Berufs Betrügerin: Ediola Braha, erhält ein LSI Abgeordneten Mandat

Original Georg Soros Leute, mit Nonsens „Kristal“ Uni Diplom wurde die Frau ohne Beruf, Krankenhaus Chefin in Tepelene, stahl dort viel Geld, wurde entlassen und im Edi Ram Stile. nun Abgeordnete. Original Ilir Meta, LSI Methode das Theater für kriminelle Kartelle.

Geld Diebstahl ist ein System in der Georg Soros „Zivilen Gesellschaft“ nur dumm und korrupt muss man sein.

Eine Profi Betrügerin, die sich bei der geschlossenen Berisha: „Kristal“ Uni ein Diplom gekauft hatte., wie andere Regierungs Mitglieder der Idiotie, der Albaner Mafia Clans.

Spartak Braho, war wieder aktiv, um Kriminelle in Stellung zubringen, im Steinmeier – Ilir Meta Verbrecher Kartell. Leitete auch Frauen Kurse für die OSCE, nach eigener Darstellung, wo man nie weiß was real stimmt, aber korrupte OSCE Leute wie Eugen Wohlfahrt, Wolfgang Grossruck in dieser Zeit, drehten ein grosses Rad im Millionen Diebstahl, auch für angebliche IT Projekte der digitalen Erfassung von Grundstücken, die nur wie in Deutschland gestohlen wurden.

Deputetja që zëvendëson Vangjel Tavon në Gjirokastër, me diplomë ‘Kristali’ dhe e denoncuar për abuzim me fondet (VIDEO)

https://i0.wp.com/www.tpz.al/wp-content/uploads/2019/03/Ediola-Braha.jpg

Ediola Braha do të bëhet deputetja më e re e qarkut Gjirokastër pasi pritet të marrë mandatin e lënë nga Vangjel Tavo. Braho theu kështu vendimin e LSI-së për t’i djegur mandatet dhe pritet të hyjë në Kuvend. Në ‘besë’ ajo duket se preu edhe Vangjel Tavon, pasi ishte ai që e mbështeti dhe promovoi Ediola Brahën në disa pozicione në administratë dhe më pas e caktoi të dytën në listën e kandidatëve për deputetë të LSI-së. Por cila është CV-ja e Ediola Brahës? Që prej vitit 2011 Braha është kryetare e LSI-së në Tepelenë, si dhe ka qenë për 4 vite drejtoreshë në spitalin e qytetit.

Referuar formularit të vetëdeklarimit për ligjin e dekriminalizimit, Ediola Braha rezulton e padënuar më parë, ndërsa thotë se ka qenë në Athinë për pushime në periudhën nëntor 2002-janar 2003.

Braha deklaron se ka përfunduar studimet për Gjuhë Angleze në Universitetin e Gjirokastrës dhe më pas për Menaxhim Biznesi te Universiteti “Kristal”, studime që sipas deklarimit të saj kanë zgjatur 7 vjet. Nga viti 2003 deri në vitin 2010.

Në maj 2017 Vangjel Tavo e prezantoi Ediola Brahën në Tepelenë si deputeten e ardhshme të LSI-së. Ndërkohë në vitin 2016 ish-nëndrejtori i spitalit Tepelenë, Avni Bega e denoncoi Ediola Brahën në emisionin investigativ ‘C’a thu’ për abuzime me fondet publike dhe shpërdorim detyre.

Sipas tij Braha ka abuzuar me rreth 80 milionë lekë të vjetra. Pas këtij denoncimi, Avni Bega u dhunua nga persona të paidentifikuar. Më poshtë CV-ja e Ediola Brahës dhe denoncimi në emisionin ‘C’a thu’ që askokohe transmetohej në Agon Channel.

©LAPSI.al
http://www.tpz.al/2019/03/05/deputetja-qe-zevendeson-vangjel-tavon-ne-gjirokaster-me-diplome-kristali-dhe-e-denoncuar-per-abuzim-me-fondet-video/