Geld stehlen als EU Systemkriminalität: Die Profi kriminellen gefälschten Berichte des Johannes Hahn, Knut Fleckenstein

Wenn Dumm Kriminelle, Realitäts fern sind und es normal ansieht, das Kriminelle sich in Albanien Richter kaufen, Grundstücks Urkunden fälschen und Wild West Bauten an der Küste errichten und für wenig Geld viele Identitäten sich kaufen konnten.

Bildschirmfoto vom 2020-05-23 18-54-23
erhält einen Berater Vertrag vom Parlaments Präsidenten Gramoz Ruci, Aufgabe und Geld unbekannt im Aufstile:

Profi Kriminelle der EU, wie Johannes Hahn, Knut Fleckenstein, sabotieren jede Demokratie, sind gefährliche Dumm Gangster des Georg Soros. facebook, twitter Idioten, ohne Beruf. Viel Geld für EU Profi Gangster. Denn Unfug, was Edi Rama verbreitet, haben die EU Gangster eingeredet, weil erpressbar diese korrupten Banden sind. Kaum zuglauben was der Betrüger aus Hamburg mit seinem ASB Betrugs Bande.

Fleckenstein’s Strategy: Kicking the Can Down the Road

In a statement yesterday, the European Parliament’s rapporteur on Albania, Knut Fleckenstein, claimed that „also the Electoral Reform can be done in the conditions that we are today.“ Although this statement is factually correct, as it seems that the Socialist Party, together with the „renegade“ opposition, commands a qualified majority of 3/5 of the…

 

Edi Rama, sagt das alle Bedingungen erfüllt, obwohl nur billige Show geschah. Nichts wurde Implementiert: Grundstücks Probleme die Justiz usw.. noch die Wahl Reform ist implementiert, und Kriminelle haben viele Identitäten, wie der gesucht Admir Murataj, mit dem Flugplatz Überfall, 13 Identitäten! Austrian Airline stopte alle Geldtransporte.

Rama gegen deutsche und niederländische Positionen: Albanien hat die Bedingungen erfüllt, Verhandlungen werden eröffnet

Premierminister Edi Rama erklärte heute, dass Albanien alle von der Europäischen Union festgelegten Bedingungen erfüllt hat, und im Mai wird die Europäische Kommission die bedingungslose Eröffnung der Verhandlungen empfehlen“

„Albanien hat Fortschritte gemacht, und der Fortschrittsbericht Ende Mai wird die Eröffnung von Verhandlungen vorbehaltlos empfehlen.“

Rama kundër qëndrimit gjerman e holandez: Shqipëria ka plotësuar kushtet, hapen negociatat

7 orë më parë
Rama kundër qëndrimit gjerman e holandez: Shqipëria ka plotësuar kushtet, hapen negociatat
Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se Shqipëria i ka plotësuar të gjitha kushtet e vëna nga Bashkimi Europian, ndaj në maj Komisioni Europian do të rekomandojë hapjen pa kushte të negociatave:

“Shqipëria ka ecur para dhe progres raporti në fund të majit do të rekomandojë pa kushte hapjen e negociatave. Rikonfirmimi i rekomandimit pa kushte, është edhe rikonfirmim pa kushte i një të vërtete të thjeshtë: Shqipëria i ka plotësuar të gjitha detyrat për të çelur negociatat për anëtarësim me BE.”

Deklarata e Kryministrit Rama bie ndesh me të gjithë deklaratat e bëra së fundmi nga zyrtarë të lartë europianë, të cilët theksojnë se duhet të ketë rezultate të qarta për përmbushjen e pesë kushteve kryesore: reforma në drejtësi, lufta ndaj krimit të organizuar e pastrimit të parave, lufta ndaj korrupsionit, reforma në administratë shtetërore dhe respektimi i të drejtave të njeriut.

Përveç kushteve që janë bërë publike prej 3 vitesh tashmë, muajt e fundit zyrtarët e BE-së kanë theksuar nevojën, si kusht të ri, për miratimin e reformës zgjedhore dhe zbatimin e saj për zgjedhjet lokale 2019.

