-Stiftung: Peinlichkeiten der Inkompetenz und Organisierten Kriminalität

In ihrer korrupten Dummheit, setzen die Gestalten, nur die Dümmsten in wichtigsten Positionen ein, die alle gefakte Diplome haben, im Stile von Georg Soros.

Präsident Ilir Meta, kritisiert die Deutsche und EU Justiz Mission: EURALIUS, fordert die Entsendung von Experten und nicht inkompetenden Spinnern

smartphone, twitter Verblödung, was die Gesellschaft und den IQ zerstört

Meta sulmon edhe ndërkombëtarët: Diplomatë të korruptuar! S’ngeli budalla pa e kuptuar (VIDEO)

Gjatë konferencës për mediat kreu i shtetit nuk kurseu edhe ndërkombëtarët, teksa një pjesë të diplomatëve në Shqipëri i akuzoi si të korruptuar. „Shqetësimet kundër KED-së nuk i kemi bërë publike se nuk kemi dashur ta dëmtojmë më shumë këtë proces sesa e bllokuan ata që e lanë qëllimisht 2 vjet pa Gjykatë Kushtetuese, bllokuan dy KED në mënyrë që të gjenin një kryetar KED që bën këto lojëra e filma e nuk ka ngelur më budalla pa i kuptuar përveç të korruptuarve shqiptarë e ndërkombëtarë. Ua kam thënë edhe disa diplomatëve të korruptuar, ne kemi bërë një marrëveshje që asnjë ditë Shqipëria nuk do të mbetet pa gjykatë funksionale“ tha ai.

 

[Rrit madhesinë e shkrimit] [Zvogëlo madhesinë e shkrimit]

Gjatë konferencës për mediat kreu i shtetit nuk kurseu edhe ndërkombëtarët, teksa një pjesë të diplomatëve në Shqipëri i akuzoi si të korruptuar. „Shqetësimet kundër KED-së nuk i kemi bërë publike se nuk kemi dashur ta dëmtojmë më shumë këtë proces sesa e bllokuan ata që e lanë qëllimisht 2 vjet pa Gjykatë Kushtetuese, bllokuan dy KED në mënyrë që të gjenin një kryetar KED që bën këto lojëra e filma e nuk ka ngelur më budalla pa i kuptuar përveç të korruptuarve shqiptarë e ndërkombëtarë. Ua kam thënë edhe disa diplomatëve të korruptuar, ne kemi bërë një marrëveshje që asnjë ditë Shqipëria nuk do të mbetet pa gjykatë funksionale“ tha ai.

https://shqiptarja.com/lajm/meta-sulmon-edhe-nderkombetaret-diplomate-te-korruptuar-sngeli-budalla-e-kuptuar

Die „Smartphone“ verblödeten Politiker wollen regieren in Berlin und Brüssel

Dummes Abschieds Geschnatter der Frederica Mogrehini, für die Albanischen Verbrecher Kartelle, wo die EU Banden erneut enorm viel Geld gestohlen haben

hört EU Dumm Geschwätz der Woche, genau von den gekauften EU und Deutschen Quoten Frauen ohne jeden Verstand

Kaum zuglauben

Johannes Hahn mit dem Gangster Georg Soros
Agnes Bernhard Gent Ibrahimi: Kompetenz Null, Korruption und Betrug 100 %

18 Gedanken zu „Präsident Ilir Meta bezeichnet die „Internationalen Diplomaten“ als dumm, korrupt, welche Nichts verstehen“

 1. Für Spesen macht man Alles um Geld zustehlen

  Idioten brauchen eine Beschäftigung, obwohl Alles in fast 30 Jahren sinnlos war, gerade in Durres.
  UNDP Umwelt Workshop, über Abwässer und Umwelt an der Küste und im Meer.

  Durrës, UNDP Albania zhvillon workshopin “Për forcimin institucional dhe aftësimin teknik në sektorin detar” (FOTO)

  22/11/2019 – 20:39

  Nga Shefqet Kërcelli

  22 nëntor 2019, në Hotel Royal-G, Durrës, u organizua një workshop me tematikë, “Formimin institucional dhe aftësimin teknik në sektorin detar”, në kuadër të projektit „Menaxhimi i Ndotjes Bregdetare dhe Bregdetare për Përmirësimin të Sigurisë Detare dhe Bregdetare në përputhje me Ligjin e BE-së Detar dhe Politikat Detare“.

  Pjesëmarrësit në këtë workshop ishin përfaqësues dhe specialistë, detyrat dhe funksionet e të cilëve kanë të bëjnë me sistemin OSRP dhe me sigurinë detare, veçanërisht: specialistët e Ministrisë së Energjisë dhe Infrastrukturës (MIE), të Ministrisë së Turizmit e Mjedisit, specialistë të mjedisit në portin e Durrësit dhe bashki, IMOC, Drejtoria e Përgjithshme Detare dhe Komanda e Forcës Detare.
  Workshopi u organizua dhe drejtua nga specialistët e UNDP ALBANIA.

  Fillimisht znj.Violeta Zuna, Menaxhere e programit të UNDP për mjedisin detar, i informoi pjesëmarrësit mbi objektivin kryesor dhe rëndësinë e workshopit, si pjesë e rëndësishme e komponentit të zgjerimit të kapaciteteve të institucioneve tona për mbrojtjen e mjedist detar.

  Pas përshëndetjes të drejtuesve të workshopit, nga zonja.Rajmonda Gjata, u mbajt kumtesa: Aspekte teknike të reagimit ndaj ndotjes detare prej naftës, opsionet e reagimit, mjetet, informacioni, menaxhimi i mbetjeve. Kjo kumtesë u shoqërua dhe me një video, mbi mënyrat e përdorimit të këtyre pajisjeve në një zonë të ndotur detare.

  Në pjesën e dytë të workshopit, zoti Shkëlqim Xhaxhiu, trajtoi temën për kuadrin ligjor dhe institucional të sektorit detar, ku u trajtuan konkretisht: -politikat e integruara detare, si nxitës për të ardhmen dhe rritjen e qëndrueshme.

  Si cështje e tretë e seminarit ishte “Forcimi i kapaciteteve institucionale dhe nevojat për rritjen e kapaciteteve në sektorin detar”, referuar nga Prof.as.Dr. Osman Metalla, kumtesë që u shoqërua me videon “Anije të pastra, deti i pastër”.

  Në vijim nga pjesmarrësit u bënë pyetje dhe diskutime të shumta, për gjendjen reale të mjedist detar në vendin tonë, problemet e hasura në të kaluarën, legjislacionin aktual, nevojën për ta përshtatur atë sipas kërkesave të IMO dhe EMSA, përmirësimin strukturor në dikasteret përgjegjëse, mundësitë e shtimit të kapaciteteve reaguese nga institucionet shtetërore dhe private, si dhe detyrat për të ardhmen.

  Në fund zonja Elvita Kabashi, {enviroment&climate change Cluster Manager}, vlerësoi rëndësinë e ceshtjeve të trajtuara dhe impaktin që ato kanë për mjedisn detar në vendin tonë, nivelin e lektorëve dhe shqetësimet e ngritura nga pjesmarrësit, ndërkohë që falenderoi organizatorët për këtë aktivitet cilësor të UNDP ALBANIA, për këtë problem jetik sic është ruajtja dhe mbrojtja e mjedisit detar.

  /portali DurresLajm/

  https://durreslajm.al/aktualitet/durres-undp-albania-zhvillon-workshopin-forcimin-institucional-dhe-aftesimin-teknik-ne

   

  Gefällt mir

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: