Dem Mafiosi: „Kastriot Kiles“ in Elbasan, wurden 39 Luxus Autos, Grundstücke und Bar Geld beschlagnahmt

Bekannt auch für seine Luxus Yacht in Griechenland, wie Armando Duka, der sogenannte illegale Fussball Präsident und Langzeit Mafiosi!

Kila Sh.P.K., mehrere Identitäten, 39 Luxus Fahrzeuge auch Ferrari, Luxus Yacht, Grundstücke wurden beschlagnahmt. Und niemanden ist das vorher aufgefallen, vor allem nicht der EU Mafia. Auffällig ist das „Kastriot Kiles“, erneut mit falscher Identität unterwegs ist. Die korrupten EU Banden schweigen erneut.

Taulant Balla, Susanne Schütz. Elbasan Mafia
Yacht des Armando Duka, Griechische Falge, Anti Paxos

Prokuroria sekuestron pasurinë 71 mln lekëshe të bosit të Elbasanit, mes tyre edhe 39 makina luksoze

Dy muaj pas arrestimit të tij, prokuroria e Elbasanit, ka sekuestruar pasurinë e Kastriot Kilës. 37-vjeçari u arrestua pasi ndaj tij kishte një urdhër arresti ndërkombëtar.

Mbi të kishte akuza për disa vepra penale, duke filluar që nga pjesëmarrja në një organizatë kriminale, në trafik narkotikësh, mashtrim dhe kallëzim të rremë. Ndërkohë që sot mësohet se janë sekuestruar prona me vlerë deri në 71 milionë lekë. Sipas organit të akuzës, vlera e këtyre pasurive në treg është disa herë më e madhe.

Pasuritë e sekuestruara janë: një ndërtesë 5-katëshe, me sipërfaqe banimi 1502 m2; njësi Shërbimi 400 m2; tokë bujqësore 5200 m² dhe shoqëria tregtare “KILA TRANS” sh.p.k, të gjitha në Elbasan.

Në muajin tetor këtij personi i janë sekuestruar edhe 39 makina luksoze dhe 6 motomjete në 3 pika shitje të mjeteve të dyshuara se janë të përfituara nga veprimtaria kriminale.

Vlera e blerjes së këtyre pasurive nga shtetasi Elton Kila alias Kastriot Kila, të deklaruara në deklaratat noteriale të përpiluara tek noteri, kap  shumën afro 71 milionë lekë të reja, por vlera  aktuale e tregut të këtyre pasurive është shumë herë më e madhe.

Bildergebnis für Kastriot Kilës

Hetimet vazhdojnë për të verifikuar pasuri të luajtshme apo të paluajtshme si dhe llogari bankare të dyshuara me prejardhje kriminale. Report TV zbardhi edhe pasurinë e tij dy muaj më parë kur u arrestua në Elbasna për llogari të Italisë.

37 vjeçari shfaqej në profiling e tij në Instagram si një person që bënte jetë luksoze duke postuar foto me makina të shtrenjta lamborxhini apo me jahte luksoze. Nuk dihet nëse këto mjete ishin në emër të tij, por ka disa foto që ai postonte më këto mjete lukzose.

Njoftimi i plotë i prokurorisë:

Me kerkese te prokurorise Elbasan, U ekzekutua Vendimi i Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan Nr. 913 date 07.12.2018, per sekuestro preventive për pasuritë:

1. Një ndërtesë 5-katëshe, me  siperfaqe banimi 1502 m2, ne Elbasan

2. Njësi Shërbimi me sipërfaqe 400 m2, ne Elbasan

3. Një siperfaqe toke prej 5200 m², ne Elbasan.

4. Sekuestro 100% të kuotave të zotëruara nga shtetasja I.K në shoqërinë tregtare “KILA TRANS” sh.p.k.

Vlera e blerjes së këtyre pasurive nga shtetasi Elton Kila alias Kastriot Kila, të deklaruara në deklaratat noteriale të përpiluara tek noteri, kap  shumën prej 70. 819.000 leke ëe reja. 

Vlera aktuale e tregut e këtyre pasurive është shumë herë më e madhe.

Hetimet vazhdojnë për të verifikuar pasuri të luajtshme apo të paluajtshme si dhe llogari bankare të dyshuara me prejardhje kriminale.

Për këtë shtetas transaksionet financiare të dyshimta, kryer në bankat e nivelit të dytë, pasuri të paluajtshme dhe të luajtshme si dhe biznese në emër të tij dhe lidhjeve të tij familjare, të cilat dyshoheshin se burojnë nga aktiviteti kriminal, kryer në Itali.