Në tetor 2018, Parlamenti Europian publikoi deklaratën e miratuar nga Komisioni i Asociim-Stabilizimit Shqipëri –BE, e cila qartazi shprehu:

“Të gjitha partitë duhet të kontribuojnë për të miratuar reformën zgjedhore përpara zgjedhjeve të 2019-ës; zgjedhjet e lira dhe të ndershme janë një element thelbësor i procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në BE;”

Po ashtu, pak ditë më parë Komisioneri për Zhvillim Johannes Hahn tha se Komisioni Europian do të hetojë kontratat e Partneriteteve Publike-Private të dhëna nga qeveria, pasi “dhënia e kontratave publike në respektim të së drejtës së barazisë është detyrim i MSA-së dhe Organizatës Botërore të Tregtisë, ndaj dhe është një nga objektivat kyçe të vlerësimit [të progresit të Shqipërisë].”

Për më tepër, deklarata e Kryeministrit Rama duket e pabazë, pasi prej muajsh deputetë holandezë e gjermanë kanë shprehur qartë se qeveritë e vendeve të tyre nuk do të votojnë për hapjen e negociatave me Shqipërinë së shpejti, pasi kanë vlerësuar se vendi nuk ka plotësuar kushtet e vëna nga BE.

Kështu, Holanda dërgoi në maj 2018 një grup deputetësh për të parë nga afër ecurinë e reformave. Në fund të vizitës, deputetët u shprehën se Shqipëria ende nuk është gati për hapjen e negociatave, pasi nuk ka përparim konkret në plotësimin e kushteve. Për më tepër, ata ngritën një tjetër shqetësim: rritjen e kriminalitetit shqiptar në Holandë, i cili është një faktor shqetësues dhe nuk ndihmon aspak në procesin e integrimit evropian.

Gjermania po ashtu ka shprehur qartë se nuk do të mbështesë asnjë hapje negociatash për vendet e Ballkanit Perëndimor, nëse nuk shikon përparime konkrete në luftën kundër krimit e korrupsionit, formimin e shtetit të së drejtës apo në reformat e ndryshme.

Komisioni Europian pritet të paraqesë raportin e radhës për përparimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, përfshi Shqipërinë, në javët në vijim. Në raport, KE-ja i jep Parlamentit Europian dhe Këshilli Europian rekomandimet për secilin shtet kandidat, por më pas janë këto dy institucione që vendosin për miratimin, ndryshimin apo hedhjen poshtë të rekomandimeve të Komisionit Europian.

Bazuar në raportin e vitit 2018 të Komisionit Europian dhe më pas të vendimit të Parlamentit e Këshillit për moshapjen e negociatave pa kushte me Shqipërinë, si dhe në skandalet dhe ngjarjet e vitit të fundit, gjasat që në qershor të hapen negociatat pa kushte, siç pretendon Kryeministri Rama, janë të pakta.

https://exit.al/2019/04/rama-kunder-europianeve-shqiperia-ka-plotesuar-kushtet-hapen-negociatat/

Rezension: Wolfgang Hetzer, „Finanzmafia – Wie Banken und Banditen unsere Demokratie gefährden“

In solchen Kreisen, wenn Verantwortungslosigkeit Kultstatus genießt, warnt der EU– Korruptionsbekämpfer(Zitate nach „Kontext“), “geht es nicht mehr darum, was du verdienst, sondern darum, was du dir holen kannst, und wie du am einfachsten reich wirst”. Und das sei soziales Dynamit. Hetzer spricht ausdrücklich von einer sogenannten Finanzkrise, von einer “Systemkriminalität” und von “Systemkorruption”.

Washington Times, über die gekaufte Justiz Mission EURALIUS, IRZ-Stiftung durch die Albaner Mafia

Gründlich zerstört durch korrupte EU, US, Berliner Banden: alle Albanischen Institutionen (State Capture)

 

Neuer Super Skandal: Im Innenminister, brennt der Polizei Computer Raum mit dem TIM’s ab

Amerikaner, EU, „Zivile Gesellschaft“ – moralisch korrupte selbstgerechte Vollidioten

Administrata Doganore Shqiptare më afër standarteve të BE

37
https://i0.wp.com/telegraf.al/wp-content/uploads/2019/03/thumbnail-3-696x464.jpghttp://telegraf.al/aktualitet/administrata-doganore-shqiptare-me-afer-standarteve-te-be/

Bashkimi Europian ka financuar 1.8 milion euro  për “Përgatitjen e Administratës Doganore Shqiptare për Sistemin e Menaxhimit të Tarifës së Integruar të BE-së”

Dy vite bashkëpunim dhe shkëmbim eksperience ndërmjet administratave doganore shqiptare dhe italiane cuan në rezultate konkrete për rrugën e Shqipërisë për tu bashkuar me ‘Tarifën Doganore të Përbashkët’ të BE. Drejtoria e Përgjithshme e Doganave organizoi ceremoninë e mbylljes së Projektit ITMS, financuar nga BE dhe mbështetur nga Doganat Italiane.

