Der Schläger gesuchte Verbrecher: Arben Ndoka wurde festgenommen. Ehemaliger Vize Partei Chef von Edi Rama

Weiter geht es mit www.albania.de oder https://albaniade.wordpress.com/

Arben Ndoka, mit Tom Doshi, fängt eine Schlägerei im Parlament an, wurde dann sogar als Berufs Verbrecher frei gesprochen. Es lag schon lange ein Auslieferungs Begehren aus Italien vor, wo er verurteilt wurde, wegen Drogen Handel, Zuhälterei und Erpressung. Sein Bruder Xhevahir Ndoka,, wurde ebenso wegen Urkunden Fälschung verhaftet.

Mitglied im Super Heroin, Kokain Kartell ist Arben Ndoka, Partner von Edi Rama in Tradition.

Systematische Fälschung von Grundstücks Urkunden mit seinem Bruder und anderen Banditen

Skandali me pronat në Lezhë, arrestohet ish-deputeti i PS, Arben Ndoka/ VD-EKSKLUZIVE

 

Edi Rama und Kriminelle: Arben Ndoka

Mit Kriminellen, sogar einem Mafia Polizei Direktor im Wahlkampf

 

Der Bruder Alexander Ndoka, wurde in Lezhe hingerichtet, hatte wichtige SP Posten, Mitglied im Mega grossen Grundstücks Urkunden Skandal

PAMJE EKSKLUZIVE/ Arrestohet ish-deputeti i PS, Arben Ndoka

TIRANE-Arrestohet ish-deputeti i Partisë Socialiste Arben Ndoka. REPORT TV transmetoi LIVE momentin e arrestimit të ish-deputetit dhe dërgimin e tij në Drejtorinë e Policisë së Tiranës. Ende nuk dihen se përse është arrestuar Ndoka.

Ai është prangosur nga RENEA pasditen e sotme së bashku me dy persona të tjerë. Në shtator të vitit 2015, Ndoka dorëzoi mandatin e deputetit, pasi u prek nga ligji i dekriminalizimit, pasi kishte një dënim në Itali.

d.ba./al.sp.

 

 

PAMJE EKSKLUZIVE/ Arrestohet ish-deputeti i PS, Arben Ndoka

TIRANE-Arrestohet ish-deputeti i Partisë Socialiste Arben Ndoka. REPORT TV transmetoi LIVE momentin e arrestimit të ish-deputetit dhe dërgimin e tij në Drejtorinë e Policisë së Tiranës. Ende nuk dihen se përse është arrestuar Ndoka.

Ai është prangosur nga RENEA pasditen e sotme së bashku me dy persona të tjerë. Në shtator të vitit 2015, Ndoka dorëzoi mandatin e deputetit, pasi u prek nga ligji i dekriminalizimit, pasi kishte një dënim në Itali.

d.ba./al.sp.

Ebenso festgenommen: weil er die Waffe von einem Kriminellen verschwinden liess.

Spektakulärer Mord in Tirana rund um den Mafiosi: Ervin Matinaj und Spezial Kommando Offizier: Merviol Bilo im „Blok“

 

 

Redi Popescu

Vrasja në ish-Bllok, Popesku nën akuzë për prishje të provave

21/10/2018 12:04

Pothuajse 3 javë pas vrasjes se Fabiol Gaxhës në ish-bllok, policia e Tiranës arrestoi pronarin e lokalit ku ndodhi ngjarja. Redi Popesku 40 vjeç, i cili gjatë kësaj kohe është pyetur edhe si dëshmitar okular, u prangos për dyshimet se ka kryer veprime që pengonin zbulimin e të vërtetës.