Njoftimi i policisë:

Njoftim për Shtyp

Elbasan:

„Forca e Ligjit“ godet në Elbasan/Sekuestro preventive për një sërë pasurish në pronësi të shtetasit Elton Kila, të dyshuara se janë të përfituara nga veprimtaria kriminale…

Bildergebnis für Kastriot Kilës

http://shqiptarja.com/lajm/u-arrestua-si-kapo-droge-prokuroria-sekuestron-pronat-e-kastriot-kiles-vlera-shkon-ne-70-milione-leke

Einer diese dummen jungen Mafiosi, hat mit seinem illegalem Auto, mit getönten Scheiben direkt am Rathaus von Durres, einen sinnlosen Unfall verursacht.

Super Mafiosi, der einen Unfall am Rathaus von Durres verursachte

PD produzierte Studenten Demonstrationen in Tirana, Durres

Die Albanische Bildung, ist wohl die Schlechteste der Welt, gefakte Diplome Standard. update: Foto vom 15 Dezember: mehr Journalisten, Polizei als Studenten in der üblichen bezahlten Georg Soros: Demo Show.
Bildschirmfoto vom 2018-12-14 13-15-18

Vor 10 Jahren, im Spiegel über die Bildung:

Studium in Albanien „So bekommt ihr nur Esel“

Deppen Land von Georg Soros und der  DAAD

Qualifikation Null, Kompetenz absolut Null, wie bei anderen Botschafterinnen in Tirana, Original Georg Soros Leute in Tradition

Die grössten DP Idioten, wie Lulzim Basha, Arkimed Lushaj, organisieren die Demonstrationen, mit Studenten, welche selbst nie etwas lernen werden, funktionale Analphabeten sind.Ähnliches Foto

Die Tropoje, Drogen, Räuber Studenten des Lushaj Clans demontrieren ebenso.

KAS: European investors do not come to Albania because Justice is lacking.


Deutsche Bildung als Satire, wobei die Albanische Bildung schon peinlich war in 1995, als die selbst ernannten Ziegenhirten des Salih Berisha: Lehrer, Professoren, Admiräle, Generäle wurden, wo ein Staat so nie funktionierten kann, aber zum Tummel Platz der Betrüger und Abzocker wurde.

Im dümmsten Staat der Welt: auch die Gebiets Reform funktioniert absolut Nicht

National Employment Service: niedriges Bildungsniveau ist eine schwere Hürde für die Beschäftigung

1 : 1 Übernommen: das dümmliche Quoten Frauen System der „Gender“ Mafia

Die EU Mafia, will die gekauften ID, gefakten Diplome, Schulzeugnisse, Fake Ausbildung anerkennen

Der Bildungsbetrug: Berufsausbildung mit Regierung nahen Idioten
Albanian Protests Channel Wider Anger With Rama Govt

Behind the protests in Albania over rises in tuition fees, a deeper disappointment with a Socialist government that many say favours the rich seems to be emerging.

Gjergj Erebara BIRN TiranaAlbania’s Prime Minister, Edi Rama, repeatedly called for “dialogue” with rebellious students protesting against tuition fees on Sunday and Monday but was rebuffed – as the number of those present at the gates of the Ministry of Education in Tirana began to fall.

Albania had a long weekend this week in honour of 8 December, the day when student protesters in 1991 began to topple the country’s now hated communist regime.

However, Rama was not on holiday but at his office on Sunday and Monday, vainly calling for dialogue.

Students protesting in Tirana in this photo of 9 December 2018. The placard reads: We pay high prices to end up working as waiters.

“This is a golden moment to build a government in collaboration with the students,” Rama said in a video-message on Facebook on Sunday.

“The government cannot let this encouraging moment for change slip,” he added.

The For the University Movement, a leftwing student group, refused the invitation, however. “You are part of the problem, not the solution,” they said.

Rama also left open the possibility of compromise, saying he was ready to discuss higher tax transfers from state budget – and lower tuition fees. “Our joint aims cannot be reached through ultimatums,” he declared, hopefully.

The For the University Movement has been protesting against Rama’s reforms to higher education for the last five years, claiming that a new law, approved in 2014, erodes university autonomy.

Students protesting in Tirana on 8 December 2018. The placards reads: „The Education that We Do not Want“ and „We do want books not Google-translated“. Photo: Ivana Dervishi/BIRN

It has denounced moves to increase fees as a way to make universities more economically sustainable.

However, the University Movement appears to be losing control over the protests.

On Monday, a smaller crowd appeared at the gates of the Ministry of Education, while media close to the opposition centre-right Democratic Party attacked the Movement, calling them communists.

The latest protests started last Tuesday, when students at the Faculty of Architecture in Tirana received a notice to pay their annual fees in advance before 15 December because the faculty had incurred high expenses while trying to renovate the premises.