Falë mbështetjes së BE, së pari legjislacioni tarifor doganor dhe procedurat u ripanë me kujdes që të harmonizoheshin me teknikat e procesimit elektronike të Bashkimit Europian. Skuadrat e përbashkëta përgatitën të gjitha ndryshimet ligjore të nevojshme udhëzimet dhe manualet sipas procedurave përkatëse.

Një fushë tjetër e rëndësishme e punës përgatitore  kishte të bënte me ruajtjen dhe shkëmbimin e informacionit ndërmjet sistemeve kompjuterike përkatëse. Mundësisht, sistemet shqiptare duhet të mund të lidhen dhe komunikojnë në përditshmëri. E ashtuquajtura baza e të dhënave  TARIC, e cila është një bazë të dhënash shumë-gjuhëshe në të cilën përmblidhen të gjitha masat që kanë të bëjnë me tarifat doganore dhe legjislacionin tregtar dhe bujqësor të BE-së. Avantazhi për operatorët ekonomikë  është një transparencë e plotë nga autoritetet kombëtare e të gjitha masave që zbatohen në mënyrë uniforme kur mallrat importohen apo eksportohen.

Përtej ndryshimeve ligjore dhe procedurale, Bashkimi Europian ka financuar gjithashtu trajnime shtesë dhe ngritjen e kapaciteteve të stafit doganor shqiptar për të implementuar ndryshimet e nevojshme.

Gjatë konferencës finale së projektit,Drejtore e Përgjithshme e Administratës Doganore Shqiptare, Belinda Ikonomi, theksoi,  se “ky projekt ka ndikuar në përmirësimin e legjislacionit në këtë fushë dhe në rritjen e kapaciteteve njerëzore”.
Sipas Ikonomit, në kuadër të fondeve IPA, në 10 vitet e fundit, Dogana Shqiptare ka përfituar rreth 16 milionë Euro në projekte të ndryshme për përmirësimin e infrastrukturës, logjistikës, sistemeve të informacionit dhe monitorimit.
Shefi i Delegacionin e BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca theksoi, se “ nuk është qëllimi në vetvete modernizimi,  por zhvillimi i një administrate publike shumë profesionale, e orientuar drejt qytetarëve, e cila të ofrojë shërbimet më të mira të mundshmë në një kontekst burimesh të kufizuara”.
Në këtë ceremoni, Zv. Ministri i Financave Elton Haxhi,  theksoi rëndësinë e këtij projekti binjakëzimi  si një vullnet i përbashkët për bashkëpunim midis  qeverisë shqiptare me BE dhe në vecanti me qeverinë Italiane.

Sistemi i Menaxhimit të Tarifës së Integruar (SMTI) të BE-së zbatohet për importin dhe eksportin e mallrave përgjatë kufijve të jashtëm të Bashkimit Evropian. Nëpërmjet tarifës së përbashkët të gjitha shtetet anëtare të BE-së zbatojnë të njëjtat tarifa dhe masa të tjera të integruara tregtare dhe bujqësore për të gjitha mallrat e deklaruara në kufi. SMTI është një bashkim i disa sistemeve që shkëmbejnë informacion: TARIC (Tarifa e integruar e Komunitetit), TQS (Tarifa, Kontigjentet dhe Mbikqyrja), EBTI (Informacioni Tarifor Detyrues Europian), BOI Informacioni Detyrues për Origjinën), SMS (Sistemi i Menaxhimit të Specimenit), ISPP (Sistemi i Informacionit për Procesimin e Procedurave), ECICS ( Inventari Doganor Europian për Subastancat Kimike)), Pezullimet Tarifore dhe , CRMS (Sistemi i Menaxhimit të Riskut në Komunitet).

Përparësitë e Sistemit të Menaxhimit të Tarifës së Integruar për Shqipërinë janë:

 • harmonizimi i legjislacionit dhe procedurave tarifore shqiptare për t’i njehsuar ato me teknikat elektronike të përpunimit të të dhënave të BE-së;
 • lehtësimi i ruajtjes së informacionit, ndërlidhshmëria (kur dy sisteme janë të lidhura) dhe bashkëveprimi (kur dy sisteme punojnë së bashku) midis sistemit kombëtar shqiptar (Modeli i Një Dritareje) dhe sistemeve kompjuterike të BE-së (Rrjeti i Përbashkët i Komunikimit / Sistemi i Përbashkët i Ndërfaqes);
 • zgjerimi i kapacitetit administrativ, efikasitetit dhe cilësisë së shërbimit të doganave në fushën e tarifave doganore përmes trajnimit të dedikuar të stafit dhe fushatave të transparencës dhe ndërgjegjësimit.

Hyrja në Sistemin e Menaxhimit të Tarifës së Integruar është një prioritet për zbatimin e Dokumentit Strategjik Kombëtar 2014-2020 për Shqipërinë, lidhur me sektorin e reformës së administratës publike. Strategjia thekson se “Shqipëria do të marrë mbështetjen e BE-së për: ndërlidhshmërinë TI dhe bashkëveprimin e administratave tatimore dhe doganore me sistemet e BE-së”.

http://telegraf.al/aktualitet/administrata-doganore-shqiptare-me-afer-standarteve-te-be/

9 Gedanken zu „Geld stehlen als EU Systemkriminalität: Die Profi kriminellen gefälschten Berichte des Johannes Hahn, Knut Fleckenstein“

 1. Geld stehlen als Betruf und System, oft rund um angebliche Roma, Ausländer Betreuung, mit Ausländern, das ist der ASB gross

  https://de.wikipedia.org/wiki/Marie_Sophie_Hingst

  Identisch Carola Rackete, Rezo, Aktivisten real Life Syle Tramperinnen, sie für Geld jede Lüge verbreiten.

  Diese Frau, die nun Selbstmord machte, nachdem ihre Storys aufflogen, hat auch Steuergelder für angebliche Sexual Aufklärung von Migranten erhalten über Jahre, was ebenso erfunden war. Das dürfte wohl der dreiste Höhepunkt gewessen sein. „“ ihr gegründeten Slumklinik in Neu Delhi „““

  In der Bayern-2-Rundfunksendung Zündfunk wurde am 16. Mai 2017 über Hingsts Sexual-Aufklärungskampagne für Flüchtlinge berichtet. Die Sendung wurde aufgrund der gesetzlichen Richtlinien schon im Mai 2018 depubliziert. Bayern 2 hat angekündigt, vor dem Senden den Wahrheitsgehalt genauer zu prüfen.[25] Auch der Radiosender SWR3 berichtete über Hingsts Flüchtlingssexualaufklärung und gestand zu, dass sie „sowohl in ihren Mails als auch im Gespräch sehr überzeugend gewirkt“ habe und es deswegen zu einem Interview mit ihr gekommen sei.[26]

  In einem Gespräch mit Deutschlandfunk Nova berichtete sie frei erfundene Geschichten über von ihr geleistete Sexualaufklärung junger indischer Männer in einer von ihr gegründeten Slumklinik in Neu Delhi und über die Sexualaufklärung männlicher syrischer Flüchtlinge in einer deutschen Arztpraxis.[27][28][29] Die ausgedachte Geschichte über die Sexualaufklärung männlicher syrischer Flüchtlinge publizierte sie in der Wochenzeitung Die Zeit unter dem Pseudonym Sophie Roznblatt, weil es angeblich für sie zu gefährlich sei, ihren echten Namen zu verwenden.[30] Beide Beiträge wurden inzwischen von den entsprechenden Internetseiten entfernt. Diese Geschichten hatte sie auch in ihrem Blog veröffentlicht.[31]