Angered by the notice, the students boycotted lessons and marched toward the Ministry of Education.

A student protesting in Tirana on 9 December 2018. The placard reads: „We end up incompetent medics“. Photo: Ivana Dervishi/BIRN

Students from other departments soon joined in and, two days later, students from universities across the country burst onto the streets.

In several other universities, in Korca, Shkodra and Gjirokastra, fees are not a particular concern and life is less expensive for students. However, they still joined the protests out of solidarity.

The rallies seemed also to attract the sympathy of some college professors and a wide section of the population.

When marching students temporarily blocked Tirana’s main boulevard on Saturday, TV footage showed that not all the drivers were annoyed. Some drivers even got out of their cars and hailed the protesters.

Tuition fees are not particularly high in Albania and the student protest appears to be channeling a wider anger against Prime Minister Rama, now in his fifth year in post.

Protest. Photo: BIRN

But some of the students with whom BIRN spoke during the protest told stories of poverty and real struggle.

Edison Lika, 20, a student of Political Sciences in Tirana, said he had paid for his tuition fees by working during the summer as a welder in Kacanik, in Kosovo, where the US-based contractor Bechtel is building a highway from the Kosovo capital, Pristina, to the Macedonian border.

“We had to work up to 6pm in the evening and I had one day off in two weeks,” Lika told BIRN on the sidelines of a student protest held in Tirana city centre.

“During the weekends I work as salesman in a shop,” he added.

Edison used the money he earned in Kosovo to cover his tuition fee of 40,000 leks [320 euros] a year and other expenditures related to his education.

Next year, when he expects to start his master degree studies, his fee will rise to 80,000 leks.

His family is in no position to help him. His father lost his job as miner in the chromium industry back in 1997, one year before Edison was born.

His father’s pension of 120 euros a month, paid by the government to jobless miners, is the only income that the family currently receives.

One of his friends also protesting on the streets said he had paid for his tuition fee by working during the summer months in tourism.

“I can earn as much as 80,000 leks in a two-month season, but life here in Tirana is expensive,” he noted.

He refused to be quoted by name because his father, the breadwinner of the family, works in the public administration and might face repercussions if his son was seen protesting against the government.

“I have worked as waiter since I was 13,” he said with a degree of pride.

Liri Kuci, a leftwing activist, blamed Rama’s own economic management for the difficulties, criticizing also the latest wave of the so-called “concessionary agreements”, a much-debated government program that has awarded several billion euros in contracts to a few companies in exchange for public works that some doubt will bring any benefits.

“They have become rich at the expense of our parents who survive on salaries of 20,000 leks a month,” she said last Friday to an exalted crowd of protesters.

“They want to rob us with concessions, tariffs, taxes and are inventing all kinds of stuff, to steal more,” she added.

Read more:

Albania Students to Rally Against Education Bill

Albanian Students Protest Over Education Law

Albanian Students Rally Against University Reforms

Die grössten Idioten in Tirana:

Die EU Ratten: Sylvain Gamber, Romana Vlahutin, Andi Dobrus

3 Mal, hoch Kriminelle als angebliche Justiz Experten, wo Millionen verschwanden.

Gerti Shalla (Georg Soros), Jan Rudolph, Marcus Johnson (USAID)

  • und vor allemGenoveva Ruiz Calavera, im enormen Interessen Konflikt, wie eine „Nghradeta“ Organisation aufgebaut
  •  Independent Observation Mission (ONM) mit illegalem Selbst Bedienungs Management Board was Verfassungs widrig ist.

n Albanien, sollten eine Hirnlose NGO Truppe die Justiz übernehmen, was praktisch von den EU Banden gefördert wird.
Andere Super Idioten der EU im Betrugs Imperium der EU.
Lachkrampf über diesen Idioten, mit seinem Dumm Geschwätz in Tirana, was man in der TV Aufnahme schnell erkennt.

Sylvain Gamber (political chief of EU delegation) für die Justiz Reform zuständig, wo selbst die Nachbarn lachten, über soviel Dumm Geschwafel.

 

Eine Einheit: die Drogen Kartelle der EU und Albanischen Politiker

** Erneut Ilir Meta Partner, Financier:

Drogen Geldwäsche Medien Mogul: Ylli Ndroqi, „ORA“ News mit dem Türkischen Drogen Boss: Xhemail Pasmaciu
y3Hochzeit Spektakel als der Sohn des Medien Moguls: Ylli Ndroqi heiratetTrafikanti i drogës Xhemail Pasmaçiu, pronar televizioni në Shqipëri?!/Raporti i mediave turke për arrestimin

Ylli Ndroqi, Ilir Meta,