  Im Rahmen der Recherche des Spiegels überprüfte auch Zeit Online den Gastartikel Das Problem mit dem Penis, den das Portal 2017 unter dem Pseudonym „Sophie Roznblatt“ veröffentlicht hatte.[32] Hingst, die angab, schon 2007 als 19-Jährige eine Slum-Klinik in Neu-Delhi gegründet und dort Sexualaufklärung angeboten zu haben, beschreibt in dem Artikel ihre vermeintlichen Erfahrungen bei der Sexualaufklärung von Flüchtlingen in einer deutschen Kleinstadt.[33] Bei der Nachprüfung des Artikels im Mai 2019 täuschte Hingst, die von der Redaktion um eine Stellungnahme gebeten worden war, mit „Scheinidentitäten, falschen Zeugen und vermeintlichen Belegen“, unter anderem auch der Scheinidentität einer verstorbenen Person, was sich durch einen Besuch bei Verwandten herausstellte.[32] Die Redaktion von Zeit Online kam daher zu dem Schluss, dass die von Hingst behaupteten Ereignisse des 2017 veröffentlichten Gastartikels „weitgehend falsch sind“.[32][34] Auch die Frankfurter Allgemeine Zeitung hatte 2017 ein Interview mit Hingst über den Aufklärungsunterricht bei Geflüchteten veröffentlicht, ohne ihren Namen zu erwähnen.[35] Das Interview wurde „wegen begründeter Zweifel“ an der Wahrheit des Geschilderten ebenfalls offline gestellt,[35] und auch der Deutschlandfunk entfernte den Beitrag von Hingst über ihre angeblichen Aufklärungskurse.[36]

  Like

  1. Milliarden hat die EU dort gestohlen, KfW Geldre auch ca. 1 Milliarde € und nochmal vom IMF ! Milliarde $! Die Georg Soros Ratten, der Zivilen Gesellschaft, hatten wieder NGOs zum Gelddiebstahl gegründet, wo ohne Kontrolle die Gelder verschwanden

   11,2 Milliarden Euro EU-Gelder unauffindbar: „Schummel-Schiff“ schickt Agenten zu Soros-NGOs in die Ukraine

   ….

   Das Nationale Anti-Korruptionsbüro der Ukraine (NABU) wurde unter Präsident Obama eingerichtet, um gegen politische Gegner in der Ukraine zu ermitteln. NABU wird u. a. vom Europarat und der International Renaissance Foundation/Open Society finanziert und arbeitete eng mit der Soros-Stiftung ANTAC zusammen. „Das 2015 gegründete Nationale Antikorruptionsbüro der Ukraine (NABU) gilt als wichtiges Werkzeug“, schrieb Euractiv.de.

   Schon 2016 meldete der EU-Rechnungshof, dass 11,2 Milliarden Euro EU-Gelder an die Ukraine geflossen seien, ohne dass irgendeine Rechenschaft darüber abgelegt wurde. Auch heute konnte die EU auf Anfrage des Deutschland Kuriers nicht sagen, welche Gelder in der Ukraine wohin fließen, sondern verwies auf eine Infografik aus dem Jahr 2018:

   https://www.deutschland-kurier.org/1…n-die-ukraine/

   Georg Soros, die EU und Berliner Politik Ganoven stahlen über 12 Milliarden € in der Ukraine

   Like

 2. Martin Henze kritisiert den Berater Posten des hoch korrupten Knut Fleckenstein, frät nach dem Salär (erinnerte an den Verbrecher Tom Ridge, der 500.000 $ erhielt.

  Er frägt nach den Aufgaben, für was er Geld erhält

  Henze: Fleckenstein duhet të na thotë se sa paguhet
  23/05/2020 18:00
  POLITIKE
  Henze: Fleckenstein duhet të na thotë se sa paguhet

  Këshilltari ekonomik i grupit qeverisës në Gjermani, CDU, Martin Henze ka reaguar për emërimin e Knut Fleckenstein si këshilltar i Kryetarit të Parlamentit Gramoz Ruçi. Në reagimin e tij në Twitter, ai është shprehur se ai duhet të japë llogari për pagën që do të marrë nga shqiptarët e varfër.

  “Fleckenstein gjithashtu duhet t’i tregojë publikut edhe për pagën e tij, sa është rroga që paguhet, për të kaluarën apo të ardhmen. Mbi të gjitha, a po merr paratë e taksave nga populli shumë i varfër shqiptar apo po merr dëmshpërblim?

  A është ai në kontakt me miqtë e industrisë apo me organizatat miqësore të drogës të Ramës? Ankesa? Në fakt, Brukseli merrej me dokumente konfidenciale të BE-së, si sigurohet konfidencialiteti?“, shkruan Henze.

  https://kohajone.com/henze-fleckenstein-duhet-te-na-thote-se-sa-paguhet/

  Like

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: